Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wszystkich forach "raswoych" istnieją offy, więc może i my sobie taki założymy? Co Wy na to? Pogaduszki, przywitania, zażalenia, podzielenie się radością, nowością :)

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem calkowicie za!
KARA Podobaja mi sie wtoje Miniatory w podpisie!

Witam tak w ogole mam dobra wiadomosc.
Jak bylam u babci to z ciekawosci powiedzialam do Rexa ,,Daj Lape" i podał :o To byl dla mnie szok bo ja znim tego nie ćwiczylam jeszcze Skubany!

Posted

Fajny pomysł z tym offem. Tylko żeby nie skończyło sie tak, żeby gadka "zeszła na psy" :wink:
WERON - MASZ UCZONEGO PSA.
Tofcia daje łapę "z łachy" i łypie na mnie niezadowolona, że to musi robić. No i oczywiście musi być nagroda. :wink: No i gdy poprosiłam o psią "rękę" pierwszy raz wywaliła na mnie zdziwione gały i nic...
Pozdrawiam wasze :megagrin: kundelki.
No i proszę, znowu o psach

Posted

Hej wam :-)

co tam u was ? Ja troszke chora jestem, ale jakoś żyje, dziś ide do fryzjera w koncu :P :P Mikuś lata z sukami, ja za Mikusiem.. a tak na serio to zartuje ;) musi chodzić na smyczy :)

Posted

O rety mnie fryzjer też by się przydał :-?
Tofcia dzisiaj zaznała kompieli w lodowatej wodzie. Najpierw długo patrzyła jak przeurocza labradorka wskakuje do ogromnej i głębokiej kałuży i wyławia z niej odłamki lodu. Potem sama wskoczyła do kałuży i znieruchomiała. Wyraźnie spodziwała się czegoś innego :wink:

Posted

heh Aza w ogole jest smieszna z kaluzami, bo potrafi stanas na takiej pokrytej lodzie i sie patrzec jak lod pod nia peka :lol: albo wklada caly pysk do kaluzy, wyjmuje kawalki lodu i sie bawi;) o tak...

mam nadzieje ze mozna tu wklejac fotki? :roll:

tak ogolnie to smieszne sa te nasze pociechy kundelkowe;)

Posted

Tofcia i ja pozdrawiamy wszyskie kundelki na forum i nie tylko.
Agnes, ale super zdjęcie. Coś czuje, że posiadanie psa zmobilizuje mnie wreszcie do zakupu aparatu cyfrowego. W tej chwili mogę tylko liczyć na uprzejmosć kolegi. To dzięki niemu mam kilka fotek Tofci, które wykorzystałam do emblematu i podpisu. :(

Posted

Dzień dobry wszystkim! Jaka tam u Was pogoda jest? U mnie nieciekawie po jest mróz, i śnieg i wogóle na dwór nie chce się wyjść, ponieważ ślizgo a nie chcę się połamać :lol:

Posted

Ja akurat takiej pogody nie lubię i w tym 2 moje małe psiaki :lol: Bo marzną im łapy, a czekoladki to kochają mróz :lol: Drodzy właściciele kundelków trzymajcie kciuki za mnie w tym tygodniu co nadchodzi bo czeka mnie w szkole : big sprawdzian z angielskiego, kartkówka z angielskiego, big sprawdzian z biologi, kartkówka z matmy (nic nie umię z matmy :cry: ), sprawdzian z geografi, konturówka z geografi z lini brzegowej, pytanie z chemii, pytanie z niemca oraz 2 prace z polaka :cry: :cry: Buuu ja nie wyrobie....

Posted

KaRa ja też mam nawał sprawdzianów itp. :-? ale z reguły jak sie na nie nie ucze to i tak jest wporządku.. ja podchodze pod takie rzeczy na luzie :P w podstawówce czy w gimnazjum to miałam stresy teraz biore to inaczej.. spaszcze, to poprawiam ;)

U mnie pogoda taka jak u was śnieg, mróz i ja nie mam ochoty nigdzie wychodzić.. ale mama mnie wyciąga na spacer z psem.. ehh.. z nosa mi leci, gardło boli brr.. szkoda słów :P

Posted

Ja już szkołę mam za sobą od wielu lat :wink:
Ale całkiem niedawno miałam koszmarny sen: miał być sprawdzian z matmy, a ja nic nie umiałam, jak zwykle. I wiecie co, ubudziłam się z wielką ulgą, że to był tylko sen. Nie martwcie się tą matmą. Jakoś ją przeżyłam. Inne chemie, fizyki tfu też. Więc Wy też sobie poradzicie.
Trzymam kciuki. :D

Posted

Jasne, tylko tak dziwnie, bo z reguły chodziłam z psem bez smyczy i szalał do woli, a teraz...
Poza tym zawsze byłam przeciwniczką wyprowadzania psa wyłącznie na smyczy, bo pies powinien się wybiegać, a znam sporo takich, które nigdy nie są puszczane bez smyczy :(
Gdyby nie fakt, że mieszkam blisko ruchliwych ulic, to już dałabym trochę wolności Chesterowi, ale boję się, że wpadnie pod samochód...
Na razie jest ze mną od 3 tygodni, myślę, że za następne 3 tygodnie już będzie mógł biegać luzem :)

Posted

Witam i zaraz zmykam.
W tym roku czeka mnie matura i coraz bardziej przemawia do mnie fakt, że to już tuż tuż. Kończę ostatni 5 rok technikum ekonomicznego. Idę starym systemem - stara matura. Próbną mam 10-11 marca. Boję się :-?
Cieszę się, że topic się rozwija. Miło czasem pogadać o wszystkim i o niczym ;)
Życzę wszystkim kundelkomaniakom miłego dnia :)

Posted

Magdarynka spoko przeciez nie przez całe życie bedzie chodził na smyczy ;) ja tez nie wyobrazam sobie spacerów non stop na uwięzi ;) a znam takie psy .. przykre :-?

Miga mój brat także w 5 klasie technikum, ale elektryczne ;) a próbną mature ma w przyszłym tygodniu, ale on wcale sie tym nie przejmuje.. ;) po kimś to mam :lol: a ja 11 marca bede w Krakowie .. nie daleko Ciebie.. Ty będziesz sie stresować, a ja relaksowac w .. zakonie 8)