fizia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Niestety nici z domu dla Pikiego :-( Podobno pani idzie do szpitala... Musimy zapytać Morii czy u Niej jest teraz miejsce dla DJa I nie wiem co w tej sytuacji z transportem... Eghhh Quote
Ninti Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A u Pati zajęte wszystko? To też blisko nas... I hotelik zacny, domowy :loveu: Quote
fizia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Oj nie wiem, ale szczerze mówiąc wolałabym do Morii Współpracowałyśmy z Pati i współpracujemy z Morią i musze przyznać, że ta współpraca z Morią jakoś dużo bardziej mi odpowiada w sensie kontaktu, informacji itp Quote
Ninti Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No nie wiem, czy jedziemy... Pojedziesz do Elbląga? Ile to zajmie czasu i pieniedzy, jak myslisz? A jest jeszcze Renata ze swoim DT, co myślicie? http://www.dogomania.pl/forum/f937/dom-tymczasowy-platny-przyjmujemy-psiaki-od-listopada-121856/ No i nie wiem, czy ma miejsce. Quote
Ninti Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Aaa, rozumiem. Nie, nie 611, źle policzyłam, więcej, bo przecież jeszcze do Częstochowy... Quote
fizia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 To właśnie do Reni miał jechać DJ - na miejsce Pikiego ten DT jest wspaniały, ale niestety w związku z tym, że Piki nadal szuka Domu, nie ma miejsca... Quote
fizia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Schronisko jest 25 km od Częstochowy http://www.schronisko.klomnice.pl/5.html Quote
Psiata Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jakby co ja jestem gotowa objezdzic cala polske jesli trzeba...wiec tylko dajcie mi znac... :) Ewa ma moj numer :) info i jedziem Quote
Ninti Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Podliczyłam orientacyjnie trasę Warszawa-Częstochowa-Elbląg-Warszawa. Wyszło 972 km. Jak myślisz, ile godzin będziemy jechać? Dodaj przerwy na krótki odpoczynek, jedzenie, wyjście psa na siusiu. I fakt, że z psem trzeba jechać ostrożniej. Mnie się wydaje, że to nie jest trasa na 1 dzień. W schronisku i hoteliku też nam zejdzie trochę (zwłaszcza, że ja mam ochotę pogadać chwilę z Reni i rozejrzeć się tam trochę, jeśli Ona pozwoli - może uda mi się kiedy też coś podobnego założyć :lol:) Ja nie prowadzę, będziesz tylko Ty za kółkiem, bez zmiennika. A może ktoś mógłby podwieźć DJa do Warszawy, tu go gdzieś przenocujemy i dalej zawieziemy do Morii? Mogłybysmy pewnie pojechać nocując gdzieś w drodze, tylko kto w tym czasie zajmie się naszymi zwierzami? Quote
zuzia63 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ninti napisał(a):A może ktoś mógłby podwieźć DJa do Warszawy, tu go gdzieś przenocujemy i dalej zawieziemy do Morii? To chyba byłoby lepsze wyjście, bo trasa 1000km dla jednego kierowcy jest nie do 'ogarnięcia'. Może w tym kierunku szukać pomocy? Quote
Ninti Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jest jeszcze jedno wyjście, myślę. Ktoś, kto ma prawo jazdy i mógłby zmienić Psiatę za kółkiem. Znalazłby się ktoś chętny? Quote
Psiata Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ewo co do zmiennika mam go :) wiec to nie jest problem...co do 1000 km za kolkiem nie ma problemu srednio do tej pory 800-1300 robilam w jeden dzien...i z psami swoimi tez jezdzilam wiec mam dosw. w tej sprawie :) Czekam tylko kiedy jedziemy.... Quote
fizia Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Czekamy jeszcze na odpowiedź Morii w sprawie miejsca Quote
fizia Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Psiata - a jaki byłby koszt, jakby się udało? Quote
Psiata Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 pewnie kolo 200 - 250 zl....ale to zalezy od spalania :) Quote
fizia Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Miejsce u Morii by było, ale... Cały czas myślimy, jak to zorganizować w sensie finansowym... Niestety mamy dośc duży dług u Wiosny - kilkaset zł... Z bazarku narazie jest nieco ponad 100 zł Na DJ deklaracji mamy 120 zł - muszę zapytać osoby, które pomagały Cayennowi (od wczoraj jest w Domu) - może zgodzą się przekazać swoje deklaracje na DJa Bez pomocy nie mamy jak w tym momencie zapłacić za podróż :-( Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 fizia napisał(a):Miejsce u Morii by było, ale... Cały czas myślimy, jak to zorganizować w sensie finansowym... Niestety mamy dośc duży dług u Wiosny - kilkaset zł... Z bazarku narazie jest nieco ponad 100 zł Na DJ deklaracji mamy 120 zł - muszę zapytać osoby, które pomagały Cayennowi (od wczoraj jest w Domu) - może zgodzą się przekazać swoje deklaracje na DJa Bez pomocy nie mamy jak w tym momencie zapłacić za podróż :-( Znowu by trzeba tu ciotki jakieś pozapraszać... Quote
fizia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Oj trzeba, jak tylko będę miała dzisiaj chwilę, to się tym zajmę Quote
fizia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Prosimy o pomoc finansową Brakuje nam 130 zł deklaracji na hotelik i 200-250 zł na transport do Elbląga...:-( Quote
zuzia63 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 jeszcze tak dużo potrzeba:placz: dzisiaj wyślę małe co-nie-co na transport Quote
fizia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 zuzia63 napisał(a):jeszcze tak dużo potrzeba:placz: dzisiaj wyślę małe co-nie-co na transport No jakoś musimy to zorganizować - grosik do grosika i uzbieramy A może ktoś akurat będzie jechał w tym kierunku i przy okazji weźmie DJa Quote
zuzia63 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 to może ja zapoczątkuję dobrą passę - wysłałam do clo 50zł na transport [FONT=Comic Sans MS]bardzo prosimy o wsparcie DJa każdą złotóweczką:Help_2:[/FONT] Quote
Recommended Posts