Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']Brysiowi bardzo potrzebny byłby dt do czasu aż się znajdzie ds.
Gdyby ta znalazł się ktoś ktoby go przygarnął na jakiś czas, zadbał o niego. Ale to tylko marzenia.

Dogo07 to wcale nie tylko marzenia, marzenia maja to do siebie, że sie spełniają gdy bardzo w nie wierzymy. I tak będzie tym razem :thumbs:

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J3nny jeśli pozwolisz to ja skopiuję Twoje gumtree i wstawię je na gumtree warszawa. W ten sposób nie złamiemy regulaminu jak inni będą autorzy ogłoszeń. Mam nadzieję, że nie będziesz zła, że skopiowałam Twoją pracę. Wszystko dla dobra Brysia :-)

Gumtree-warszawa

Posted

[quote name='izzie1983']J3nny jeśli pozwolisz to ja skopiuję Twoje gumtree i wstawię je na gumtree warszawa. W ten sposób nie złamiemy regulaminu jak inni będą autorzy ogłoszeń. Mam nadzieję, że nie będziesz zła, że skopiowałam Twoją pracę. Wszystko dla dobra Brysia :-)

Gumtree-warszawa

żaden problem, to ja w zasadzie podkradłam tekst z pierwszego postu i tylko troszeczkę go zmieniłam

Posted

Bryś szuka domku, najlepiej od razu stałego ale jeśliby ktoś go przygarnął do dt to już byłoby wspaniale.
Żal mi go bardzo i martwię się, żeby biedaczek się nie załamał tam w schronisku :(.

A tu jeszcze jedno jego zdjęcie.

Posted

APSA napisał(a):
Bannerek śliczny, dzięki, Margo :)

na prawdę piekny banerek i piekny pies, ale ja juz tego banerka nie mogę wkleić do sygnatury. Dwa dni temu zaliczyłam punkty karne za zbyt dużą sygnaturę i jestem uziemiona przez 2 miesiące, nie mogę pozwolic żeby mnie zbanowali :evil_lol:

Posted

j3nny napisał(a):
Dogo07 a jakim cudem w ogóle trafiłaś na Brysia, skoro on z palucha jest?

Jest z Palucha, ja go wstawiłam na mopomanię i to chyba stąd ;)

Bannerek śliczny, dzięki, Margo :)

Posted

Ja myślę że trzeba by go było jak najszybciej ostrzyc z tych strasznych
dredów bo nie wiadomo ile on z nimi chodzi(żeby nie było jakichś odparzeń).....Briady są od 55-65 cm w kłębie ,czy on jest większy? czy mniejszy,miał robione jakieś badania ?

Posted

Dziękuję wszystkim dobrym duszkom, które pojawiły się na watku i wspierają Brysia w poszukiwaniu domku :loveu:.

Mam nadzieję, że uda się pomóc temu sympatycznemu kudłaczowi i że przeżyje jeszcze troche swego psiego życia u boku kochającego opiekuna.

Posted

Mocno trzymam kciuki za Brysia-myślę że uda mu się znależć domek ale upieram się żeby coś się dowiedzieć o jego stanie zdrowia i żeby go ostrzyc ;) Myślę że ,to w tej chwili bardzo ważne bo domek też zechce wiedzieć coś o tym psiaczku więcej niż tylko zobaczyć zdjęcie :evil_lol: