Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

juz odblokowalam skrzynke:)))ale dziekuje zuziu ,ze z nami zostaniesz:)i pomozesz nastepnej biedzie:))trzymamy kciuki szukamy transportu i kogos do wizyty:)niteczko sprzatanie i trzymanie kciukow rzeczywiscie wymaga niezlej sprawnosci;P

Posted

A ciekawe, co się stało z banerkami Cygana. Z czterech tylko ten, który mam w podpisie prowadzi do tego wątku. A reszta do wątku tego biedaka z odrąbanym ogonem, który już na szczęście ma dom.

Posted

zuzia63 napisał(a):
Rozumiem, że domek już podjął decyzję? :cool2:

Wygląda na to, że tak :loveu:- Panie napisały, że czkeają na DJa, że w każdej chwili może ktoś przyjśc na wizytę, bo są cały czas w domu,

Posted

Jest tylko problem taki, ze koszt transportu - jeśłi dobrze liczę, wyszedłby ok. 230 zł
A Pani napisała, że moga dac 30 zł...Jej Tata jest chory i wydają dużo na leki.
Ja myślę, że sprawdzenie Domu bardzo by tu pomogło - a jest juz pewna szansa na to-, bo gdyby się okazalo, że to jakiś super fajny Dom, a tylko te pieniądze stoją na przeszkodzie, to trzeba coś wymyśleć.

Napisałam jeszcze na wątku transportowym - bo Pani napsiała, że będą czekać do skutku - może akurat ktoś będzie jechał w takim kierunku...

Posted

niteczka napisał(a):
Mam urlop, więc mogę się dołączyć.:drink1:

Przerywamy imprezę bo po pijaku albo na kacu źle się myśli!

Poczekamy na wiadomości o domku, czy zasługuje na DJa i jeśli tak to mocno ruszamy głowami, bo trzeba 200 zł 'załatwić' :hmmmm: :wallbash:

Posted

Dostałam jeszcze taką wiadomość

my tez rozumiemy taka sytuacje ale musimy liczyc sie z kosztami zwiazanymi z zakupami dla pieska:) jesli go nikt nie zaadoptuje to chetnie poczekamy gdyz ten psiak nam sie naprawde spodobal:):)