Jump to content
Dogomania

*CAYENNE* - kochany szczeniak w typie COLLIE - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj bo ja źle wkleiłam :oops:

Wiosno - czy łapka Caya jest na tyle sprawna, żeby mógł w przyszłości biegać i bawić się z innymi psami?

Posted

On już dzisiaj się bawi z innymi psami, kontuzję łapki coraz mniej widać. Będzie z niego właściwie zupełnie normalny pies, mogący normalnie biegać i się poruszać. Myślę, że jakieś super ekstremalne sporty mogłyby mu zaszkodzić, ale jak na dzisiaj jest już właściwie zdrowym psem.

I jest przeuroczy, przekochany i fantastyczny:loveu:

Posted

wiosna napisał(a):
On już dzisiaj się bawi z innymi psami, kontuzję łapki coraz mniej widać. Będzie z niego właściwie zupełnie normalny pies, mogący normalnie biegać i się poruszać. Myślę, że jakieś super ekstremalne sporty mogłyby mu zaszkodzić, ale jak na dzisiaj jest już właściwie zdrowym psem.

I jest przeuroczy, przekochany i fantastyczny:loveu:

A ludzie się odzywają? :roll: czy może na kolejnego raczej yorka czekają :roll::angryy:

Posted

laro zaraz wplacam pieniazki przepraszam za obsowe ale mialam mega parcy duzo...

twoje allegro pomoglo!!!cayennek ma jechac do nowego domku!wczoraj gadalam z pania!:)najpierw ja potem wiosna.pani jest z warszawy studiuje weterynarje!:)czy w takim razie mozna prosic o podmienienie allegro cayenna na pikiego moze drugie albo dla frania lub gufiaka?moze frania?ktorego wolisz laro:)

Posted

Przepraszam, że musiałyście czekać.
Ale mam wieści - i to dobre :)
Maluszek się już zadomowił, jest wesoły i wszystko gryzie :diabloti:
Domek trafił się chołopakowi naprawdę fajny!

Czekamy na zdjęcia :loveu:

Posted

wiosna napisał(a):
Przepraszam, że musiałyście czekać.
Ale mam wieści - i to dobre :)
Maluszek się już zadomowił, jest wesoły i wszystko gryzie :diabloti:
Domek trafił się chołopakowi naprawdę fajny!

Czekamy na zdjęcia :loveu:

:klacz::klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

ja tez dzis rozmawialam z p.monika od cayenna i naprawde sa zakochani w malym a on w nich:))zdjecia przesle fizi jutro zeby wkleila na watek:))