zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 agata, chciałam Ci napisać "zostaw te pazury" ale sama się denerwuję co to teraz będzie, z tego co czytałam to chyba tylko Saruni się uda Quote
fizia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Psiata nie odpowiedziała jeszcze na maila Ja wyjeżdżam za chwilę, będę dopiero wieczorem Co za okropna sytuacja... Mam nadzieję, ze wszystko się uda Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 fizia, na wątku Saruni pisałaś, że ma jechać w sobotę... rozumiem, że to dzisiaj? Quote
fizia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Tak, tak - dzisiaj poznym wieczorem - tak miało być Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :???: może psiata teraz śpi i nabiera sił na tak długą podróż, przecież to 1000 km gdyby się udało to 3 psiaki byłyby szczęśliwe... Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 napewno czestochowe sie zalatwi do wawa.. z elblagiem nadal nic nie wiem :( bo to ciezka sytuacja.....niestety wyszla :( sama jestem zla... ze na koncu sie dowiaduje :( Quote
Ninti Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A czy możesz samochód wziąć potem jeszcze raz? Moze uda się załatwić 1-dniowy np. tymczas w Wawie dla obu panów... Quote
Ninti Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja już muszę wyleźć z kompa. Psiata, jak będziesz coś wiedzieć to zadzwoń do mnie, bo ewentualnie muszę mieć czas na załatwienie tymczasu (jeśli mi się uda). Biorąc jeszcze i to pod uwagę, że Panowie może niekoniecznie zechcą siedzieć w jednym pokoju. Quote
Ninti Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='zuzia63']:???: może psiata teraz śpi i nabiera sił na tak długą podróż, przecież to 1000 km gdyby się udało to 3 psiaki byłyby szczęśliwe... MUSI się udać! Pamiętacie, nieraz była taka panika aż do końca, a potem wychodziło wspaniale. Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ninti napisał(a):MUSI się udać! Pamiętacie, nieraz była taka panika aż do końca, a potem wychodziło wspaniale. Oby Twoje słowa były prorocze!:roll: Mocno trzymam kciuki za akcję! Quote
truskawa144 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Psiata daj znać o której mniej więcej planujesz być w Częstochowie? Musze dać znac p.Patrycji bo czeka z niecierpliwością na Sarunie:loveu: Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 hm pewnie kolo 2 w nocy... a z elblagiem no coz Ewo ten 1-2 dni przerwy beda prorocze :) bo np. z wtorku na srode bym pojechala dalej! na elblag! ale potwierdze Ewie na telefon! najpierw sie upewnie Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Czyli kiedy przyjeżdżacie po Kamyczka do mnie? We wtorek w nocy? Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Transport zalatwiony do Elblaga.. ja jade czestochowa - wawa a pozniej zmieniam samochod.. ;) Pozdro! :) Super Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Psiata,czyli dzisiaj przyjeżdżasz po Kamyka,tak? Bo musze wiedzieć czy dawac mu kolację;) Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 zuzia63 napisał(a):W nosie z kolacją! Udało się!!! Jeżeli jedzie,to rzeczywiscie w nosie z kolacją,bo mógłby wymiotować w aucie;). A tak orientacyjnie o której godzinie możecie byc u mnie? Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Psiata, jesteś Wielka! :Rose: Potrafisz budować napięcie! Quote
truskawa144 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Psiata rozumiem,że Sarunie podrzucisz p.Patrycji pod blok? Bo muszę jej dać znać co i jak. Ja czekam na Ciebie w Częstochowie, daj mi tylko znać czy podjedziesz do mnie czy mam gdzieś Sarunie podrzucić? Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Renata5 napisał(a):Psiata,czyli dzisiaj przyjeżdżasz po Kamyka,tak? Bo musze wiedzieć czy dawac mu kolację;) W nosie z kolacją! Udało się!!! Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Tak ale robi sie problem 2 psy w jednym samochodzie???? a jak beda sie gryzC?? transporter potrzebny na ktoregos!!!! bo inaczej bede jechala z jednym :( Sare odbiore i zawioze pod dom.. tam rozumiem dostane kase na zatankowanie paliwa :) i dalej! :) Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Psiata napisał(a):Tak ale robi sie problem 2 psy w jednym samochodzie???? a jak beda sie gryzC?? transporter potrzebny na ktoregos!!!! bo inaczej bede jechala z jednym :( Kamyk jest sporym psiakiem,może nie jest duży,bo taki pod kolano,ale jest długi i masywny,także transporter załatwcie dla Dj-ka,bo on malutki. Quote
Ninti Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Tzn. ja rozumiem, że Sarunia (w transporterze, transporter jest) i DJ (uwiązany) to nie problem. Teraz tylko DJ i Kamyk naraz. Jakiej dokładnie wielkości jest Kamyk? Upchnie się go w transporter Saruni czy trzeba szukać większego? Quote
Psiata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Transporter musi byc! :) ja dla Sary powinnam miec bo ona chyba taka cos jak terier jacka r... nie?;P ale jakby byl tez byloby spoko... Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Ninti']Tzn. ja rozumiem, że Sarunia (w transporterze, transporter jest) i DJ (uwiązany) to nie problem. Teraz tylko DJ i Kamyk naraz. Jakiej dokładnie wielkości jest Kamyk? Upchnie się go w transporter Saruni czy trzeba szukać większego? Chwila,zaraz polecę wymierzyć Kamyka;) Quote
Ninti Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A DJek jaki duży? Bo jak sam na zdjęciu to niewiele widać... Psiata, weź pancerny kocyk, bo Kamyk podobno wielkie doły lubi kopać :evil_lol: Quote
Recommended Posts