AgusiaP Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja mogę zadeklarowac 30 zł miesięcznie. Koniecznie trzeba załatwiac ten hotelik. Przed wakacjami może byc trudno o wolne miejsca. Quote
Ninka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 DEKLARACJE FINANSOWE: [SIZE=4]Na dzień 02.06.09: magda222 - 30zl/msc xmatrix - 20zl/msc ewcia 1994dg - 30zl/msc Lu_Gosiak - 10zl/msc zenobiusz_flores - 100zl/msc Ninka - 50zl/msc Co daje sume: [SIZE=6]210zl Potrzebne przynajmniej jeszcze drugie tyle! Quote
magda222 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ninka,nie uwierzysz,ale właśnie dokładnie to samo przygotowałam i miałam wrzucić na wątek ;) Trzeba porozsyłać wątek wśród dogomaniaków... KOCHANI!!! POTRZEBNA POMOC!!! Quote
Ulson Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No dobrze, ale gdyby nawet to mamy dopiero 210 zł, to nie wystarczy na zbyt długie przetrzymanie pieska w hotelu. Jeśli nikt by się nie znalazł, to najwyżej wezmę go, ale tylko na pare dni, bo już 4 lipca wyjeżdzam. Dobra, mamy wtorek, do piątku nie wiele, co konkretnie powinnam zrobić? Quote
Ulson Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tu jest ten text do wystawienia na allegro, możesz go trochę przerobić: Dorosły, bezdomny pies, przygarnięty z ulicy poszukuje właściciela. Mógł być bity lub potrącony przez samochód. Został umyty, wyczesany, dostaje jedzenie i powoli nabiera sił. Bierze również antybiotyk który przepisał mu weterynarz. Jest piękny, ma jasną, beżową sierść i czarny pysk. Mordka jest charakterystyczna dla owczarka, wzrostem sięga do kolan. Znaczna część jego utrzymania zostanie sfinansowana. Zainteresowanych proszę o kontakt, chętnie udzielę więcej informacji. Quote
tamb Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Hotel w Lednicy Górnej (za Wieliczką) dla bezdomniaków kosztuje 15zł za dobę. Właściciela hotelu teraz nie ma (do 10 VI) i ktoś z rodziny znał pewnie cenę hotelową a nie specjalną dla wolontariuszy. Quote
Ulson Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Aha, i proponowałabym wstawić te zdjęcia, które dałam w linkach wczoraj i ostatnie z Pierwszego postu. Da się zrobić? Quote
Ninka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jesli mozesz go wziac, to mysle, ze najlepiej bedzie, jesli wezmiesz go w piatek. My przeprowadzimy zmasowany atak n apotencjalnych nowych wlascicieli; i do 4 lipca, postaramy sie znalezc mu kochajacy domek:loveu: jesli to sie nie uda, i nie bedzie innych propozycji DT, to piesek wyladuje w hoteliku, i ktos inny przejmie prowadzenie. Moze tak byc..? Quote
Ulson Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Chciałabym, ale jeszcze nie wiem czy mogę, muszę pogadać z mamą. Kurczaki, tylko boje się, że sie przyzwyczai. Quote
Ninka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ulson napisał(a):Chciałabym, ale jeszcze nie wiem czy mogę, muszę pogadać z mamą. Kurczaki, tylko boje się, że sie przyzwyczai. Porozmawiaj prosze z mama. To bardzo wazna informacja bedzie. A piesek przyzwyczai sie do nowego domku rowniez, nie martw sie. Taka rola domkow tymczasowych. Quote
magda222 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zróbcie mu szybko wyróżnione allegro. On jest śliczny!!! Myślę,że ma duże szanse. Quote
Natussiaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Na stronie schroniska w Chorzowie jest ten pies w ogłoszeniach-zagubione.. schronisko - zagubione Quote
Lu_Gosiak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Ulson']No dobrze, ale gdyby nawet to mamy dopiero 210 zł, to nie wystarczy na zbyt długie przetrzymanie pieska w hotelu. Jeśli nikt by się nie znalazł, to najwyżej wezmę go, ale tylko na pare dni, bo już 4 lipca wyjeżdzam. Dobra, mamy wtorek, do piątku nie wiele, co konkretnie powinnam zrobić? dziewczyny tak nie moze byc, ze pies teraz w hoteliku potem znowu pare dni u Ulki potem znowu gdzies indziej....przeciez to nie maskotka, on tez sie przyzwyczaja, przywiązuje nie mozna mu macic w głowie, jezeli zbieramy deklaracje to chyba do czasu znalezienia ds Quote
Lu_Gosiak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 mamy juz 210zł deklaracji trzeba poofowac to musi sie udac zebrac wiecej...może ktoś z Krakowa odpisze dzieki Magda za rozsyłanie:loveu: Quote
xmartix Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 piękny większy pies - szuka domu - inaczej ulica (652559467) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ninti Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Natussiaa']Na stronie schroniska w Chorzowie jest ten pies w ogłoszeniach-zagubione.. schronisko - zagubione Witam wszystkich! Czytałyście, co napisała Nastussiaa? Może znajdzie sie własciciel!!! Nie wchodzi mi ten link. A Wam? Quote
Lu_Gosiak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ninti napisał(a):Witam wszystkich! Czytałyście, co napisała Nastussiaa? Może znajdzie sie własciciel!!! Nie wchodzi mi ten link. A Wam? to chyba ulka tam go dodala bo jest jej mail podany.. Quote
AgusiaP Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ninti napisał(a):Witam wszystkich! Czytałyście, co napisała Nastussiaa? Może znajdzie sie własciciel!!! Nie wchodzi mi ten link. A Wam? Oby to była prawda. Trzymam kciuki. Quote
Ulson Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 NIE, NIE, NIE. Ja pisałam do tego schroniska o tym, czy by go nie przyjęli. Powiedzieli, że go ogłoszą. Mieli go dać do działu 'adopcja' a nie 'zaginione'. Bez sensu. Quote
Ulson Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Aha i co do pieniążków, to wśród znajomych uda mi się uzbierać z 20zł, ja też postaram się coś dorzucić. Może do 250zł dobijemy. Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 no dokładnie tak napisalam pare postów powyżej czy Ktoś jeszcze pomoze Zumisiowi w stałych deklaracjach????? Quote
Ulson Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Nie mam pojęcia, może znajdzie się ktoś na dogo jeszcze? Jesteście tutaj dłużej ode mnie, może kogoś znajomego poprosicie o pomoc? Quote
Recommended Posts