Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tajdzi napisał(a):
Fuka napisał(a):
A ja chyba zlikwiduje kubeł na śmieci i przykaże rodzinie żeby od razu wszystko pod moje łóżko wyrzucała Bo Makaron bardzo pracowicie każdy śmieć i tak tam wynosi, codziennie ma niezłą kolekcje - worki, opakowania po mrożonkach i ulubione papierki od masła

Przecież biedak jakoś musi zarobić na porcje żarełka na codzień? I się chłopakowi dziwisz :D Pracuje dzielnie

Taaaa, on bardzo dzielny - ściąga pokrywę i wszystko kolekcjonuje pod moim łóżkiem, tylko ja sie pytam - po co nam w ogóle kubeł na śmieci? :evilbat:

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, na wylizywanie talerzy to ja bym niepozwolila :-)
Kilka dni temu bardzo bolala mnie glowa. Zrobilam sobie kawe. Troche jej wypilam, postawilam na stole i polozyłam sie na kanapie. Jak juz zasypialam usłyszalam: chlip chlip chlip ale juz nie mialam sily wybudzic sie. Wychlal prawie do konca, do koncowki juz chyba nie siagal. I nawet nie pochlapal obrusa! :evil:

Posted

U mnie ofiarą padła lodówka. Przez pewien czas kupowałam wiejskie wędliny o niesamowitym zapachu. No i Bajka and company zaczęły buszowac po lodówca. Za któryms razem się w ku.... i zaczęłam okręcac lodówke taśmą do pakowania. Tasma wytrzymała , drzwi od lodówki nie. Trzeba było kupić nową.

Posted

To zaczepianie, to obciach straszny. Najgorsze jest jak taki terrierek leci z jęzorem do dzieci, albo pakuje się komuś do samochodu... :-?
Ile to później trzeba dyplomacji, uśmiechu, żeby nie było awantury... :wink:[/quote]

Tak, masz racje. Moj oprocz tego co piszesz czasem jeszcze zaglada do spacerowek. Czasem udawaje ze to nie moje zwierze i szybko umykam, bo to czasem jedyne wyjscie zeby pies odpuscil sobie lizanie dziecka.

Posted

A czy wasze pasy próbowały zmienić umaszczenie??
Bo Kora kilka dni temu spróbowała za skardzionej pomocą pasty do butów.
Jeszcze ma trochę czarną brodę :evil:

Posted

Minio napisał(a):
A czy wasze pasy próbowały zmienić umaszczenie??
Bo Kora kilka dni temu spróbowała za skardzionej pomocą pasty do butów.
Jeszcze ma trochę czarną brodę :evil:

Czika uwielbia wykradać past do butów z koszyczka, który stoi na nizutkiej półeczce... :evil: Do tego stopnie jej się to spodobało, że jak wychodzę z domu, to koszyk z przyborami ląduje na szafir, żeby stwór nie zjadł nic!

Posted

tanita napisał(a):
No to napedziliście mi stracha, bo właśnie sobie wyobraziłam jak by wyglądał Gringo po spotkaniu z pastą do butów :evilbat:

Jak to jak? Bieluśkie futerko byłoby czrne jak smoła hihihi :lol: I nie będzie już foksa z przewagą białego :wink:

Posted

[quote name='Minio']aga_ostaszewska na jaki szafir kładziesz koszyk???? :shocked!:
No dobra dobra... lietrka "r" jest kolo "e" i zamiast na "szafie" wyszło "szafir" :oops: Z tego rozpędu, to zawsze tyle literówek mi się zdarza! :lol: Ale potem ile śmiechu!

Posted

dawno juz niczego nie pubilkowaliscie o swoich aniołkach. kazde z waszych psiakow ma upodobanie do czego innego. moj sie zawiziął na rolki papieru toaletowego, scierki, reczniki, rekawiczki oraz kapcie. Raz sie przdarł na piętro domu i ojcu pogryzl mape i byla awantura w domu :P

Posted

tak. codziennie cos zmaluja :(
Wczoraj na spacerze moj aniol upatrzyl sobie kobiete z dwoma przeladowanymi reklamowkami. BYl spuszczony bo bawil sie z synem na górce. Jak tylko na mnie popatrzyl juz wiedzialam ze bedzie po niej skakal. Byl szybszy ode mnie. Zaczal sie do niej lasic, skakac na nia .... Jedna reklamowka nie wytrzymala i wszystko z niej sie wysypalo. Wiecie jak ja sie czulam ? Nie mialam pojecia co zrobic z tymi zakupami. nawet przepraszanie bylo bardzo glupie. Na szczescie udalo sie ta torbe jakos powiazac. Pomoglam kobiecie wziasc ja pod pache :evilbat:

Posted

Biedny ptaszek, pewnie nie wiedzial co sie stalo. A Agros nie zdziwil sie ze go zlapal? Mój pierwszy piesek tak biegal za papuzkami falistymi latajacymi po domu i probowal zlapac. Jak mu sie raz udalo zlapac za ogon to puscil i uciekl pod stolik :lol:

Czy psy moga miec sny erotyczne? Bo moj Renio własnie spi kolo mnie. Lezy na boku i wlasnie wykonuje takie ruchy ciala .... :o

Posted

chyba wiedział co zlapał. jednak mi sie wydaje ze nie był w pełni swiadomy ze wogole zlapał ptaka. gdy sie zorientowalismy ze ma cos w pysku to goniliśmy go po ogrodzie ( nie dał się załapać) wkoncu sie zmeczył i udało sie wyciągnąć pisklę z jego pyska. ciekawe pytanie odnosnie psich snow.