Joanna B Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Znowu przez 2 dni nie mogłam się zalogować, co się dzieje? Kobi szuka domku. Śliczny i mądry piesek. Quote
kate11 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jaki on ładny...dzięki Mosii, prosimy go często całować, głaskać i przytulać i mówić mu że jest piękny! dalmaty tego potrzebują;) Quote
bea_m Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ale Kobi ma dużą miskę z wodą :evil_lol: Kropki wyglądają razem cudnie :loveu: Quote
Joanna B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dlaczego ten przmiły piesek jeszcze nie ma swojego kochanego Pana ???? Kobi nadal szuka domku tego jedynego do końca życia. Quote
kate11 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 znajdzie niech jednak najpierw nauczy się żyć jak normalny zwierzak, chyba nigdy z nimi nie miał nic do czynienia, nie wie jak się zachować w stosunku do nich; jest łagodniutki ale nie wie co się robi z innymi kolegami, czy się wącha, czy się bawi....strasznie go babsko skrzywdziło. Quote
:: FiGa :: Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 W ciepłym towarzystwie wszystkiego się nauczy :loveu: Quote
Joanna B Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Podobno jest coraz bardziej dalmatyńczykowaty:lol: z zachowania. Cieszy mnie to bardzo. Szuka nadal domku. Quote
bea_m Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Z wyglądu robi się coraz bardziej dalmatyńczykowaty. Stracił tłuszczyk. Widać mięśnie. Przystojny facet :cool3: Co do charakteru to wolałabym żeby został taką ciapą jak był :p . No wiecie jakie dalmaty są. Upierdliwe sępiki. Warczykropy. Namolniaste, nakolannikowe wielkopsy. OJ. Quote
Joanna B Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Na początku września w miesięczniku MÓJ PIES będzie ogłoszenie Kobiego ( chyba, że do tego czasu znajdzie dom ). Zapraszam wszystkich do kiosku :) Pani Kasia, z którą mam kontakt powiedziała, że wszystkie psy, które zostały ogłoszone w miesięczniku znalazły dom :). Duża szansa dla Kobiego :) to taki wspaniały pies Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Kobiś to totalnie zakręcony psiak, kochany :loveu: W Mosii wpatrzony jak w obrazek :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [HTML][/HTML] *** [HTML][/HTML] Quote
bea_m Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Figa tyrzeba znaleźć na wizytę przedadopcyjną kogoś z Grudziądza. Mi dogo nie pozwala odszukać takiej osoby. Może ty dasz radę? A może znamy kogoś? Quote
bea_m Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 nIE ZOBACZJMY TYLKO RÓBMY TAK ŻEBY kOBI MIAŁ SPRAWDZONY DOM. Masz juz kogoś? bo czas pili. Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 :scared: Bea nie krzycz :lol: Napisałam do agata56 z prośbą, jeśli będzie mogła pomóc to zajrzy na wątek ;) Quote
bea_m Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Bea nie krzyczy tylko nie zauważyła że jej się jeden guziczek w klawiaturce wcisnął :eviltong: A na Beę zacznie zaraz krzyczeć Kate jak nie znajdziemy kopgoś na sprawdzenie domu. :lol: Quote
bea_m Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Rozesłałam wici ale u mnie milczą jak zaklęci. Quote
Recommended Posts