Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
Hej wam :-)

co tam u was ? Ja troszke chora jestem, ale jakoś żyje, dziś ide do fryzjera w koncu :P :P Mikuś lata z sukami, ja za Mikusiem.. a tak na serio to zartuje ;) musi chodzić na smyczy :)
żYCZę DUżO ZDROWIA!!!!

• 8 months later...
Posted

Dobry wieczór
Ja sie pochwale ze dzisiaj byłam z moja mala na torze aglity i wszystko ładnie przeszła oprócz hustawki ale ze to 1-y raz to jej wybacze moze sie dziewczyna wyrobi :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Usia napisał(a):
matura ??

O nie! maturę mialam dwa lata temu prawie i wolę nie wracać do tamtego okresu :lol:
Po prostu zmiana dość radykalna będzie - z prostych ciemnofioletowych na kręcone blond i wolę mieć trochę czasu na ich odrośnięcie, w razie gdyby zniszone zostały doszczętnie i zmuszona byłabym ściąć się na zapałkę ;)

Posted

Po prostu zmiana dość radykalna będzie - z prostych ciemnofioletowych na kręcone blond i wolę mieć trochę czasu na ich odrośnięcie, w razie gdyby zniszone zostały doszczętnie i zmuszona byłabym ściąć się na zapałkę ;-)

no to zmiana dosc radykalna, a nie lepiej stopniowo ??

Posted

kesslee napisał(a):
nie :roll:
ja lubię radykalne cięcia :lol:

ja tez najpierw czerwony jez pozniej braz teraz krociotka fryzurka lata 80 z opaska w grochy :D z wlosow zza lopatak na takie krotkie przed ramiona

Posted

to ja sie pochwale bo jutro do fryzjera lece :multi: wreszcie.Długość juz taka łopatkowa, z krótkiej odrastała mi przez 3 latka :p ale czas na zmiane bo ile mozna chodzić w kucyku lub rozpuszczonych tak zle i tak nie dobrze :shake:
teraz robie sobie grzywke na skos do samych oczu ;) ale włosów nie zetne poprawie tylko jakies pazurki zrobie itp ...
no to sie pochwaliłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja mam tak popierniczone włosy, że się chyba na łyso ogolę.....

Musiałabym się non stop czesać, żebym się "nie kołtuniła".

Może pójdę się wytrymować? :diabloti::diabloti: