figa33 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Lajla w eoferty interpress kupiępsa dwukropek przygarnijzwierzaka Quote
Becia66 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 A może ktoś z dogomanii ją dojrzy jak Łućkę ? :lol: Tylko hopać musimy coby nie spadała....:eviltong: Quote
karolciasz28 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No to ja też hopne żeby nie było:eviltong: Quote
Becia66 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 karolciasz28 napisał(a):No to ja też hopne żeby nie było:eviltong: A co ma być Karolciu ? :eviltong: Quote
figa33 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 no maleństwo , następna fajna kluseczka:lol: czy wiadomo coś o jej przeszłości? Quote
majuska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Cześć Ljla, witaj z rana , wstawaj i pokazuj się tam wszystkim jak jesteś fajowska:loveu: Quote
Becia66 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 myslałam że ciotki romodogowe tu ściągną i pohopią parę razy ale nic......:shake: damy radę i Lajli chałupę znajdziemy.....:lol: Quote
majuska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A może Florentynka po starej znajomości ja zmieści u siebie ??;):eviltong: albo Upiorną Parówę wymieni na Lajlę, Lajla nie będzie tak dymić:evil_lol: Quote
figa33 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 becia66 napisał(a):myslałam że ciotki romodogowe tu ściągną i pohopią parę razy ale nic......:shake: damy radę i Lajli chałupę znajdziemy.....:lol: jakie to są ciotki romodogowe?:roll: Quote
Becia66 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='figa33']jakie to są ciotki romodogowe?:roll: gagata, saphira , weronika......halcia mogłaby zaglądnąć.......:roll: i tak by sie pohopało więcej....:roll: No nic figuniu......damy radę.....liczę bardzo na twoje ogłoszenia oczywiście....:razz: Quote
figa33 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 a to taka fajowa kluseczka i bardzo smutna...:-( Quote
Becia66 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Miśka84 napisał(a):Ja jej ze schronu nie kojarzę :shake::oops: Miśka ona w betoniakach siedzi od strony boksów gdzie Murzyn. Jakoś tak przy końcu. Ostatnim razem jak byłam w schronie to byla z tą drugą czarną co na zdjęciu też od Romy ale tamta poszła do adopcji.....a teraz nie wiem ....:shake: Szkoda mi jej strasznie bo były zżyte bardzo razem, teraz bidula pewnie strasznie osamotniona....:-( Quote
SZPiLKA23 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Napewno nie wie co sie dzieje ze ona dalej w schronisku a kolezanki nie ma Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 becia66 napisał(a):Miśka ona w betoniakach siedzi od strony boksów gdzie Murzyn. Jakoś tak przy końcu. Ostatnim razem jak byłam w schronie to byla z tą drugą czarną co na zdjęciu też od Romy ale tamta poszła do adopcji.....a teraz nie wiem ....:shake: Szkoda mi jej strasznie bo były zżyte bardzo razem, teraz bidula pewnie strasznie osamotniona....:-( Koleżankę pamiętam! Byłam wtedy z dziewczynami w schronie jak ta czarna znalazła dom. Dlatego mi głupio bo Lajli nie kojarzę. :roll: Jak będę w schronie to muszę ją wyczaić! Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 becia66 napisał(a):na razie z ogłoszeń cisza.....:roll: :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
figa33 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 trzeba trochę poczarować ,jakieś zaklęcia może , dobre fluidy już płyną.... Quote
Becia66 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 damy radę.....:lol:....trzeba myslec pozytywnie i wierzyc że sie uda...:lol: Quote
Recommended Posts