Jump to content
Dogomania

*CAYENNE* - kochany szczeniak w typie COLLIE - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się cieszę, że ta śliczność tak szybko znalazła domek!!
jednocześnie deklaruję się przenieść moją wpłatę na dj-a tylko prosiłabym w wolnej chwili jakiegoś maila czy coś się zmienia czy zostaje tak jak z Łajką było? i o ewentualne przypomnienie bo bardzo długo mnie na dogo nie było i straszne mam zaległości.

Posted

Witam wszystkich :)
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dopiero wczoraj skończyłam w końcu wszystkie moje straszne egzaminy (wakacje!:D)i mogę się w końcu zająć rzeczami ważniejszymi ;)

No więc przede wszystkim oboje z Cayennkiem chcieliśmy serdecznie podziękować wszystkim, którzy mu pomagali. Dziękujemy ślicznie! :calus:

Mam wrażenie, że maluszek już się nam całkiem zadomowił :) Podbija serca wszystkich, których zacznie niuchać swoim ślicznym ciapiastym noskiem :loveu: (a zaraz potem gryzie :evil_lol:) No... może poza naszą Kicią, która ostatnio większość czas spędza nad ziemią. Ale mam nadzieję, że to też kwestia czasu, i się w końcu do siebie przyzwyczaja, zwłaszcza, że mały ma bardzo dobre intencje :) Jest przecudowny, uroczy, kochany i zupełnie rozbrajający, no i po prostu nie da się go nie kochać :loveu:

Oj, chyba na nas pora. Uciekamy na spacerek :)
:Dog_run:

Zapraszam do galerii na Picasie, na pewno co jakiś czas będą nowe zdjątka :)

Monika & Cayenne :loveu:

Posted

nefer napisał(a):
Witam wszystkich :)
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dopiero wczoraj skończyłam w końcu wszystkie moje straszne egzaminy (wakacje!:D)i mogę się w końcu zająć rzeczami ważniejszymi ;)

No więc przede wszystkim oboje z Cayennkiem chcieliśmy serdecznie podziękować wszystkim, którzy mu pomagali. Dziękujemy ślicznie! :calus:

Mam wrażenie, że maluszek już się nam całkiem zadomowił :) Podbija serca wszystkich, których zacznie niuchać swoim ślicznym ciapiastym noskiem :loveu: (a zaraz potem gryzie :evil_lol:) No... może poza naszą Kicią, która ostatnio większość czas spędza nad ziemią. Ale mam nadzieję, że to też kwestia czasu, i się w końcu do siebie przyzwyczaja, zwłaszcza, że mały ma bardzo dobre intencje :) Jest przecudowny, uroczy, kochany i zupełnie rozbrajający, no i po prostu nie da się go nie kochać :loveu:

Oj, chyba na nas pora. Uciekamy na spacerek :)
:Dog_run:

Zapraszam do galerii na Picasie, na pewno co jakiś czas będą nowe zdjątka :)

Monika & Cayenne :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu: jejku, co za wieści :loveu::multi: wspaniale :multi:

Obserwuje dobrą tendencję, własciciele psiaków z dogo logują się tutaj i potem też pomagają innym psiakom :loveu:

• 3 months later...
Posted

Witam :)
Po stu latach mała aktualizacja :) Tutaj są nowe, śliczne zdjątka, jeszcze ciepłe, dzisiejsze :)
[url]http://picasaweb.google.com/monia.skawina/PiesJesienny?feat=directlink[/url]

Moje słodkie maleństwo :loveu:

Posted

o matko jakie cudne!!!!dziekujemy ci nefer!!!dla takich zdjec warto warto walczyc dalej:)))nefer a moze masz jakies "klony"swojego domu?:Pchetne na psa..?bo ammy jeszcze kilku pilnie szukajacych domu cudnych podopiecznych;))

Posted

clo, ja sama jestem chętna na psa, właściwie to na każdą ilość ;) Niestety okoliczności ( i rodzice) nie bardzo pozwalają...

A Cayenne rzeczywiście, zmężniał, zgrzeczniał nawet trochę, i jest przefantastyczny :loveu:
Choć to i tak mały terrorysta - uczyć mi się nie daje, kiedy tak prosząco na mnie patrzy z zabawką w zębach :p