brosse0606 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Diva juz od dluzszego czasu gubi zeby- przezywamy ja szczerbata Martwie sie bo jeden kiel wisi ciagle i sie ulozyl poziomo i nie chce odpasc....czy mam jej go oderwac??? czy sama da sobie rade??? ten kiel tak juz wisi-lezy kolejny tydzien....:crazyeye:raczej jej w jedzeniu nie przeszkadza, chetnie te sie bawi i tarmos i gryzie swoje zabawki dajecie jakies witaminki lub cos dodatkowego do diety w czasie wypadania zebow??? Quote
Viris Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jak ząb nie wypadnie to usuwa go weterynarz. Ja ogólnie w wieku szczenięcym podawałam fosforan wapnia, mimo karmienia dobrą karmą. Quote
brosse0606 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 to ile mam jeszcze czekac z tym zabkiem??? po jakim czasie isc do weta go wyrwac???musze zamowic wizyte... on naprawde lekko zwisa moglabym szybko go pociagnac i juz...czy trzeba biec do weta na sekunde by wyrwal zabek??? Quote
Viris Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jeśli on jest ruchomy to sam odpadnie. Skoro małej nie przeszkadza to daj mu szanse ;) Quote
Recommended Posts