zuzia63 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No i ostatnia ciotka się wylogowała...:mad: sama sobie tak tutaj piszę... to ja też pójdę... Quote
clo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dziewcuny jestem w pracy nie mam jak siedzieć na Dogo ale poczytalam wątki proszę niech ktoś dzwoni do taty rybci ja nie mam jak tera i umawia żeby brał dj z częstochowy i kamyka jak najszybciej zapłacimy albo ja zapłacę ale dj musi jechać więc proszę niech ktoś do niego zadzwoni i mech jedzie choćby dziś koszt już się nie liczy byleby psy dotarły szybko Quote
Ninti Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wysłałam pw do Rybc!i, tylko tyle mogę zrobić, bo nie znam do niej telefonu :shake: Quote
Onaa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Na wątku Kamyka jest nr tel., ale nie wiadomo czy ktoś tam dzwonił. Quote
Moria Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Tata Rybci jest na urlopie gdzies wyjechali i raczej nie chce wiezc teraz żadnych psow. Niestety. Totez przykro mi bardzo wyjasniajcie z Psiata i kombinujcie transport. Chyba że macie siłe przebicia dzwoncie do Taty Rybci 792347789 Nie wiem może jeszcze wariant, że DJ do W-wy i chociaż do Mławy dwa psy, ja do Mławy mogędojechać, do W-wy to juz zajmie mi cały dzień. Na razie miejsca trzymam,może Kamyka chociaz do Mławy. Takie są moje propozycje. Quote
Ninti Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Przebiłam się przez cały ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/kamien-jedzie-do-hotelu-nadal-potrzebuje-deklaracji-stalych-140922/ znalazłam tel Morii, Agaty, Renaty, Clo... ale Rybc!i nie :oops: Dogo07, ratunku, GDZIE to jest? Quote
Ninti Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f521/oferuje-transport-131533/ Quote
agata51 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dzwońcie do pati-c, dziewczyny! Kontakt mailem: pati-c@o2.pl lub tel. 698 616 250 Quote
clo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 dziewczyny ja jestem wciaz w pacy nie mam jak zadzownic:(czy ktos moze zadzwonic do pati?ona juz wiozla nasze psy kilka razy..ale do niej trzeba dzownic bo na maile odpisuje bardzo dlugo..prosze..czy ktos zadzwoni?dj musi jechac...i kamys..koniecznie a moze pati moglaby np jutro? Quote
agata51 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dzwońcie, cioteczki. Ja nawet nie wiem, gdzie jest DJ. Na pewno dalej niż Kamyk!!! Quote
agata51 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 pati-c nie odbiera, spróbuję później. Wy też próbujcie. Quote
Ninti Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Zadzwoniłam. Się nagrałam na pocztę głosową. I czekam na kontakt. Quote
Ninti Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Słuchajcie, jest jeszcze taka możliwość. Taka trasa W-wa - Częstochowa - Sochaczew - Elbląg (lub też Mława) jest długa. Jakby się nie dało inaczej to można to zrobić na 2 raty (DJ do W-wy, a po dniu czy dwóch do Elbląga przez Sochaczew - już z Kamykiem), niekoniecznie realizowanych przez te same osoby. Przez ten czas w W-wie spróbuję załatwić przetrzymanie DJka, w ostateczności u mnie - zapsionam i zakocionam, ale jeszcze jakiś kąt w zabałaganionym pokoju syna się znajdzie, z kocykiem, miseczką i dobrym słowem :lol: Quote
Ninti Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Pati-c oddzwoniła. Jutro może pojechać po DJa, bo jedzie z psem do Częstochowy i DJa zabierze wracając. Przywiezie go do mnie, ja go przenocuję. We wtorek weźmie go i pojedzie do Sochaczewa po Kamyka, a następnie do Elbląga. Ma kłopot z logowaniem na Dogo, ale spróbuje, a na razie ja mam jej przesłać na PW wszystkie dane, bo można je odczytać na mailu. Co Wy na to? Quote
truskawa144 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Muszę wiedzieć o której mniej więcej Pati będzie w schronisku bo muszę uprzedzić kierownika. Poza tym dowiedzcie się jeszcze jaki będzie koszt tej wyprawy. Schronisko jest w Gminie Kłomnice, adres: Jamrozowizna 1. DJ ma nr 804. Wszystkie papiery i psa Pati dostanie od ręki. Jeśli chodzi o nas to myślę,że to tyle. Nie wiem jak to wygląda u Kamyka. Quote
Lidan Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Kurcze... Ależ zrobiło się zamieszanie :shake: Czytam i obgryzam paznokcie...Nie zabieram głosu w kwesti organizacji tego transportu bo jestem za daleko i narazie bez samochodu więc pomóc nie mogę. Jedno tylko napiszę: ważne sprawy trzeba ostatecznie dogrywać jeśli nie osobiście to chociaż w rozmowie telefonicznej. I trzeba mieć możliwość stałego kontaktu wszystkich bezpośrednio zaangażowanych w sprawę osób bo różne rzeczy po drodze mogą się wydarzyć... [SIZE="1"]Śledziłam kiedyś taki wątek, gdzie transport suczki do dt dogrywał się przez ponad miesiąc, potem okazało się, że osoba która pojechała po psa na miejscu przekonała się, że ma zły adres... Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='truskawa144']Muszę wiedzieć o której mniej więcej Pati będzie w schronisku bo muszę uprzedzić kierownika. Poza tym dowiedzcie się jeszcze jaki będzie koszt tej wyprawy. Schronisko jest w Gminie Kłomnice, adres: Jamrozowizna 1. DJ ma nr 804. Wszystkie papiery i psa Pati dostanie od ręki. Jeśli chodzi o nas to myślę,że to tyle. Nie wiem jak to wygląda u Kamyka. Kamyk u mnie będzie czekał na transport;) Quote
agata51 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Lidan, wszystko było dograne co do minuty, dziewczyny miały numery telefonów - kontakt był. Coś się musiało po drodze wydarzyć. Nie chce mi się wierzyć, że to zamieszanie (jak to delikatnie nazwałaś) wynikło z powodu głupiej kupy! Quote
truskawa144 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 agata51 napisał(a): Nie chce mi się wierzyć, że to zamieszanie (jak to delikatnie nazwałaś) wynikło z powodu głupiej kupy! Ja to tak zrozumiałam przez telefon. Że nie wyrobią się do Elbląga bo jadą czyścić auto. Psiata kazała mi decydować co robić ale co ja przez telefon mogę decydować,to ona jedzie i ona się orientuje czy da radę i czy się wyrobi nie ja. Powiedziałam po prostu żeby zrobiła tak jak uważa. Na końcu rozmowy zaproponowała,że najwyżej po DJa i Kamyka przyjedzie za kilka dni i zawiezie do Elbląga i że da mi jeszcze znać co i jak i na tym się urwało. Quote
Lidan Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 agata51 napisał(a):Nie chce mi się wierzyć, że to zamieszanie (jak to delikatnie nazwałaś) wynikło z powodu głupiej kupy! Też mam taką nadzieję ale ... trochę już żyję na tym świecie i znam facetów (wyczulonych na niektóre "naturalne" zapachy i ich słabe żołądki) oraz ich stosunek do swoich samochodów... No ale czekam z zapartym tchem na dalszy rozwój akcji i trzymam kciuki za to, żeby nasze słoneczko wreszcie opuściło schronisko :kciuki: Quote
agata51 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No właśnie, biedny DJ! :loveu: Kamyk przynajmniej u Reni zdążył się zadekować! :evil_lol: Quote
fizia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Ninti napisał(a):Pati-c oddzwoniła. Jutro może pojechać po DJa, bo jedzie z psem do Częstochowy i DJa zabierze wracając. Przywiezie go do mnie, ja go przenocuję. We wtorek weźmie go i pojedzie do Sochaczewa po Kamyka, a następnie do Elbląga. Ma kłopot z logowaniem na Dogo, ale spróbuje, a na razie ja mam jej przesłać na PW wszystkie dane, bo można je odczytać na mailu. Co Wy na to? Oj no to by było wspaniale! Ninti - serdeczne dzięki za dogadanie tego z Pati-c i za to, że zgodziłaś się przetrzymać DJa:loveu::loveu::loveu: Może jak jedzie z psem do Częstochowy to ten odcinek tez się uda jakoś po połowie rozliczyć Quote
ketunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Kochany coś masz pod górkę:shake:. Wytrzymaj jeszcze troszkę Quote
Recommended Posts