Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znajdzie niech jednak najpierw nauczy się żyć jak normalny zwierzak, chyba nigdy z nimi nie miał nic do czynienia, nie wie jak się zachować w stosunku do nich; jest łagodniutki ale nie wie co się robi z innymi kolegami, czy się wącha, czy się bawi....strasznie go babsko skrzywdziło.

• 2 weeks later...
Posted

Z wyglądu robi się coraz bardziej dalmatyńczykowaty. Stracił tłuszczyk. Widać mięśnie. Przystojny facet :cool3:

Co do charakteru to wolałabym żeby został taką ciapą jak był :p . No wiecie jakie dalmaty są. Upierdliwe sępiki. Warczykropy. Namolniaste, nakolannikowe wielkopsy. OJ.

Posted

Na początku września w miesięczniku MÓJ PIES będzie ogłoszenie Kobiego ( chyba, że do tego czasu znajdzie dom ).
Zapraszam wszystkich do kiosku :)
Pani Kasia, z którą mam kontakt powiedziała, że wszystkie psy, które zostały ogłoszone w miesięczniku znalazły dom :).
Duża szansa dla Kobiego :) to taki wspaniały pies

• 3 weeks later...
Posted

Figa tyrzeba znaleźć na wizytę przedadopcyjną kogoś z Grudziądza. Mi dogo nie pozwala odszukać takiej osoby. Może ty dasz radę? A może znamy kogoś?

Posted

Bea nie krzyczy tylko nie zauważyła że jej się jeden guziczek w klawiaturce wcisnął :eviltong:

A na Beę zacznie zaraz krzyczeć Kate jak nie znajdziemy kopgoś na sprawdzenie domu. :lol: