Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 DJek już jedzie do mnie . Idę mu szykować apartament w... łazience :evil_lol: Doszłam do wniosku, że to miejsce bezpieczniejsze od pokoju, gdzie w drzwiach jest szyba. I okno. Tylko muszę pozabierać stamtąd wszystkie chemie i wyścielić ładnie podłogę kocykami :lol:. Dostanie też transporterek, żeby mógł się schronić i przyzwyczaić przed jutrzejszą jazdą. Mam nadzieję, że się do niego zmieści;) A jedzonko już się gotuje :lol: Quote
Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mam poprosić Pati o dane do wysłania kasy? I komu podać na pw? Bo zalatana Pati pewnie nie będzie miała na to czasu... Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Ninti']DJek już jedzie do mnie . Idę mu szykować apartament w... łazience :evil_lol: Doszłam do wniosku, że to miejsce bezpieczniejsze od pokoju, gdzie w drzwiach jest szyba. I okno. Tylko muszę pozabierać stamtąd wszystkie chemie i wyścielić ładnie podłogę kocykami :lol:. Dostanie też transporterek, żeby mógł się schronić i przyzwyczaić przed jutrzejszą jazdą. Mam nadzieję, że się do niego zmieści;) A jedzonko już się gotuje :lol: Ależ się cieszę!!!:multi::loveu: Najlepiej dane do przelewu posłać Clo Dogomania Forum - Zobacz Profil: clo albo do mnie i ja przekażę Clo i Dziewczynom od Kamyka Kurcze nie mogę odnaleźc numeru konta Pati, gdzieś go miałam Quote
Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pati obiecała, że po powrocie do domu spróbuje się zalogować. Albo zadzwoni do mnie i będę robić za łącznika :evil_lol:, jeśli jej się nie uda. I DJka spróbuje przenocować u siebie, bo nie po drodze jej jechać 2 razy na Ursynów, bo przespać się trzeba przed jutrzejszą jazdą... Tak, że ja też pieniążki pewnie będę jej wysyłać. I tak trzeba sprawdzić to konto, bo może się zmieniło :cool3:? Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ooo czyli przemeblowania w łazience się nie przydadzą... Ninti ale wielkie, ogromnie dzięki za to, że miałaś dobre chęci i dzięki Twojej decyzji o przetrzymaniu DJa wszystko tak sprawnie poszło Jak to miło pomyśleć, ze wreszcie opuścił schronisko:multi: Ja wysłałam maila do Pati - to może tak łatwiej Jej będzie odpisać Quote
Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 DZIĘKI! Jeszcze nie wiadomo na pewno, czy się nie przydadzą ;) Jak u Pati piesy zrobią zadymę to DJek wtedy przyjedzie do mnie :eviltong: Kontynuować :razz::razz::diabloti: Quote
Ninti Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pati-c prosi o namiary na Morię (adres, telefon). Proszę, podajcie mi na pw. Quote
Ninti Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dostałam takiego SMSa od Pati-c: "Jest ok, psiaki super się dogadały" (tzn. DJ z psem Pati)"mały już mnie kocha i wszędzie za mną łazi. Wykąpałam śmierdziela. Podział kasy policzę rano, bo już padam. Dobrej nocki. Prześlij mi proszę adres i telefon Morii" Quote
zuzia63 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Ninti']Dostałam takiego SMSa od Pati-c: "Jest ok, psiaki super się dogadały" (tzn. DJ z psem Pati)"mały już mnie kocha i wszędzie za mną łazi. Wykąpałam śmierdziela. Podział kasy policzę rano, bo już padam. Dobrej nocki. Prześlij mi proszę adres i telefon Morii" Pati, jesteś fantastyczna! To teraz już chyba będzie z górki, co? Najważniejsze, że już zabrany, kochany śmierdziel:lol: Quote
Lionees Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pati będzie koło 12 w południe u mnie,zabiera Kamysia i jadą do Morii;) Quote
zuzia63 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No to teraz ostro trzeba ruszać z deklaracjami! Bardzo gorąco prosimy Dobre Cioteczki i Wujków o wsparcie DJa! :modla::modla::modla: Quote
clo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 hura!nareszcie moj ukochany dj pojechal!ehh gdybym tylko mog;a to juz by byl u mnie na stale..ale dopoki nie przeprowadze sie do czegos wiekszego to nie ma szans..:( tymczasem idac tropem zuzi prosze rowniez z calego serca o wsparcie naszego pieknisia! Quote
Psiata Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wiec co do wyjasnien o mnie to kwestia byla taka, ze dnia nastepnego mialam wrocic do pracy jeszcze z Elblaga. I wykalkulowalam prawie co do minuty czas.... powrotu.. Sarunia zrobila kupe i musialam ja posprzatac a to zajelo czas.. i wyszlo ze nie obroce z psami az do Elblaga. A ze byla noc nie wiedzialam do kogo moge sie zwrocic z ta sprawa ... a nie moglam sobie pozwolic na 5tego psa w domu :( Wiec zdecydowalam, ze chociaz Sarunie dowioze do nowego domu.... i stad wyszedl caly problem... :( Teraz jakbym miala gdziekolwiek jechac dolicze napewno czas na niespodzianki... Cisze sie ze Dj jest w hoteliku... a z Ewa omowilysmy w razie problemow przyszlosciowych plan dzialania ;) Pozdrawiam. Quote
fizia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='zuzia63']No to teraz ostro trzeba ruszać z deklaracjami! Bardzo gorąco prosimy Dobre Cioteczki i Wujków o wsparcie DJa! :modla::modla::modla: Ja tez dołączam się do tej prośby!:loveu: Już zaraz 12 Quote
Ninti Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Renata5 napisał(a):Pati będzie koło 12 w południe u mnie,zabiera Kamysia i jadą do Morii;) A jakbyś tak wzięła przy okazji od Pati nr konta i inne dane potrzebne do przelewu to mogłybyśmy się tym zająć, zanim ona wróci! No i Twoje oczywiście, jeśli zakładasz pieniądze, wraz z informacją co wysłać Tobie a co Pati :lol: Quote
agata51 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Psiata, człowiek całe życie się uczy. Dziękujemy :loveu: i pewnie jeszcze nie raz skorzystamy. P.S. Przepraszamy, że trochę tu na ciebie napsioczyliśmy. :oops: Quote
gibon301 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nieprzeczytałam jeszcze wątku, ale potwierdzam przeniesienie mojej deklaracji z Łajki/Cayenne na DJa, tylko nie pamietam ile to było, a mojej kartki z zapiskami nie mogę znaleść:oops: ale z tego co pamietam (może Fizia ty pamiętasz lepiej) 25pln/miesiąc? Quote
clo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dj juz pojechal..i renia mi mowila ,ze poznala go osobiscie i,ze to sliczny i bardzo malutki psiunio:))ahhh moj kochany maluch ,zebys byl najszczesliwszy wiolu jak juz dojedzie to dawaj znac:)i jakies fotki:)i moze znajdzie sie miejsce dla maluszka gdzies tam na kanapce u was w domku;p na miejsce koruni sobie wskoczy;)) Quote
fizia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='gibon301']nieprzeczytałam jeszcze wątku, ale potwierdzam przeniesienie mojej deklaracji z Łajki/Cayenne na DJa, tylko nie pamietam ile to było, a mojej kartki z zapiskami nie mogę znaleść:oops: ale z tego co pamietam (może Fizia ty pamiętasz lepiej) 25pln/miesiąc? Wspaniale - bardzo serdecznie dziękujemy!!! Zaraz poszukam Już wiem - 20 zł miesięcznie :) http://www.dogomania.pl/forum/f85/cudowna-lajka-od-3-lat-blaga-o-milosc-dczekala-sie-ma-dom-134423/ Quote
fizia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Jeszcze pewnie wiele razy będziemy dziękować - ale posyłam uściski dla wszystkich, którzy przyczynili się do tego, że DJ zaczął właśnie nowy, lepszy etap swojego życia:loveu::loveu::loveu: Wszystkim, którzy tu zaglądają i trzymają kciuki, tym, którzy wpłacają choćby kilka grosików, osobom, które kupiły rzeczy na bazarku obróżkowym, Coronaaj, która nam bardzo pomaga, Pati-c za transport i nocleg dla DJa, Ninti za wielką pomoc, Morii, że zgodziła się Go przyjąć i wszystkim innym, kochanym Osobom, które pomogły DJowi, mimo, że Jego historia w sumie nie wyróżnia się czymś szczgólnym pośród morza nieszczęść na Dogomanii... On poprostu chce być kochany... Dziękujemy!!!! Quote
Ninti Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Agata51 napisała na wątku Kamyka: A w sprawie transportu dogadamy się z DJ-owcami i jakoś to załatwimy. Musimy, bo w końcu Renata wyłożyła całą sumę - 340zł. To znaczy, że ja swoje transportowe 30zł mam wpłacić Renacie, tak? Quote
fizia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Ninti napisał(a):Agata51 napisała na wątku Kamyka: A w sprawie transportu dogadamy się z DJ-owcami i jakoś to załatwimy. Musimy, bo w końcu Renata wyłożyła całą sumę - 340zł. To znaczy, że ja swoje transportowe 30zł mam wpłacić Renacie, tak? Właśnie czekamy na Renatę, żeby powiedziała kto ile ma zapłacić Ale tak, trzeba Jej oddać - tak przynajmniej rozumiem Quote
Lionees Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dziewczynki,nie wiem jeszcze jak Pati podzieliła sumę.Ja wyłożyłam całość-340zł.Pati ma się odezwać odnośnie za którego psiaka ile.Ja bym poprosiła o zebranie przez kogoś sumy za Dj-ka i wpłacenie mi przez jedną osobę.Konto podam na pw jak już będzie wiadomo ile kaski poszło na Dj-a.Widziałam go na żywo,on jest maleńki i strasznie kochany:loveu: Quote
Ninti Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 To mi Kochane wyślijcie na pw komu mam wpłacić i na jakie konto. Quote
Recommended Posts