Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DJek już jedzie do mnie . Idę mu szykować apartament w... łazience :evil_lol:

Doszłam do wniosku, że to miejsce bezpieczniejsze od pokoju, gdzie w drzwiach jest szyba. I okno.

Tylko muszę pozabierać stamtąd wszystkie chemie i wyścielić ładnie podłogę kocykami :lol:. Dostanie też transporterek, żeby mógł się schronić i przyzwyczaić przed jutrzejszą jazdą. Mam nadzieję, że się do niego zmieści;)

A jedzonko już się gotuje :lol:

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ninti']DJek już jedzie do mnie . Idę mu szykować apartament w... łazience :evil_lol:

Doszłam do wniosku, że to miejsce bezpieczniejsze od pokoju, gdzie w drzwiach jest szyba. I okno.

Tylko muszę pozabierać stamtąd wszystkie chemie i wyścielić ładnie podłogę kocykami :lol:. Dostanie też transporterek, żeby mógł się schronić i przyzwyczaić przed jutrzejszą jazdą. Mam nadzieję, że się do niego zmieści;)

A jedzonko już się gotuje :lol:

Ależ się cieszę!!!:multi::loveu:

Najlepiej dane do przelewu posłać Clo

Dogomania Forum - Zobacz Profil: clo

albo do mnie i ja przekażę Clo i Dziewczynom od Kamyka

Kurcze nie mogę odnaleźc numeru konta Pati, gdzieś go miałam

Posted

Pati obiecała, że po powrocie do domu spróbuje się zalogować. Albo zadzwoni do mnie i będę robić za łącznika :evil_lol:, jeśli jej się nie uda.

I DJka spróbuje przenocować u siebie, bo nie po drodze jej jechać 2 razy na Ursynów, bo przespać się trzeba przed jutrzejszą jazdą...

Tak, że ja też pieniążki pewnie będę jej wysyłać.
I tak trzeba sprawdzić to konto, bo może się zmieniło :cool3:?

Posted

Ooo czyli przemeblowania w łazience się nie przydadzą...

Ninti ale wielkie, ogromnie dzięki za to, że miałaś dobre chęci i dzięki Twojej decyzji o przetrzymaniu DJa wszystko tak sprawnie poszło

Jak to miło pomyśleć, ze wreszcie opuścił schronisko:multi:

Ja wysłałam maila do Pati - to może tak łatwiej Jej będzie odpisać

Posted

DZIĘKI! Jeszcze nie wiadomo na pewno, czy się nie przydadzą ;)
Jak u Pati piesy zrobią zadymę to DJek wtedy przyjedzie do mnie :eviltong:
Kontynuować :razz::razz::diabloti:

Posted

Dostałam takiego SMSa od Pati-c:

"Jest ok, psiaki super się dogadały" (tzn. DJ z psem Pati)"mały już mnie kocha i wszędzie za mną łazi. Wykąpałam śmierdziela. Podział kasy policzę rano, bo już padam. Dobrej nocki. Prześlij mi proszę adres i telefon Morii"

Posted

[quote name='Ninti']Dostałam takiego SMSa od Pati-c:

"Jest ok, psiaki super się dogadały" (tzn. DJ z psem Pati)"mały już mnie kocha i wszędzie za mną łazi. Wykąpałam śmierdziela. Podział kasy policzę rano, bo już padam. Dobrej nocki. Prześlij mi proszę adres i telefon Morii"

Pati, jesteś fantastyczna!
To teraz już chyba będzie z górki, co? Najważniejsze, że już zabrany, kochany śmierdziel:lol:

Posted

hura!nareszcie moj ukochany dj pojechal!ehh gdybym tylko mog;a to juz by byl u mnie na stale..ale dopoki nie przeprowadze sie do czegos wiekszego to nie ma szans..:(

tymczasem idac tropem zuzi prosze rowniez z calego serca o wsparcie naszego pieknisia!

Posted

Wiec co do wyjasnien o mnie to kwestia byla taka, ze dnia nastepnego mialam wrocic do pracy jeszcze z Elblaga. I wykalkulowalam prawie co do minuty czas.... powrotu.. Sarunia zrobila kupe i musialam ja posprzatac a to zajelo czas.. i wyszlo ze nie obroce z psami az do Elblaga. A ze byla noc nie wiedzialam do kogo moge sie zwrocic z ta sprawa ... a nie moglam sobie pozwolic na 5tego psa w domu :(
Wiec zdecydowalam, ze chociaz Sarunie dowioze do nowego domu.... i stad wyszedl caly problem... :(
Teraz jakbym miala gdziekolwiek jechac dolicze napewno czas na niespodzianki...
Cisze sie ze Dj jest w hoteliku... a z Ewa omowilysmy w razie problemow przyszlosciowych plan dzialania ;)

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='zuzia63']No to teraz ostro trzeba ruszać z deklaracjami!

Bardzo gorąco prosimy Dobre Cioteczki i Wujków o wsparcie DJa!
:modla::modla::modla:

Ja tez dołączam się do tej prośby!:loveu:

Już zaraz 12

Posted

Renata5 napisał(a):
Pati będzie koło 12 w południe u mnie,zabiera Kamysia i jadą do Morii;)

A jakbyś tak wzięła przy okazji od Pati nr konta i inne dane potrzebne do przelewu to mogłybyśmy się tym zająć, zanim ona wróci!
No i Twoje oczywiście, jeśli zakładasz pieniądze, wraz z informacją co wysłać Tobie a co Pati :lol:

Posted

Psiata, człowiek całe życie się uczy. Dziękujemy :loveu: i pewnie jeszcze nie raz skorzystamy. P.S. Przepraszamy, że trochę tu na ciebie napsioczyliśmy. :oops:

Posted

nieprzeczytałam jeszcze wątku, ale potwierdzam przeniesienie mojej deklaracji z Łajki/Cayenne na DJa, tylko nie pamietam ile to było, a mojej kartki z zapiskami nie mogę znaleść:oops: ale z tego co pamietam (może Fizia ty pamiętasz lepiej) 25pln/miesiąc?

Posted

dj juz pojechal..i renia mi mowila ,ze poznala go osobiscie i,ze to sliczny i bardzo malutki psiunio:))ahhh moj kochany maluch ,zebys byl najszczesliwszy

wiolu jak juz dojedzie to dawaj znac:)i jakies fotki:)i moze znajdzie sie miejsce dla maluszka gdzies tam na kanapce u was w domku;p na miejsce koruni sobie wskoczy;))

Posted

[quote name='gibon301']nieprzeczytałam jeszcze wątku, ale potwierdzam przeniesienie mojej deklaracji z Łajki/Cayenne na DJa, tylko nie pamietam ile to było, a mojej kartki z zapiskami nie mogę znaleść:oops: ale z tego co pamietam (może Fizia ty pamiętasz lepiej) 25pln/miesiąc?

Wspaniale - bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Zaraz poszukam

Już wiem - 20 zł miesięcznie :)
http://www.dogomania.pl/forum/f85/cudowna-lajka-od-3-lat-blaga-o-milosc-dczekala-sie-ma-dom-134423/

Posted

Jeszcze pewnie wiele razy będziemy dziękować - ale posyłam uściski dla wszystkich, którzy przyczynili się do tego, że DJ zaczął właśnie nowy, lepszy etap swojego życia:loveu::loveu::loveu:

Wszystkim, którzy tu zaglądają i trzymają kciuki, tym, którzy wpłacają choćby kilka grosików, osobom, które kupiły rzeczy na bazarku obróżkowym, Coronaaj, która nam bardzo pomaga, Pati-c za transport i nocleg dla DJa, Ninti za wielką pomoc, Morii, że zgodziła się Go przyjąć i wszystkim innym, kochanym Osobom, które pomogły DJowi, mimo, że Jego historia w sumie nie wyróżnia się czymś szczgólnym pośród morza nieszczęść na Dogomanii...
On poprostu chce być kochany...

Dziękujemy!!!!

Posted

Agata51 napisała na wątku Kamyka:

A w sprawie transportu dogadamy się z DJ-owcami i jakoś to załatwimy. Musimy, bo w końcu Renata wyłożyła całą sumę - 340zł.

To znaczy, że ja swoje transportowe 30zł mam wpłacić Renacie, tak?

Posted

Ninti napisał(a):
Agata51 napisała na wątku Kamyka:

A w sprawie transportu dogadamy się z DJ-owcami i jakoś to załatwimy. Musimy, bo w końcu Renata wyłożyła całą sumę - 340zł.

To znaczy, że ja swoje transportowe 30zł mam wpłacić Renacie, tak?

Właśnie czekamy na Renatę, żeby powiedziała kto ile ma zapłacić

Ale tak, trzeba Jej oddać - tak przynajmniej rozumiem

Posted

Dziewczynki,nie wiem jeszcze jak Pati podzieliła sumę.Ja wyłożyłam całość-340zł.Pati ma się odezwać odnośnie za którego psiaka ile.Ja bym poprosiła o zebranie przez kogoś sumy za Dj-ka i wpłacenie mi przez jedną osobę.Konto podam na pw jak już będzie wiadomo ile kaski poszło na Dj-a.Widziałam go na żywo,on jest maleńki i strasznie kochany:loveu: