Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, przejrzałam wątek raz jeszcze. DJ ma niewiele ogłoszeń (gumtree, ale.gratka, kupiepsa, cafeanimal) :-( Poróbmy więcej. Może z uaktualnionym tekstem i ze zdjęciami z hoteliku ? Co Wy na to ? Im więcej ogłoszeń tym większa szansa na domek....

Posted

gibon301 napisał(a):
ja chciałam sprostować: 20,00/miesiąc, wpłaciłam niedawno za lipiec i sierpień. mam nadzieję, że DJ szybko znajdzie dom!!

Oj wybacz, juz poprawiam coś mi się pokręciło

Niteczka - już dopisuję, zdradź tylko jaką kwotę :loveu:

Jasne, że im więcej ogłoszeń tym lepiej - trzeba ruszyć z ogłoszeniami, może będa jakieś niedługo zdjęcia bez krat

Posted

niteczka napisał(a):
:evil_lol: Cioteczka jakaś bardzo roztrzepana, już parę razy pisałam, że 20 PLN.

aaa już rozumiem :)
czyli co miesiąc 20 w tym w czerwcu z przeznaczeniem na transport

Posted

fizia napisał(a):
Oj wybacz, juz poprawiam coś mi się pokręciło

Niteczka - już dopisuję, zdradź tylko jaką kwotę :loveu:

:evil_lol: Cioteczka jakaś bardzo roztrzepana, już parę razy pisałam, że 20 PLN.

Posted

[SIZE=3]DEKLARACJE:

[SIZE=3]Ketunia - 50 zł miesięcznie

[SIZE=3]Aneta355 - 20 zł miesięcznie

Zuzia63 - 50 zł miesięcznie

Elkate - 30 zł jednorazowo

Gibon301 - 20 zł miesięcznie (wpłacone za 2 miesiące z góry)

Eski - 20 zł miesięcznie

Divi - 10 zł miesięcznie

Coronaaj - 50 zł jednorazowo

Agat21 -20 jednorazowo

Niteczka - 20 miesięcznie (od lipca, w czerwcu przeznaczone na transport)

Lidan - 20 zł jednorazowo

w sumie 190 zł miesięcznie i 120 zł jednorazowo=310 zł

na transport
30 zł Ninti
50 zł Zuzia
10 zł Divi
20 zł Niteczka

Posted

Proszę o podanie nr konta do wpłat na DJ i pozwolenie na przekazanie go acha44, która chce wpłcić jednorazowo 10 zł na psiaka. Jak dam radę to też dorzucę jakiś grosik, ale narazie nie chcę się deklarować.

Posted

Z racji tego, że rozgorzała dyskusja po wczorajszym programie o mojej nierzetelności i braku kompetecji i krzywdzeniu przezemnie zwierzat prosze sie zastanowic czy DJ bedąc u mnie jest w dobrych rękach.....

Posted

Moria napisał(a):
Z racji tego, że rozgorzała dyskusja po wczorajszym programie o mojej nierzetelności i braku kompetecji i krzywdzeniu przezemnie zwierzat prosze sie zastanowic czy DJ bedąc u mnie jest w dobrych rękach.....

Gdzie taka dyskusja?

Ja oglądałam program i absolutnie do takiego wniosku nei doszłam, wręcz przeciwnie

Posted

Moria napisał(a):

Oglądałam...
Olej to, szkoda nerw, rób swoje

Posted

Wiem, że łatwo mówić - nie przejmuj się - kiedy nie jest się bezpośrednio zaangażowanym, ale naprawdę nie warto

Zawsze znajdą się osoby, które z radością dołączą do obrzucania kogoś błotem.

Chyba lepiej nawet tego nie czytać, po co masz się denerwować

Posted

Ja sie nie denerwuję, tylko dziwi mnie fakt, że aż trzy stowarzyszenia juz mi pomagaja. Tylko czemu nikt nigdy nie zakupil mi nawet worka karmy?

Posted

Moria napisał(a):
Ja sie nie denerwuję, tylko dziwi mnie fakt, że aż trzy stowarzyszenia juz mi pomagaja. Tylko czemu nikt nigdy nie zakupil mi nawet worka karmy?

Widocznie wyznają zasadę "weźmiem się i zrobita":evil_lol:. Nie przejmuj się, pomagaczy wszędzie pełno.