Becia66 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Neczka napisał(a):Layla przerażona wciska się w najdalszy kąt budy... :shake: To psiak, z którym trzeba poprzesiadywać przez chwilę przy każdej wizycie w schronisku. czyli jest gorzej niz było....:shake:...przy mnie ze Szpilką była bardziej otwarta, dała sie wziąć na ręce, chodzila swobodnie po boksie choć troche nieśmiało.....:shake: Żle się dzieje widzę.....może zmiana boksu by pomogła ? :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Chwile trzeba było poczekac ale ja wyraznie osmielała kolezanka ktora do nas chetniej podchodziła Quote
Neczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Nie jest Beciu gorzej, jest ciągle tak samo... Byłaś u niej tylko raz, prawda ? Trzeba pochodzić do suni kilka razy i obserwować jej zachowanie, żeby móc porównywać...:shake: Zachowuje się jak wszystkie psiaki od Pani Romy... niestety :shake: Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Neczka napisał(a):Nie jest Beciu gorzej, jest ciągle tak samo... Byłaś u niej tylko raz, prawda ? Trzeba pochodzić do suni kilka razy i obserwować jej zachowanie, żeby móc porównywać...:shake: jakaś ty mądra Neczka......aż strach bierze cokolwiek pisać bo ty zawsze wiesz najlepiej....:grab: Quote
Neczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Przykro mi, ale taka prawda... Widziałaś Laylę tylko raz, więc chyba niewiele możesz o niej i jej codziennym zachowaniu powiedzieć.. Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja widziałam ja troszke częściej niz Becia i potwierdzam to co pisze przy drugiej suczce zachowywała sie o wiele odważnie Quote
Neczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Nie podważam tego, jak zachowywała się przy Was. Chodzi mi o to, że Layla jest poprostu bojaźliwa. Jak każdy pies, ma swoje humory i czasami chce podejść, czasami woli się zakopać pod ziemię. Tyle. Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Neczka']Nie jest Beciu gorzej, jest ciągle tak samo... Byłaś u niej tylko raz, prawda ? Trzeba pochodzić do suni kilka razy i obserwować jej zachowanie, żeby móc porównywać...:shake: Zachowuje się jak wszystkie psiaki od Pani Romy... niestety :shake: Jak 1 zdanie ma sie do tego co napisałas teraz? Najpierw piszesz ze cały czas jest tak samo potem ze to zależy od dnia... byłam u niej kilka razy i tez moge cos o jej zachowaniu powiedziec [quote name='Neczka']Nie podważam tego, jak zachowywała się przy Was. Chodzi mi o to, że Layla jest poprostu bojaźliwa. Jak każdy pies, ma swoje humory i czasami chce podejść, czasami woli się zakopać pod ziemię. Tyle. Quote
Neczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Czytaj całościowo. Pisałam, że chodzi mi o to, że Layla jest bojaźliwa i tyle - to się nie zmienia. Dlatego pisałam "jest ciągle tak samo". Jeśli chodzi o humory, to przecież zmieniają się z godziny na godzinę. W każdym razie - wciąż pozostaje bojaźliwa. Już rozumiesz ? Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Neczka napisał(a): Jeśli chodzi o humory, to przecież zmieniają się z godziny na godzinę. mnie sie właśnie popsuł.....:grab: Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No to posłuchajcie ( hm.. poczytajcie .. ) Trzeba jej po prostu poświęcić czas, bo chyba nie chodzi o to , że jednych się boi mniej, drugich bardziej, nie! Lajla ma być bardziej śmiała i otwarta i wierzę, że będzie, skoro mamy być grupą to dobrze byłoby, żeby każda z nas które przyjeżdżają do schroniska poświęciła Lejli troche czasu i będzie dobrze, ona nie jest , śmiertelnie przerażona tylko potrzeba kontaktu z człowiekiem, nie panikujmy. Kto powiedział, że z psami w schronisku jest łatwo....chyba po to tam jeździmy, żeby było choć trochę z górki i nasza pomoc tym sierściuszkom ( jakakolwiek ) przynosiła efekty i pomagała w znalezieniu nowych domów. Lajla jest sympatyczną , kochaną suczką i wszystko sie ułoży...:cool2: Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Neczka napisał(a): Widziałaś Laylę tylko raz, więc chyba niewiele możesz o niej i jej codziennym zachowaniu powiedzieć.. nie chodzi mi o to co Neczka napisała tylko w jaki sposób. Jak zwykle arogancki. Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Lejla z dziś ( śmiertelnie przerażona to nie jest, ale spacerować pójdziemy nastepną razą;) ) Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='majuska']Lejla z dziś ( śmiertelnie przerażona to nie jest, ale spacerować pójdziemy nastepną razą;) ) cudna mordunia.....:loveu:....te oczka jak 2 węgiełki i takie duże.....:loveu: Dzięki wielkie majuska za zdjęcia.....:buzi: Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Myślę, że się Lajla na mnie nie pogniewa jak wtrącę na jej wątku co nieco o jej koleżance z boksu, która dla odmiany jest wulkanem energii, nie dała mi spokoju, musiałam ją trochę unieruchomić;), no i potem w końcu zabrałam tylko Czarnulkę na spacer, może ośmieli troszkę Lajlę. Wrzucę Wam fotki ( a to otatnie to moje najlepsze zdjęcie z wczoraj ) następne będą już z Lajlą mam nadzieję:roll: Quote
Becia66 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 zdjęcie faktycznie ekstra.....:loveu:...ale sunia też niczego sobie..... To jakaś nowa ? ale chyba nie od Romy ? Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Od p. Romy nie, nie wiem nawet jak ma na imię:oops:, wiem tyle, że była w adopcji i wróciła z powrotem do schroniska:shake: ale jest na prawdę fajna liczę, że domek się znajdzie. Quote
Miśka84 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 becia66 napisał(a):mnie sie właśnie popsuł.....:grab: Dobre, dobre;):evil_lol: A w którym betoniaku ona jest? Bo zabijcie mnie ale niewiem!!!!:roll: Quote
Miśka84 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):sliczna na 1 i jeszcze raz.......... Quote
Becia66 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 mała nie poddajemy się, nie ma takiej opcji....a póki co dobranoc....:sleep2: Quote
Becia66 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 becia66 napisał(a):mała nie poddajemy się, nie ma takiej opcji....a póki co dobranoc....:sleep2: i Dzień dobry bo słońce już wysoko.....:lol: Quote
Recommended Posts