zuzia63 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Takie wyczekiwanie wykańcza... Mam nadzieję, że to będzie bardzo dokładnie przemyślana decyzja, a więc warto i poczekać... :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
zuzia63 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 clo, nie mogę do Ciebie wysłać wiadomości, więc odpowiadam tutaj - oczywiście, że tak!:lol: Quote
niteczka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Sprzątam i pucuję, ale wpadłam zobaczyć, czy dalej trzymamy kciuki. Widzę, że tak. Trochę mi to przeszkadza w sprzątaniu, ale co tam:eviltong: Quote
clo Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 juz odblokowalam skrzynke:)))ale dziekuje zuziu ,ze z nami zostaniesz:)i pomozesz nastepnej biedzie:))trzymamy kciuki szukamy transportu i kogos do wizyty:)niteczko sprzatanie i trzymanie kciukow rzeczywiscie wymaga niezlej sprawnosci;P Quote
niteczka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 clo napisał(a)::)niteczko sprzatanie i trzymanie kciukow rzeczywiscie wymaga niezlej sprawnosci;P No to mam kolejną sprawność harcerską:eviltong: Quote
fizia Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Clo prosiła, zeby napisać, że wpłynęły pieniążki od Elkate :loveu: Quote
Ninti Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A ciekawe, co się stało z banerkami Cygana. Z czterech tylko ten, który mam w podpisie prowadzi do tego wątku. A reszta do wątku tego biedaka z odrąbanym ogonem, który już na szczęście ma dom. Quote
zuzia63 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 I co z tym domkiem :niewiem::hmmmm: bo ja tak długo na wdechu nie mogę:mdleje: Quote
fizia Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Domek czeka cierpliwie. Szukamy narazie kogoś na wizytę przedadopcyjną Transport mógłby byc dla DJka już na koniec tygodnia Quote
zuzia63 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Rozumiem, że domek już podjął decyzję? :cool2: Quote
fizia Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 zuzia63 napisał(a):Rozumiem, że domek już podjął decyzję? :cool2: Wygląda na to, że tak :loveu:- Panie napisały, że czkeają na DJa, że w każdej chwili może ktoś przyjśc na wizytę, bo są cały czas w domu, Quote
niteczka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 zuzia63 napisał(a):To ja idę do knajpy! :drink1: Mam urlop, więc mogę się dołączyć.:drink1: Quote
Zuza i Noddy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wspaniale, ze do DJ uśmiechnęło się szczęście. Quote
fizia Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Jest tylko problem taki, ze koszt transportu - jeśłi dobrze liczę, wyszedłby ok. 230 zł A Pani napisała, że moga dac 30 zł...Jej Tata jest chory i wydają dużo na leki. Ja myślę, że sprawdzenie Domu bardzo by tu pomogło - a jest juz pewna szansa na to-, bo gdyby się okazalo, że to jakiś super fajny Dom, a tylko te pieniądze stoją na przeszkodzie, to trzeba coś wymyśleć. Napisałam jeszcze na wątku transportowym - bo Pani napsiała, że będą czekać do skutku - może akurat ktoś będzie jechał w takim kierunku... Quote
zuzia63 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 niteczka napisał(a):Mam urlop, więc mogę się dołączyć.:drink1: Przerywamy imprezę bo po pijaku albo na kacu źle się myśli! Poczekamy na wiadomości o domku, czy zasługuje na DJa i jeśli tak to mocno ruszamy głowami, bo trzeba 200 zł 'załatwić' :hmmmm: :wallbash: Quote
niteczka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dobra, przerywamy imprezę. Trzeba jakąś zrzutę zrobić. Nie wiem, jak tam stan finansów i czy coś z sierpnia by zostało na transport? Quote
fizia Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Dostałam jeszcze taką wiadomość my tez rozumiemy taka sytuacje ale musimy liczyc sie z kosztami zwiazanymi z zakupami dla pieska:) jesli go nikt nie zaadoptuje to chetnie poczekamy gdyz ten psiak nam sie naprawde spodobal:):) Quote
zuzia63 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czy za sierpień są już wszystkie wpłaty? Jeżeli są, a wiadomo, że nie będzie siedział do końca sierpnia to chyba coś nam zostanie na ten transport? Quote
Divi Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Przepraszam bardzo, aledopiero dziś zrobiłam przelew miałam mały poślizg :oops: Quote
Jolanta08 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 W razie czego DJ może liczyć na pare grosików na transport ode mnie :lol:.Ja za sierpień już wpłaciłam :razz: Quote
Recommended Posts