Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Layla musi znaleźć domek!Tylko żeby całkiem nie zamknęła się w sobie bo w końcu to delikatna sunia.:loveu:

No ja jej na pewno nie pozwolę sie zamknmąc w sobie, nie dam jej spokoju i tyle:eviltong:

Posted

majuska napisał(a):
No ja jej na pewno nie pozwolę sie zamknmąc w sobie, nie dam jej spokoju i tyle:eviltong:

Dzięki majuska...trzeba rozkręcić małą....:razz:

Posted

Miśka84 napisał(a):
Beciu ja wierzę że sunka znajdzie domek. Z twojej ręki znalazła domek m.in. Funia:p Layla też znajdzie!

ostatnio Lućka i Pikuś i Sikorka - w sumie cięzkie psy adopcyjnie dlatego pełna jestem nadziei że tym bardziej Leyli sie uda....:roll:

Posted

Czarnula jest straszna:diabloti: Ja ją w końcu uwiązuję do siatki na smyczce , żeby móc z Lajlą troche sam na sam pogadać, bo sie nie da inaczej, mam nadzieję, że te wizyty u Lajli zaczną ja trochę ośmielać

Posted

Byłam u małej w boksie. Jej czarna kol. mnie dopadła:evil_lol:
Layla chciała podejść ale się bała, widać że chce kontaktu z człowiekiem. Ja nie nalegałam, posiedziałam chwilkę, pogadałam :roll: chyba sama do siebie....;)
Tyle co mogłam i potrafiłam to zrobiłam. Przy następnej wizycie zaglądnę do nich.