PapryczkaChili Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 straszliwie smutna sprawa z tym briadem .... :-( mam nadzieję, że jego właściciel się o tym dowie i że zjedzą go wyrzuty sumienia... :angryy: Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 PapryczkaChili napisał(a):straszliwie smutna sprawa z tym briadem .... :-( mam nadzieję, że jego właściciel się o tym dowie i że zjedzą go wyrzuty sumienia... :angryy: Piszesz Papryczko o tym 12-letnim Barcie z palucha ? A widziałaś na zdjęciach jaki to ładny psiak był, nie wyglądał na starego zupełnie, i tak potrafił kochać swojego opiekuna że aż mu się żyć bez niego nie chciało, a ten go zostawił, smutne bardzo :-(. Quote
PapryczkaChili Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dogo07 napisał(a):Piszesz Papryczko o tym 12-letnim Barcie z palucha ? A widziałaś na zdjęciach jaki to ładny psiak był, nie wyglądał na starego zupełnie, i tak potrafił kochać swojego opiekuna że aż mu się żyć bez niego nie chciało, a ten go zostawił, smutne bardzo :-(. tak, właśnie o tym piszę :-( strasznie smutne :-( nie czytałam tego wątku, bo chyba by mi serce pękło, ale widziałam go na tym tutaj wklejonym... Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Bart nie miał swojego wątku ale na 1-ej stronie wątku Brysia jest odwołanie do strony wolontariuszy z palucha i tam króciutko o nim pisze i są jego zdjęcia: Informacje (jak się kliknie to wyświetla się stronka). Biedaczek. Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ogłoszenie na internetowej stronie Mojego Psa bedzie zaraz po zaksięgowaniu wpłaty. Wykupiłam je na 30 dni. Dogo07, a Ty dałaś ogłoszenie w miesięczniku Przyjaciel Pies, tak? W tym najbliższym numerze? Bo ja tez wykupię tylko nie chcę żeby się zdublowały. Chcę podzwonić też po hotelikach ale nie wiem do których Ty dzwoniłaś. Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='monika55']Dogo, wyczysc skrzynke.:razz: Znalazlam taka strone ogloszeniowa - jeszcze nie zasypana ogloszeniami o psach. Adopcje Oferty sprzedaży :: Kupuj Sprzedawaj zwierzęta na AukcjeZwierzat.pl Nie mam namiarow, bo bym zrobila tam ogloszenie Brysia. Monika55, jakie namiary masz na myśli ? Quote
monika55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Chodzi mi o numer telefonu i email. Z kims sie musza kontaktowac potencjalni chetni. Quote
monika55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Piekny Bryś szuka domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Mopkowaty Brys szuka domu :: (S003089) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Kontakt w sprawie adopcji Brysia dałam na 1-szą stronę :). Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Już mnie pomału denerwują te skaczące wiecznie posty :p. Monika55, dziękuję za ogłoszonka :). Ania!, ja dałam do gazety Przyjaciel Pies i powinno się ukazać w lipcowym numerze PP. Do hotelików nie dzwoniłam, wysłałam zapytania na pw. Zarezerwowane mam miejsca u Wiosny (ale na samym końcu kolejki), u Ani w Brodnicy (jest parę psiaków w kolejce, ale może udałoby się końcem czerwca), u Gajowej zajęte. Czekam jeszcze na inne odp. z okolic Wwy i nie tylko. Ale jak nie będzie miejsca blisko a to byłoby chyba najlepsze, to trzeba szukać miejsca dalej nawet w okolicach Krakowa. Tylko że to są kojce zewnętrzne a nie warunki domowe, no ale domowego tymczasu to ze świecą szukać. Trzeba się liczyć że koszt to ok. 15 zł (bez lub z karmą) za dzień w hoteliku + koszty leczenia. Ach, czy podołamy. Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A może w razie czego ten hotelik w Krakowie, w którym chciałyśmy Azję umieścić? Jeżeli dasz go do hoteliku gdzieś w pobliżu Śląska to ja mogę tam do niego jeździć. Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Bryś musi mieć w hoteliku dobrą opiekę, częsty kontakt z człowiekiem, i w razie czego veta. I będziemy prosić dobrą Ciocię o ładny ckliwy tekst do allegro :). Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dogo07 napisał(a):Bryś musi mieć w hoteliku dobrą opiekę, częsty kontakt z człowiekiem, i w razie czego veta. I będziemy prosić dobrą Ciocię o ładny ckliwy tekst do allegro :). ... to znaczy kogo będziesz prosić o ten tekst ????? Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Leyla napisał(a):i ja jestem bo Dogo mnie zaprosiła:loveu: Kawałek "dogory "widzę :razz: tzn że będzie dobrze. Pomogę jak trzeba i co trzeba:loveu: kolejny członek "Dogorry" na wątku to dobrze wróży Brysiowi :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Ania!']Zobaczcie [quote name='APSA']Nie żyje. Po 12 latach właściciel przywiązał go do płotu pod schroniskiem. Pies padł chyba jeszcze przed końcem kwarantanny - załamał się psychicznie. kurcze nie wiem co bym zrobiła temu dziadowi:shake:, najchętnie przywiązałabym go do tego samego płota i dała zdechnąc:mad: normalnie w takich sytuacjach zapominam , że jestem człowiekiem:cool3: Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 marysia55 napisał(a):... to znaczy kogo będziesz prosić o ten tekst ????? Ha i Dobra Ciotka sama się odezwała :klacz:. Quote
Leyla Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 marysia55 napisał(a):kolejny członek "Dogorry" na wątku to dobrze wróży Brysiowi :loveu::loveu: a żebyś wiedziała SIOSTRO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jak będziemy zbierać kasę na hotelik, to dajcie znać na pw,żebym nie dała plamy...bo obciach będzie:oops:;) Quote
PapryczkaChili Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bryś jest w dzisiejszym wydaniu Metra :cool3: trzymajmy kciuki, oby się komuś kudłatek z różowym języczkiem spodobał :) :loveu: Quote
Brysio Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Przepraszam za zakłócanie ale jest szansa dla tego psa i potrzebujemy pomocy!! www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-mamy-dt-potrzena-pomoc-finansowa-136205/#post12174485 Quote
Onaa Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 PapryczkaChili napisał(a):Bryś jest w dzisiejszym wydaniu Metra :cool3: trzymajmy kciuki, oby się komuś kudłatek z różowym języczkiem spodobał :) :loveu: Super !!!! Może ktoś akurat wypatrzy Brysia :). Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 domku cudowny znajdź Brysia naszego szybciutko:modla::candle: Quote
Recommended Posts