Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesek ma 8 lat, jeśli do końca czerwca nie znajdzie nowego domku właściciele oddadzą go do SCHRONISKA.
NIE POZWÓLMY NA TO, BARDZO PROSZĘ. Kobi jest bardzo przyjaznym pieskiem, kocha wszystkich ludzi, do każdego podchodzi, przytula się, uwielbia zabawę z piłką. Zna komendy, jest posłuszny. Kobi jest wyjątkowo miły, ma jednak chorą skórę, wystarczy kilka tygodni leczenia i będzie zdrowy. Jednak w schronisku nikt nie przejmie się delikatnym pieskiem i czeka go pewna śmierć. Umrze na uczulenie!!! Poszukujemy dla niego dobrego domku, psiak będzie znakomitym towarzyszem dla każdego, odwdzięczy się stokrotnie za opiekę i przyjaźń. Dalmatyńczyki nie potrafią życ bez człowieka, dlatego tak ważne jest by znaleźć mu domek, by nie musial przechodzić przez piekło jakim jest schronisko.

joannaba0900@op.pl,
TEL.: 696 077 211

A to jest nasz Kobuś.

Pies jest z okolic Kielc

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Verdana]Dziękuję Figa za pomoc Kobiemu, ja jeszcze nie potrafię poruszać się po Internecie, ale wczoraj udało mi się dać mu ogłoszenie na gumtree i będę je odnawiała zrobiłam mu też ogłoszenia. Jeszcze raz bardzo dziękuję BARDZO zależy mi, aby nie trafił do schroniska[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Mąż Pani Kasi stwierdził, że pies jest za stary. :placz:Ona bardzo go chce i jej to nie przeszkadza, ale mąż.........
Poprosiła mnie żeby dać jej czas do 18:00 może uda jej się przekonać męża. A transport z Kielc pod Toruń już załatwiłam i d......

Posted

Proszę o domek dla Kobiego.
Mam czas tylko do końca czerwca później schronisko.
Ogłaszam go na Gumtree, rozsyłam do prywatnych osób i każdy odpisuje, ze niestety nie może.
To dobry pies widać to po jego mądrych oczkach.

Posted

Spinka podobno Kobi kocha wszystkich a zwłaszcza dzieci.
Dziękuję Ci za zaangażowanie. Zapraszam was także na blog Elizy, jak Ona pięknie pisze o Kobim.
Razem szukamy mu domku pomimo takiego zaangażowania cisza.
O kurcze zapomniałam podać adres blogu :
[FONT=Arial]http://utkanezmarzen.blogspot.com/2009/05/kobi-szuka-nowego-domu.html[/FONT]
Poznałam także przesympatyczną osobę, która zna wolontariuszkę w Szkocji dziś Renatka wyśle tam opis i zdjęcie Kobiego. Ale jak ja go tam przetransportuję to nie wiem, ale to będziemy martwić się później. Podobno w Szkocji psy bardzo szybko znajdują dom.
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Ratujmy KOBIEGO, DŹANA z Chorzowa już przepadła. Osobiście nie zniosę Kobiego w schronisku.

Posted

Bea i Spinca czy możecie podnosić Kobiego od wtorku? Nie mam internetu w domu a mam urlop Nie będę się byczyła:shake:, ale mam egzaminy, do których muszę się przygotować.
Proszę także innych o podnoszenie KObiego, którzy mogą i chcą.
WSZYSTKIM CIEPLUTKO DZIĘKUJĘ, a od Kobiego buziaki

Posted

Joanna B napisał(a):
Bea i Spinca czy możecie podnosić Kobiego od wtorku? Nie mam internetu w domu a mam urlop Nie będę się byczyła:shake:, ale mam egzaminy, do których muszę się przygotować.
Proszę także innych o podnoszenie KObiego, którzy mogą i chcą.
WSZYSTKIM CIEPLUTKO DZIĘKUJĘ, a od Kobiego buziaki

Oczywiście będę na stanowisku