Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzia63']to może ja zapoczątkuję dobrą passę - wysłałam do clo 50zł na transport

[FONT=Comic Sans MS]bardzo prosimy o wsparcie DJa każdą złotóweczką:Help_2:[/FONT]

Cudownie!!!

Bardzo dziękujemy!!

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dobra nie am co trzeba dzialac!koniecznie koniecznie trzeba wrzucic na transportowy moze ktos bedzie jechal albo sie jakis transport podczepi..no albo uzbieramy..a z deklaracji juz tak nie wiele brakuje..blagamy o pw i wsparcie moze dobre dusze z watku cayenna teraz zgodza sie nam pomoc i cos dla djka dorzuca...

Posted

fizia, czy te deklaracje w 1-ym poście to wszystko???
czy naprawdę już nikt nam nie dorzuci ani złotóweczki?
aż mi się wierzyć nie chce:shake:

[FONT=Comic Sans MS]Bardzo prosimy! Nie my, to DJ prosi![/FONT]

Posted

Na transport mamy już 80zł - 50 od Zuzia i 30 zadeklarowane ode mnie (tylko nie wpłacam, bo nie wiem komu - Psiata mieszka koło mnie i chyba bez sensu wysyłac pieniadze, gdyby ona jechała, ale zrobię, jak postanowicie)

Posted

ninti super dziekujemy!:)

zuzia nie martw sie damy rade i ja wierze ze sie uda i djek szybko znajdzie sie w nowym domku:)a narazie w hoteliku:)

Posted

Ninti napisał(a):
Na transport mamy już 80zł - 50 od Zuzia i 30 zadeklarowane ode mnie (tylko nie wpłacam, bo nie wiem komu - Psiata mieszka koło mnie i chyba bez sensu wysyłac pieniadze, gdyby ona jechała, ale zrobię, jak postanowicie)

Dopisałąm do pierwszego postu Wasze deklaracje transportowe :loveu:

Posted

Dziękuję za zaproszenie.Nie mam czasu czytać całego wątku.
W czym można pomóc.
Jakąś kasę będę mogła wpłacić dopiero w lipcu.
spłukałam się kompletnie.

Posted

__Lara napisał(a):
Ok, to w najbliższych dniach postaram się wystawić bazarek na Dj m.in. ;)

Czy ja bym mogło coś dorzucić do Twojego bazarku. Mam książki Paulo Coelho, które już przeczytałam teraz jest mi trudno powiedzieć ile ich mam w domu, a ile pożyczyła i nie pamiętam komu. Poszukała bym jak byś się zgodziła.:evil_lol:

Posted

[quote name='Divi']Czy ja bym mogło coś dorzucić do Twojego bazarku. Mam książki Paulo Coelho, które już przeczytałam teraz jest mi trudno powiedzieć ile ich mam w domu, a ile pożyczyła i nie pamiętam komu. Poszukała bym jak byś się zgodziła.:evil_lol:

Jasne :lol: wyslij zdjęcia z ceną na adres: laurka15@poczta.onet.pl ;) postaram się wystawić bazarek koło piątku-soboty ;)

Posted

Ninti napisał(a):
Tylko żeby jego miejsce u Morii jeszcze chwilę zaczekało :roll:

Myślę, że zaczeka.

Ja mam nadzieję, że to już naprawdę kwestia dni, bo ilez ta bida ma czekać...

Super by było, gdyby jeszcze jakiekolwiek deklaracje się uzbierały, ale jakoś będziemy kombinować
Jest spore zainteresowanie na bazarku.

Gdyby nei ten duży dług u Wiosny, to byłybyśmy wcałkiem dobrej sytuacji finansowej

Posted

zuzia63 napisał(a):
Strasznie "kulawo" to wszystko idzie...:cool3: jakoś DJ nie ma szczęścia:shake:

Chyba ma szczęście, bo trafiłam na ten wątek. :lol: Deklaruję 20zł.

Posted

Divi napisał(a):
Lara jutro wieczorem wyśle zdjęcia bo padła mi bateria w aparacie.

Ok, to ja wystawię i zostawię trochę miejsca dla Ciebie ;) potem jutro dorzucę ;)