clo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 no to super!nasz maluch lepiej trafic nie mogl!:))piekne te zdjecia!sa tacy szczesliwi! Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ale ma świetny domek :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
necia25 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 SUPER PSIAK :loveu::loveu::loveu: SUPER FOTKI :loveu::loveu::loveu: I Z FOTEK WIDAĆ, ŻE SUPER RODZINKA GO WYPATRZYŁA :loveu::loveu::loveu: Quote
gibon301 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bardzo się cieszę, że ta śliczność tak szybko znalazła domek!! jednocześnie deklaruję się przenieść moją wpłatę na dj-a tylko prosiłabym w wolnej chwili jakiegoś maila czy coś się zmienia czy zostaje tak jak z Łajką było? i o ewentualne przypomnienie bo bardzo długo mnie na dogo nie było i straszne mam zaległości. Quote
nefer Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witam wszystkich :) Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dopiero wczoraj skończyłam w końcu wszystkie moje straszne egzaminy (wakacje!:D)i mogę się w końcu zająć rzeczami ważniejszymi ;) No więc przede wszystkim oboje z Cayennkiem chcieliśmy serdecznie podziękować wszystkim, którzy mu pomagali. Dziękujemy ślicznie! :calus: Mam wrażenie, że maluszek już się nam całkiem zadomowił :) Podbija serca wszystkich, których zacznie niuchać swoim ślicznym ciapiastym noskiem :loveu: (a zaraz potem gryzie :evil_lol:) No... może poza naszą Kicią, która ostatnio większość czas spędza nad ziemią. Ale mam nadzieję, że to też kwestia czasu, i się w końcu do siebie przyzwyczaja, zwłaszcza, że mały ma bardzo dobre intencje :) Jest przecudowny, uroczy, kochany i zupełnie rozbrajający, no i po prostu nie da się go nie kochać :loveu: Oj, chyba na nas pora. Uciekamy na spacerek :) :Dog_run: Zapraszam do galerii na Picasie, na pewno co jakiś czas będą nowe zdjątka :) Monika & Cayenne :loveu: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 nefer napisał(a):Witam wszystkich :) Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dopiero wczoraj skończyłam w końcu wszystkie moje straszne egzaminy (wakacje!:D)i mogę się w końcu zająć rzeczami ważniejszymi ;) No więc przede wszystkim oboje z Cayennkiem chcieliśmy serdecznie podziękować wszystkim, którzy mu pomagali. Dziękujemy ślicznie! :calus: Mam wrażenie, że maluszek już się nam całkiem zadomowił :) Podbija serca wszystkich, których zacznie niuchać swoim ślicznym ciapiastym noskiem :loveu: (a zaraz potem gryzie :evil_lol:) No... może poza naszą Kicią, która ostatnio większość czas spędza nad ziemią. Ale mam nadzieję, że to też kwestia czasu, i się w końcu do siebie przyzwyczaja, zwłaszcza, że mały ma bardzo dobre intencje :) Jest przecudowny, uroczy, kochany i zupełnie rozbrajający, no i po prostu nie da się go nie kochać :loveu: Oj, chyba na nas pora. Uciekamy na spacerek :) :Dog_run: Zapraszam do galerii na Picasie, na pewno co jakiś czas będą nowe zdjątka :) Monika & Cayenne :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: jejku, co za wieści :loveu::multi: wspaniale :multi: Obserwuje dobrą tendencję, własciciele psiaków z dogo logują się tutaj i potem też pomagają innym psiakom :loveu: Quote
wiosna Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ależ fajne wieści :loveu: A ja właśnie rano myślałam o tym, żeby do Ciebie zadzwonić i zapytać co słychać ;) Gratuluję egzaminów !! Quote
fizia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Ooo witamy serdecznie!!:multi: I z całego serca dziękujemy za taki super Dom dla malucha!! Quote
nefer Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witam :) Po stu latach mała aktualizacja :) Tutaj są nowe, śliczne zdjątka, jeszcze ciepłe, dzisiejsze :) [url]http://picasaweb.google.com/monia.skawina/PiesJesienny?feat=directlink[/url] Moje słodkie maleństwo :loveu: Quote
clo Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 o matko jakie cudne!!!!dziekujemy ci nefer!!!dla takich zdjec warto warto walczyc dalej:)))nefer a moze masz jakies "klony"swojego domu?:Pchetne na psa..?bo ammy jeszcze kilku pilnie szukajacych domu cudnych podopiecznych;)) Quote
clo Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 o matko..ale chlopak zmeznial..i ten nosek juz calkowicie ciemny;) Quote
nefer Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 clo, ja sama jestem chętna na psa, właściwie to na każdą ilość ;) Niestety okoliczności ( i rodzice) nie bardzo pozwalają... A Cayenne rzeczywiście, zmężniał, zgrzeczniał nawet trochę, i jest przefantastyczny :loveu: Choć to i tak mały terrorysta - uczyć mi się nie daje, kiedy tak prosząco na mnie patrzy z zabawką w zębach :p Quote
Recommended Posts