Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niteczka napisał(a):
Widocznie wyznają zasadę "weźmiem się i zrobita":evil_lol:. Nie przejmuj się, pomagaczy wszędzie pełno.

Tak, zwłaszcza takich co tylko gębą pomagają:cool3:

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zuzia63 napisał(a):
no właśnie, malutki jest, i w tym cały ubaw:evil_lol:

No to zapisuję się na lekcje jazdy konnej, bo wcale nie wyznaję zasady: "jak spaść, to z wysokiego konia":evil_lol:

Posted

moria to ja sie zapisuje do ciebie na jazde na dju;)))jezdze konno juz 20lat prawie;)ale na takim "gigancie "jeszcze nei mialam okazji..
a co do tych szczekaczek z watku...olej je..jak to mawia moja mama raczek w g.....nie warto brudzic...

Posted

Macie całkowitą rację. Nalezy je po prostu olać i robić swoje bo najważniejsze są zwierzęta. Tylko irytują mnie kłamstwa, bo jak można pisac, że aż trzy stowarzyszenia mi pomagaja.Dobre, jestem taką szczęśliwą osobą a sama o tym nie wiem.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Ja tez oglądałam i to przypadkiem, dziadek oglądał jak do niego weszłam.
Tylko szkoda,że Gufiego nie widziałam, nie oglądałam od początku.
Nie przejmuj się, ja tam nie zauważyłam żeby koń był w jakimś złym stanie. A panny z tej końskiej fundacji widać, że chciały zaistnieć.

To nic straconego - Gufi przemyka się chyba 2 lub 3 razy na początku

http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/sprawa-dla-reportera/wideo/schronisko-dla-porzuconych-zwierzat-09072009

Posted

Ja tez oglądałam i to przypadkiem, dziadek oglądał jak do niego weszłam.
Tylko szkoda,że Gufiego nie widziałam, nie oglądałam od początku.
Nie przejmuj się, ja tam nie zauważyłam żeby koń był w jakimś złym stanie. A panny z tej końskiej fundacji widać, że chciały zaistnieć.

Posted

Dj doskonale zna łóżko, nie jest strachliwym psem, broni łózka,czyli chyba został wyrzucony przez czlowieka, byl w domu.
Nie ma z nim żadnych problemów.

Posted

zuzia63 napisał(a):
taaaa..., ja też staram się bronić swojego łóżka;) często przegrywam:evil_lol:

Ja nie obroniłam swojego fotela. Jak chcę poczytać, to siedzę na podłodze;)

Posted

i chciałabym przypomnieć, że DJ ma fatalne finanse... a raczej ich nie ma:oops:bo to co jest, to tak jakby nic nie było:-(

fizia, gdzie Ty jesteś? może zmień tytuł, że już w hoteliku i potrzebna wsparcie