Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
na chwile obecna mam z bazarku uzbieranych, ale jeszcze nie wpłaconych 110zł, wiec spokojnie na transport bedzie;):multi::multi:

:buzi: zuch dziewczynka

Posted

Ninko, czy mogłabyś tutaj napisać rachunek? Żebym wiedziała, jak ze wszystkim stoimy, kto wpłacił, kto jeszcze nie, kto jednorazowo i kto miesięcznie. (: da radę? Ja jutro wysyłam kwotę.

PS: TE ZDJĘCIA ZUMIŚKA NA ALLEGRO SĄ NIESAMOWIETE!!!!!!!! :iloveyou:

Posted

xmartix napisał(a):
Ulson w pierwszym poście pod zdjęciami jest wszystko:razz:

:oops::oops: matrix we wpłatach na czerwiec mała poprawka tzn. nesca jest dwa razy a wpłacila raz i ja z bazarku niby wpłaciłam 70zł a nie wpłacilam:diabloti: tylko pisalam gdzies ze tyle obecnie jest....
poza tym super allegro zrobiłaś dla Zumisia :Rose::Rose::Rose:

Posted

Zumi ma krew w kupie....kupa pojechala do zbadania, może jutro beda wyniki, narazie Zumiś dostaje antybiotyk, ale poza tym ma sie dobrze, nie chce spać w budzie tylko spi na budzie i wszytsko obserwuje;)
z psami dogaduje sie bez problemu nie ma w nim cienia agresji:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ulson']Kurczę, no i dobrze by było, żeby deklaracje w końcu dotarły na konto Ninki.
Martwie się, że nam zabraknie na hotel.

pomożcie prosze rozsyłac watek na pw, brakuje nam 50zł miesiecznie:shake: i niewiadomo co mu jest......oby nic powaznego

Posted

dziewczyny, zakochałam się po uszy...
napiszcie mi koniecznie jak wyglada w tej chwili sytuacja psa - jest w platnym hoteliku, tak? co mu jest z tym stolcem? czy zostal zaszczepiony? czy jest wykastrowany?
pies jest w Kluczborku, tak?
jestem z Poznania, w zasadzie spod Poznania, bo za miesiac sie wyprowadzam. mam swoja suke nowofundlanda. moge zabrac Zumiego na DT, tak sadze, ale musi byc wykastrowany, bo moja suka nie jest sterylizowana. nie jestem w stanie pokryc wielu dodatkowych kosztow [czyt. specjalistyczne leczenie, kastracja itp] bo moja suka jest ciezko chora na nerki i to kosztuje i nie dam rady po prostu finansowo - jestem studentka i rozumiecie, mam nadzieje :) na karme mnie chyba bedzie stac jeszcze, poki co :)
auta nie mam, nawet prawa jazdy jeszcze nie :D ale moge pojechac pociagiem po psa w razie czeko.
czekam na wiesci - poki co nic nie obiecuje :)

Posted

Agniesiu666,jak widzisz wątek jest stosunkowo świeży.
Dopiero co udało się zebrać pieniądze (zresztą jeszcze nie pełną kwotę-brakuje nam 50 zł) i umieścić go w hoteliku.
Jeśli chodzi o jego problemy zdrowotne to kupa pojechała do badania i narazie nic nie wiemy.Nie został też jeszcze zaszczepiony z tego co wiem.I nie jest jeszcze wykastrowany.
Proponując DT czy zgadzasz się na wizytę kontrolną zanim weźmiesz Zumiego?

Posted

Agniesia666 Zumiś jest w okolicy Kluczborka, nie jest wykastrowany, Wiosna tez o to pytała i bedziemy go raczej kastrowac;)chociaż nikt oprócz mnie wtedy sie nie wypowiedział na ten temat:cool3::cool3:
dzis przyszly wyniki i wszytsko z kupą jest ok, znaczy ta krew to raczej zapalenie końcówki jelita, bo on był biedak bezdomny niewiadomo jak długo sie błakał po ulicy i co jadł i czy w ogole jadł...póki co dostaje antybiotyk i mam nadzieje ze to pomoże i za pare dni bedzie juz ok

Posted

Wieści od Wiosny:loveu::
[FONT=Arial]J[SIZE=2]ak narazie Zumi kupy nie robił, więc czy jest lepiej dowiemy się pewnoe dopiero rano. Ale czuje się dobrze, jest wesoły i ma apetyt, więc nie jest z nim źle. Biega i zaczepia nas ciągle, miziasty taki jest ;)

zaraz wkleje zdjecia ja mało nie padłam jak zobaczyłam jaki On jest przepiekny
;):cool3::cool3:

[/FONT]

Posted

Gosia - dziękuję, że Ty na straży tu jesteś i odpisujesz, jak mnie nie ma :loveu:
Ja nie nadążam ;)

Z kupką nie jest źle - Zumi trawi normalnie, robaków nie ma. Krew - jak już wiecie - jest więc wynikiem stanu zapalnego.
Zumi jest na lekach. mam nadzieję, że jutro już będzie z nim znacznie lepiej. Jeśli nie będzie poprawy, Zumi powinien przez jakiś czas dostawać Intestinala - weterynanryjną karmę dla psów ze schorowanym przewodem pokarmowym. Oby jednak nie było to konieczne - karma jest droga, chociaż faktycznie działa cuda. No, ale narazie trzymajmu kciuki.

A sam Zumi ma się świetnie. Jest naprawdę miłym psiakiem, zrobił się jeszcze bardziej towarzyski i kontaktowy. Przychodzi, podrzuca nam ręce nosem i domaga się miziania ;)

Agniesia, cieszę się,że Zumi wpadł Ci w oko :)
Powiedz mi, bo nie wiem dokładnie - chcesz dać Zumiemu DT czy DS?

Chłopak nie jest ani szczepiony ani wykastrowany, ale zapewne będzie - większość psów jest. Najpierw jednak trzeba dojść do ładu z jego ogólnym stanem zdrowia.

Posted

Z tego co Agniesia pisała to oferuje DT.
Ale moje pytanie pominęła milczeniem,więc ponawiam:

Agniesiu,proponując DT czy zgadzasz się na wizytę kontrolną zanim weźmiesz Zumiego?

Posted

czemu tu Nikt nie podziwia pieknego Zumisia??:crazyeye::crazyeye:

jak stoimy z wpłatami??? Ninko czy wszyscy co deklarowali juz wpłacili?? jakby nie było juz prawie połowa miesiaca, trzeba Wiosnie za hotelik przelac....moj bazarek konczy sie 15, umówilam sie z Wiosna ze poczeka bo to bedzie za transport i ewentualne leczenie