Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
straszliwie smutna sprawa z tym briadem .... :-(
mam nadzieję, że jego właściciel się o tym dowie i że zjedzą go wyrzuty sumienia... :angryy:

Piszesz Papryczko o tym 12-letnim Barcie z palucha ?
A widziałaś na zdjęciach jaki to ładny psiak był, nie wyglądał na starego zupełnie, i tak potrafił kochać swojego opiekuna że aż mu się żyć bez niego nie chciało, a ten go zostawił, smutne bardzo :-(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Piszesz Papryczko o tym 12-letnim Barcie z palucha ?
A widziałaś na zdjęciach jaki to ładny psiak był, nie wyglądał na starego zupełnie, i tak potrafił kochać swojego opiekuna że aż mu się żyć bez niego nie chciało, a ten go zostawił, smutne bardzo :-(.

tak, właśnie o tym piszę :-( strasznie smutne :-(
nie czytałam tego wątku, bo chyba by mi serce pękło, ale widziałam go na tym tutaj wklejonym...

Posted

Bart nie miał swojego wątku ale na 1-ej stronie wątku Brysia jest odwołanie do strony wolontariuszy z palucha i tam króciutko o nim pisze i są jego zdjęcia:
Informacje (jak się kliknie to wyświetla się stronka).
Biedaczek.

Posted

Ogłoszenie na internetowej stronie Mojego Psa bedzie zaraz po zaksięgowaniu wpłaty. Wykupiłam je na 30 dni.

Dogo07, a Ty dałaś ogłoszenie w miesięczniku Przyjaciel Pies, tak? W tym najbliższym numerze? Bo ja tez wykupię tylko nie chcę żeby się zdublowały.

Chcę podzwonić też po hotelikach ale nie wiem do których Ty dzwoniłaś.

Posted

Już mnie pomału denerwują te skaczące wiecznie posty :p.

Monika55, dziękuję za ogłoszonka :).

Ania!, ja dałam do gazety Przyjaciel Pies i powinno się ukazać w lipcowym numerze PP.

Do hotelików nie dzwoniłam, wysłałam zapytania na pw.
Zarezerwowane mam miejsca u Wiosny (ale na samym końcu kolejki), u Ani w Brodnicy (jest parę psiaków w kolejce, ale może udałoby się końcem czerwca), u Gajowej zajęte.
Czekam jeszcze na inne odp. z okolic Wwy i nie tylko. Ale jak nie będzie miejsca blisko a to byłoby chyba najlepsze, to trzeba szukać miejsca dalej nawet w okolicach Krakowa.

Tylko że to są kojce zewnętrzne a nie warunki domowe, no ale domowego tymczasu to ze świecą szukać.

Trzeba się liczyć że koszt to ok. 15 zł (bez lub z karmą) za dzień w hoteliku + koszty leczenia. Ach, czy podołamy.

Posted

Bryś musi mieć w hoteliku dobrą opiekę, częsty kontakt z człowiekiem, i w razie czego veta.

I będziemy prosić dobrą Ciocię o ładny ckliwy tekst do allegro :).

Posted

Dogo07 napisał(a):
Bryś musi mieć w hoteliku dobrą opiekę, częsty kontakt z człowiekiem, i w razie czego veta.

I będziemy prosić dobrą Ciocię o ładny ckliwy tekst do allegro :).

... to znaczy kogo będziesz prosić o ten tekst ?????

Posted

Leyla napisał(a):
i ja jestem bo Dogo mnie zaprosiła:loveu: Kawałek "dogory "widzę :razz: tzn że będzie dobrze. Pomogę jak trzeba i co trzeba:loveu:

kolejny członek "Dogorry" na wątku to dobrze wróży Brysiowi :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ania!']Zobaczcie

[quote name='APSA']Nie żyje.
Po 12 latach właściciel przywiązał go do płotu pod schroniskiem.
Pies padł chyba jeszcze przed końcem kwarantanny - załamał się psychicznie.
kurcze nie wiem co bym zrobiła temu dziadowi:shake:, najchętnie przywiązałabym go do tego samego płota i dała zdechnąc:mad: normalnie w takich sytuacjach zapominam , że jestem człowiekiem:cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
kolejny członek "Dogorry" na wątku to dobrze wróży Brysiowi :loveu::loveu:

a żebyś wiedziała SIOSTRO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
Bryś jest w dzisiejszym wydaniu Metra :cool3:
trzymajmy kciuki, oby się komuś kudłatek z różowym języczkiem spodobał :) :loveu:

Super !!!! Może ktoś akurat wypatrzy Brysia :).