Talagia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 a czy ktos wie jak zalatwiac formalnosci z championatem? Bo ja nie mam pojecia, a od sierpnia czekamy :( Quote
narisowa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Talagia napisał(a):a czy ktos wie jak zalatwiac formalnosci z championatem? Bo ja nie mam pojecia, a od sierpnia czekamy :( ja championat robiony w maju dostałam w ubiegłym tygodniu. jak złożyłaś wszystkie dokumenty i opłaciłaś, to trzeba czekać niestety. ale może zadzwoń do nich i dopytaj, bo moja znajoma czekała, czekała, a potem sie okazało, że kaliningrad nie przekazał kasiorki i dlatego nie wyrobili jej championatu, a płaciła jak składała dokumenty. Quote
Talagia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 eee my nie skladalismy zadnych dokumentow i wlasnie o to mi chodzi... Mam je wyslac do Moskwy razem z pieniedzmi? Wplacac na konto? Na wystawach krajowych nie bylo opcji wyrobienia championatu na miejscu, przynajmniej tam gdzie my bylismy ;) Quote
narisowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Talagia napisał(a): Na wystawach krajowych nie bylo opcji wyrobienia championatu na miejscu, przynajmniej tam gdzie my bylismy ;) jak ja byłam, też nie było takiej opcji. nie chcieli przyjąć. dokumenty pakujesz w kopertę i poleconym za potwierdzeniem odbioru wysyłasz. opłata na konto. potwierdzenie wpłaty razem z xero kart ocen, a cac i te karteczki "championatowe" oryginały dajesz. i czekasz, czekasz, czekasz... ;) Quote
Talagia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ile mam wpłacić na ich konto? Bo na stronie internetowej nie moge nic znalesc na temat ceny... W formularzu na championat pisze, ze mam dolaczyc CACe, kopie rodowodu i kopie championatu, a nic na temat ile mam zaplacic :shake: Quote
narisowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Talagia napisał(a):Ile mam wpłacić na ich konto? 20 euro za ch rosji i 20 za ch rkf Quote
Recommended Posts