Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A&S napisał(a):ogloszenia? :cool3::cool3: Uprzejmie prosimy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ulson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Hm, już sama nie wiem. Bardziej byłabym za propozycją ICK, ponieważ można zapłacić wtedy, gdy uzbieramy już pewną sumę. DO tego czasu wszyscy przelaliby pieniązki, an jedno kąto i już. Odnoscie do 'wiosny' - nie jestem w stanie jutro zapłacić z góry za nocleg Zumiego, za przejazd też nie. Mama jest przed wypłatą, ja- przed kieszonkowym. Chyba, że nie będą się ciepać o pieniądze i będzie można je dosłać w późniejszym terminie, gdy już uzbieramy. Jedynie o to mi chodzi. Bo wierzę, ze w obydwóch miejscach dobrze się zajmą pieskiem, no i KTOZ jest w Krakowie, a ten drugi hotel? Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Ulson']Hm, już sama nie wiem. Bardziej byłabym za propozycją ICK, ponieważ można zapłacić wtedy, gdy uzbieramy już pewną sumę. DO tego czasu wszyscy przelaliby pieniązki, an jedno kąto i już. Odnoscie do 'wiosny' - nie jestem w stanie jutro zapłacić z góry za nocleg Zumiego, za przejazd też nie. Mama jest przed wypłatą, ja- przed kieszonkowym. Chyba, że nie będą się ciepać o pieniądze i będzie można je dosłać w późniejszym terminie, gdy już uzbieramy. Jedynie o to mi chodzi. Bo wierzę, ze w obydwóch miejscach dobrze się zajmą pieskiem, no i KTOZ jest w Krakowie, a ten drugi hotel? deklaracji mamy zebranych na 290zł miesiecznie, trzeba troszke dozbierac zaprosic na watek nowe osoby to mysle dozbieramy reszte;) ja z bazarku mysle uzbieram troche, reszte dozbieramy i na transport bedzie co do pieniedzy to nikt nie oczekuje od Ciebie Ulka ze wyłozysz pieniazki, wiec o to sie nie martw Wiosna ma hotelik kolo Kluczborka jej tz moze jechac po psa w kazdej chwili, kasa nie musi być juz natychnmiast;) dzieki Wiosna za wyrozumiełość:loveu::loveu: Ninka prosba do Ciebie pozporsylaj wszytskim juz nr konto to zaczniemy zbierac co?? Zenobiusz prosil o dokladny adres tez Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 toyota napisał(a):Wrzucę mu 20 zł do skarpety . toyota wielkie dzieki:loveu::loveu: to bedzie jednorazowo czy miesiecznie?? Quote
wiosna Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Witajcie ;) Zostałam poproszona o odezwania się tutaj - więc jestem. Mogę właściwie tylko potwierdzić to, co napisała Gosia - cena u nas to 10zł za psa średniego, 12 za średnio-dużego, 15 za całkiem dużego. Mi psisko wygląda na średnio duże. Mój Patryk może właściwie w każdej chwili jechać. dodam jeszcze - Ulson, nie trzeba płacić z góry, my nie prowadzimy komercyjnego hoteliku. Spokojnie poczekamy na wpłaty. Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [SIZE=4]DEKLARACJE FINANSOWE: Na dzień 04.06.09: magda222 - 30zl/msc xmatrix - 20zl/msc ewcia 1994dg - 30zl/msc Lu_Gosiak - 10zl/msc zenobiusz_flores - 100zl/msc Ninka - 50zl/msc Layla - 50zł/msc toyota- 20zl/msc nesca - 20zl Lu_Gosiak bazarek - 70zl Co daje sume: [SIZE=6][SIZE=4]400zl [SIZE=4][SIZE=6]Potrzebne przynajmniej jeszcze 50zl! (na transport, i miesieczny pobyt w hoteliku u Wiosny) [SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4] Ulson podjela moim zdaniem sluszna decyzje!!! [SIZE=2]Rozmawialam z Wiosna, moga przyjechac po Zumiego jutro w ciagu dnia. Ulson, czy moglabys im go wydac??? Juz wysylam po osobach, ktore sie zadeklarowaly via PM numer konta i namiary na mnie. Prosze o szybka wplate, gdyz zebrane pieniazki, chce jak najszybciej Wiosnie przelac. Oprocz hotelu, trzeba bedzie rowniez zwrocic $ za paliwo. Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 super:multi: zakładając że Zumiś jest średnio duzym pieskiem potrzeba jeszcze 50zł stałych deklaracji Quote
Ulson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Hm, myślę, że zdecyduje się jednak na zabranie Zumiego do wiosny :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 nescca dołoży 20zł na transport:multi: - da mi w sobote to potem Ci Ninka przeleje razem z moja deklaracja;) Quote
Ulson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Tylko przeraża mnie to, ze Zumi bedzie tak daleko. :-( No ale nic, to dla jego dobra. Quote
Ulson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 UWAGAAAAAAAA! ŻEBY NIE BYŁO NIEDOMÓWIEŃ, jeszcze nie zadecydowałam, ustalam pewne fakty co do obydwóch miejsc, ale przyznam szczerze, ze bardziej pasuje mi KTOZ, ponieważ jest w Krakowie, w którym przebywam dużo częsciej niż na opolszczyźnie.. Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wiosna nie jest za często za dogo, Ulka zadzwon prosze do Niej lub napisz smsa to sie umowicie - jej numer jest podany w Jej podpisie Quote
Ulson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 WIOSENKO! Napisz do mnie, to ustalimy godzinę odbioru pieska. (: Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kochane, wyslalam wszystkim na PM numer konta, i moje dane. Pieniadze bede zbierac na swoim prywatnym koncie, bo to jest moja pierwsza taka zbiorka, i nie mam innej alternatywy. Zeby nikt sie nie denerwowal podalam wszystkie swoje dane. Jak tylko pieniazki wplyna, przeleje wszystkie Wiosnie, prosila o jednorazowa wplate calosci. JESTESCIE KOCHANE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mamy juz 330zl w deklaracjach! ULSON, daj znac jak sie umowisz z Wiosna!!! Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ninka te 20zł od Nesci to jednorazowo nie miesiecznie!!! a od toyoty tez nie wiemy czy jenorazowo czy miesiecznie! zagladajcie na bazarek i pomożcie podnosic:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-ksiazki-drobiazgi-na-zumisisa-do-15-06-a-139156/#post12394354 Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ninka napisał(a):Lu_Gosia Spokojnie, wszystko pod kontrola. Dopisalam Layli, ze deklaracja jest miesieczna, a dziewczyn jednorazowa. Pod spodem dopisalam, ze poki co zbieramy na transport i pierwszy miesiac!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: własnie zobaczylam, ze z boku pisze jasno i wyraźnie - takze soryy;) z mojego bazarku jak narazie jest 70zł całkiem ładny wynik jak na jeden dzien:cool3::cool3: Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Lu_Gosia Spokojnie, wszystko pod kontrola. Dopisalam Layli, ze deklaracja jest miesieczna, a dziewczyn jednorazowa. Pod spodem dopisalam, ze poki co zbieramy na transport i pierwszy miesiac!!! Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 To moj pierwszy raz:evil_lol: Juz dopisalam bazarek!!!!! Dziewczyny jeszcze tylko 50 zl!!!!!!!!!!! Quote
Ulson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Póki co jest super (: Jutro Zumi wyląduje w hoteliku u Wiosenki. Quote
Ulson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Może jutro też uda mi się coś nazbierać (: Myślę, że z 30-40 zł napewno. Quote
Leyla Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dostałam na pw nr konta od Ninki:loveu: dzięki ,jutro zrobię przelew. Quote
Ulson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Rano tak o 10:00 przedzwonię do Wiosny. Mam nadzieję, że wszystko się uda. Gdy się coś okażę, wszystko tu napiszę. A tym czasem idę spać, bo jestem wykończona po Komersie, z rana musze lecieć po psinkę. Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 superowo, musi sie udać i Zumiś jutro juz bedzie bezpiecznie czekał na wymarzony domek u Wiosny:multi::multi::multi: dzieki Monia ;) Quote
AgusiaP Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dostałam nr.konta od Ninki.Dzisiaj wpłace pieniążki. Pozdrawiam i życzę powodzenia;) Quote
Recommended Posts