Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja mu pokopie.... :> ze biedny bedzie :P to jak z transporterami? :D Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kamyk bez ogona ma coś koło metra długości,od ziemi do pleców,jakieś 55cm,a od ziemi do głowy coś koło 70parę cm.Czyli to taki raczej spory psiak i nie jest drobniutki:roll:.Dołów to on juz nie kopie,bo łapki ma starte od drapania betonu w boksie:shake: Quote
Ninti Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Biedny :-( To może DJka do transportera? Tylko czy ten co jest będzie dobry, czy na cito szukać większego? Quote
Ninti Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Rozesłałam pytanie do paru osób, zobaczymy... Przyszła mi do głowy Pati, ma hotelik pod Warszawą, duża szansa, że ma transporter. Kto ma z Nią kontakt? Quote
truskawa144 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ani Sarunia ani DJ się nie pogryzą,to są 2 strachulce ale zupełnie nie agresywne. Sarunia pięknie jeździ w samochodzie,nie ma z nią najmniejszych problemów,nie ma choroby lokomocyjnej,nawet jej nie trzeba przywiązywać. DJ jest niesprawdzony ale przypuszczam,że będzie się zwyczajnie bał i wystarczy spokojnie go przywiązać. Jego przy jednych drzwiach, Sarunie (na wszelki wypadek) przy drugich i spokojnie pojedziecie. DJ jest mniejszy (tzn ciut grubszy ale ma dużo krótsze łapki) wiec jesli już to on powinien jechać w transporterze. Psiata będziesz do mnie dzwoniła jak będziesz w okolicach Częstochowy? Umawiamy się przy trasie czy podjedziesz po Sarunie? W Warszawie u p.Patrycji dostaniesz zwrot za paliwo zużyte na transport Saruni (czyli w sumie i DJa bo po jednej trasie). Ile mniej więcej wyjdzie za to paliwo bo chciałabym dać znać p.Patrycji? Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dam znac...a ta rozmowa glownie tyczy sie KAMYKA I DJa..... bo jak sie zlapia nikt nie pomoze... Ustalmy jedno w strone Elblaga jedzie sama jedna osoba... wiec albo bedzie klatka dla jednego i pojada 2 psy albo pojedzie sam dj....niestety ja nie pozwole aby kierowca sie rozpraszal bo psy sie z tylu beda gryzc.... Pozdro. Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Zaraz zawału dostanę, juz nie wiem jakie moce na pomoc wołać, aby to wszystko się udało:mdleje: Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Gadalam z Martyna... DJ wejdzie do kociego transportera... wiec powinno jakos sie udac :) ;) Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 23:00 rusze kolo 3h sie jedzie dajmy na to ze kolo 2 w nocy bede w czestochowie... pozniej w wawa bede okolo 5:00 i dalej jedzie elblag uprzedzcie kogo mozecie o godzinach (dzieki) zeby na darmo nie czekano...i sochaczew kolo 1-1.5h i dalej elblag kolo 10 beda psiaki. Pozdrawiam Quote
clo Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 psiata dziekuje ci ,ze w koncu sie udalo! chcialam podziekowac kazdmeu kto jest zaangazowany w pomoc mojemu ukochanemu psiakowi:)dj..trzytmaj sie..teraz bedzie juz tylko lepiej piechu kochany...mam nadzieje,ze imie i cala milosc jaka cie darzymy przyniesie ci duzo szczescia teraz jestes juz po czesci czyjs;)NASZ:)))musimy zadbac jak najlepiej teraz o djka i znalezc mu cudny dom:) psiata a kto bedzie wiozl psiaki do elblaga?nie ty? Quote
clo Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 a i niesmialo przypominam i nadal prosze o deklaracje na djka... Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Nie wiem czy to jest realne,ale może z Częstochowy przyjechałabyś do mnie po Kamyka i dopiero do Warszawy,tam zostawiłabyś Sarunię,a chłopaki pojechaliby do Elbląga.Jeżeli 3 psy mogłyby być w aucie,to nie wygodniej by tak było?Nie musiałabys sie wracac z Warszawy do mnie Quote
fizia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Uffff cały dzień się zastanawiałam czy się uda Jak dobrze :multi: Quote
fizia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Czyli jedzie ta ekipa podróżników DJ Sarunia i Kamyk Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Psiata']Renata nie kombinuj... jest juz ustalone.. nie martwcie sie psy beda w dobrych rekach :) To zaufany chop :> W koncu 5 lat wspolzycia cos mowi ;) Spoko,nie kombinuje,bo mi to bez różnicy,tylko myślałam,że po co macie nadrabiać kilometry i tracić czas;) Psiata,szerokiej drogi i szczęśliwej podróży życzę:calus: Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Renata nie kombinuj... jest juz ustalone.. nie martwcie sie psy beda w dobrych rekach :) To zaufany chop :> W koncu 5 lat wspolzycia cos mowi ;) Quote
truskawa144 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Sarunia już pojechała, za chwilę Psiata i jej TŻ powinni być w schronisku po DJa. Quote
Moria Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nie dojadą dzisiaj. Dostałam SMS że akcja zawieszona. Quote
clo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 jak to?!czy ktoś ma tel do psiaty?czy dj wyjechał ze schronu?co z psami?!... Quote
Moria Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No własnie tego czy DJ wyjechal ze schronu nie wiem. Rano dostalam sms, że akcja Kamyk i DJ jest na razie zawieszona. Dobrze by bylo gdyby DJ byl juz w W-wie, ale tego nie wiem, bo z W-wy dwa psy ewentualnie może moglby zabrac tata Rybci, nie znam szczegołow. Quote
agata51 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wiadomość, że akcja na razie zawieszona to trochę mało. Przydałaby się informacja o odwieszeniu. Quote
Recommended Posts