Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neczka napisał(a):
Layla przerażona wciska się w najdalszy kąt budy... :shake: To psiak, z którym trzeba poprzesiadywać przez chwilę przy każdej wizycie w schronisku.

czyli jest gorzej niz było....:shake:...przy mnie ze Szpilką była bardziej otwarta, dała sie wziąć na ręce, chodzila swobodnie po boksie choć troche nieśmiało.....:shake:
Żle się dzieje widzę.....może zmiana boksu by pomogła ? :roll:

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jest Beciu gorzej, jest ciągle tak samo...
Byłaś u niej tylko raz, prawda ? Trzeba pochodzić do suni kilka razy i obserwować jej zachowanie, żeby móc porównywać...:shake:

Zachowuje się jak wszystkie psiaki od Pani Romy... niestety :shake:

Posted

Neczka napisał(a):
Nie jest Beciu gorzej, jest ciągle tak samo...
Byłaś u niej tylko raz, prawda ? Trzeba pochodzić do suni kilka razy i obserwować jej zachowanie, żeby móc porównywać...:shake:

jakaś ty mądra Neczka......aż strach bierze cokolwiek pisać bo ty zawsze wiesz najlepiej....:grab:

Posted

Nie podważam tego, jak zachowywała się przy Was. Chodzi mi o to, że Layla jest poprostu bojaźliwa. Jak każdy pies, ma swoje humory i czasami chce podejść, czasami woli się zakopać pod ziemię. Tyle.

Posted

[quote name='Neczka']Nie jest Beciu gorzej, jest ciągle tak samo...

Zachowuje się jak wszystkie psiaki od Pani Romy... niestety :shake:

Jak 1 zdanie ma sie do tego co napisałas teraz? Najpierw piszesz ze cały czas jest tak samo potem ze to zależy od dnia... byłam u niej kilka razy i tez moge cos o jej zachowaniu powiedziec

[quote name='Neczka']Nie podważam tego, jak zachowywała się przy Was. Chodzi mi o to, że Layla jest poprostu bojaźliwa. Jak każdy pies, ma swoje humory i czasami chce podejść, czasami woli się zakopać pod ziemię. Tyle.

Posted

Czytaj całościowo. Pisałam, że chodzi mi o to, że Layla jest bojaźliwa i tyle - to się nie zmienia. Dlatego pisałam "jest ciągle tak samo".

Jeśli chodzi o humory, to przecież zmieniają się z godziny na godzinę. W każdym razie - wciąż pozostaje bojaźliwa.

Już rozumiesz ?

Posted

No to posłuchajcie ( hm.. poczytajcie .. ) Trzeba jej po prostu poświęcić czas, bo chyba nie chodzi o to , że jednych się boi mniej, drugich bardziej, nie! Lajla ma być bardziej śmiała i otwarta i wierzę, że będzie, skoro mamy być grupą to dobrze byłoby, żeby każda z nas które przyjeżdżają do schroniska poświęciła Lejli troche czasu i będzie dobrze, ona nie jest , śmiertelnie przerażona tylko potrzeba kontaktu z człowiekiem, nie panikujmy. Kto powiedział, że z psami w schronisku jest łatwo....chyba po to tam jeździmy, żeby było choć trochę z górki i nasza pomoc tym sierściuszkom ( jakakolwiek ) przynosiła efekty i pomagała w znalezieniu nowych domów. Lajla jest sympatyczną , kochaną suczką i wszystko sie ułoży...:cool2:

Posted

Neczka napisał(a):

Widziałaś Laylę tylko raz, więc chyba niewiele możesz o niej i jej codziennym zachowaniu powiedzieć..

nie chodzi mi o to co Neczka napisała tylko w jaki sposób. Jak zwykle arogancki.

Posted

[quote name='majuska']Lejla z dziś ( śmiertelnie przerażona to nie jest, ale spacerować pójdziemy nastepną razą;) )

cudna mordunia.....:loveu:....te oczka jak 2 węgiełki i takie duże.....:loveu:
Dzięki wielkie majuska za zdjęcia.....:buzi:

Posted

Myślę, że się Lajla na mnie nie pogniewa jak wtrącę na jej wątku co nieco o jej koleżance z boksu, która dla odmiany jest wulkanem energii, nie dała mi spokoju, musiałam ją trochę unieruchomić;), no i potem w końcu zabrałam tylko Czarnulkę na spacer, może ośmieli troszkę Lajlę.
Wrzucę Wam fotki ( a to otatnie to moje najlepsze zdjęcie z wczoraj ) następne będą już z Lajlą mam nadzieję:roll:

Posted

Od p. Romy nie, nie wiem nawet jak ma na imię:oops:, wiem tyle, że była w adopcji i wróciła z powrotem do schroniska:shake: ale jest na prawdę fajna liczę, że domek się znajdzie.