Jump to content
Dogomania

*CAYENNE* - kochany szczeniak w typie COLLIE - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
laro czy ja moge poprosic o allegro dla naszego cudaka takie najbardziej wyroznione jak sie da;)i numer konta na pw:)

Jasne!!! :) allegro to moja specjalność :loveu: takie allegro kosztuje ok 20zł :) podam Ci dokładną cenę i numer konta jak jutro wystawię i wkleję tu linkora :D a namiary tu są podane?

Posted

A jeśli potrzebujesz informacji to nasz opis jhest tutaj:
Cayenne ;)

Jakiś czas temu pisałam, abyśmy szukali dla Cayenna domu bez schodów, ze specjalną opieką i 'ochronnymi' warunkami. Nie będzie to potrzebne - mały ma się coraz lepiej i radzi sobie świetnie. Można tylko napisać, że nie do sportu albo dla jakiejś hiper-aktywnej osoby, ale w normalnym życiu Cay nie ma kłopotów. Cieszę się bardzo, że wyszedł z tego. Była z niego taka biedna kupka nieszczęścia. Łapa, uszy, oko... i taki dzieciaczek, że aż serce ściska..
A teraz Cay to mały, wesoły i przekochany psiak.
Wczoraj gdy siedziałam na kanapie i uzupełniałam jakieś papiery, maluszek podszedł do mnie zaspany, wszedł mi na kolana i usnął z powrotem :loveu:
Spał tak z pół godziny, aż skończyłam i musiałam wstać i go obudzić.
On jest przeuroczy, naprawdę cudowny :)

Posted

Lara, dziękuję :loveu:

trzymam kciuki żeby ktoś cudowny się szybko znalazł.
Strasznie jest mi myśleć że nasz maluszek już się tak do nas przywiązał i znowu zmiana.. Oby jak najszybciej i we wspaniałe ręce!

Nasze maleństwa:

Posted

:loveu: może tego ostatniego nie będę wklejać :eviltong: co po niektórzy mogą nie zrozumieć, że to zabawa :eviltong: i pomyślą, że Cayenne jest agresywny :cool1: super zdjęcia :loveu:

Posted

cudne zdjecia!cudne allegro.bede czekac na telefon i wybierzemy dom najlepszy z najlepszych!:)

tymczasem amluch wciaz zbiera na hotelik

laro pieniazki puszcze dzis wieczorem lub jutro rano dobrze?dziekuje ci!

Posted

clo napisał(a):
cudne zdjecia!cudne allegro.bede czekac na telefon i wybierzemy dom najlepszy z najlepszych!:)

tymczasem amluch wciaz zbiera na hotelik

laro pieniazki puszcze dzis wieczorem lub jutro rano dobrze?dziekuje ci!

Nie ma sprawy :)

Posted

CAYENNE - psie dziecko, skrzywdzone już przez los. Trafiło do schroniska, okazało się, że ma złamaną łapkę. Łapka pomału się zrasta, ale Cayenne, wciąż potrzebuje środków finansowych, gdyż obecnie przebywa w hotelu u wiosny. Wesprzyj nas chociaż grosikiem!

Wątek:

Nr konta:

Może być?