Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Psiata nie odpowiedziała jeszcze na maila

Ja wyjeżdżam za chwilę, będę dopiero wieczorem

Co za okropna sytuacja...

Mam nadzieję, ze wszystko się uda

Posted

napewno czestochowe sie zalatwi do wawa.. z elblagiem nadal nic nie wiem :( bo to ciezka sytuacja.....niestety wyszla :(

sama jestem zla... ze na koncu sie dowiaduje :(

Posted

Ja już muszę wyleźć z kompa. Psiata, jak będziesz coś wiedzieć to zadzwoń do mnie, bo ewentualnie muszę mieć czas na załatwienie tymczasu (jeśli mi się uda). Biorąc jeszcze i to pod uwagę, że Panowie może niekoniecznie zechcą siedzieć w jednym pokoju.

Posted

[quote name='zuzia63']:???: może psiata teraz śpi i nabiera sił na tak długą podróż, przecież to 1000 km
gdyby się udało to 3 psiaki byłyby szczęśliwe...

MUSI się udać! Pamiętacie, nieraz była taka panika aż do końca, a potem wychodziło wspaniale.

Posted

Ninti napisał(a):
MUSI się udać! Pamiętacie, nieraz była taka panika aż do końca, a potem wychodziło wspaniale.

Oby Twoje słowa były prorocze!:roll:
Mocno trzymam kciuki za akcję!

Posted

hm pewnie kolo 2 w nocy... a z elblagiem no coz Ewo ten 1-2 dni przerwy beda prorocze :) bo np. z wtorku na srode bym pojechala dalej! na elblag! ale potwierdze Ewie na telefon! najpierw sie upewnie

Posted

zuzia63 napisał(a):
W nosie z kolacją! Udało się!!!

Jeżeli jedzie,to rzeczywiscie w nosie z kolacją,bo mógłby wymiotować w aucie;).
A tak orientacyjnie o której godzinie możecie byc u mnie?

Posted

Psiata rozumiem,że Sarunie podrzucisz p.Patrycji pod blok? Bo muszę jej dać znać co i jak.
Ja czekam na Ciebie w Częstochowie, daj mi tylko znać czy podjedziesz do mnie czy mam gdzieś Sarunie podrzucić?

Posted

Tak ale robi sie problem 2 psy w jednym samochodzie???? a jak beda sie gryzC?? transporter potrzebny na ktoregos!!!! bo inaczej bede jechala z jednym :(

Sare odbiore i zawioze pod dom.. tam rozumiem dostane kase na zatankowanie paliwa :) i dalej! :)

Posted

Psiata napisał(a):
Tak ale robi sie problem 2 psy w jednym samochodzie???? a jak beda sie gryzC?? transporter potrzebny na ktoregos!!!! bo inaczej bede jechala z jednym :(

Kamyk jest sporym psiakiem,może nie jest duży,bo taki pod kolano,ale jest długi i masywny,także transporter załatwcie dla Dj-ka,bo on malutki.

Posted

Tzn. ja rozumiem, że Sarunia (w transporterze, transporter jest) i DJ (uwiązany) to nie problem. Teraz tylko DJ i Kamyk naraz. Jakiej dokładnie wielkości jest Kamyk? Upchnie się go w transporter Saruni czy trzeba szukać większego?

Posted

[quote name='Ninti']Tzn. ja rozumiem, że Sarunia (w transporterze, transporter jest) i DJ (uwiązany) to nie problem. Teraz tylko DJ i Kamyk naraz. Jakiej dokładnie wielkości jest Kamyk? Upchnie się go w transporter Saruni czy trzeba szukać większego?
Chwila,zaraz polecę wymierzyć Kamyka;)

Posted

A DJek jaki duży? Bo jak sam na zdjęciu to niewiele widać...

Psiata, weź pancerny kocyk, bo Kamyk podobno wielkie doły lubi kopać :evil_lol: