Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DEKLARACJE FINANSOWE:

[SIZE=4]Na dzień 02.06.09:
magda222 - 30zl/msc
xmatrix - 20zl/msc
ewcia 1994dg - 30zl/msc
Lu_Gosiak - 10zl/msc
zenobiusz_flores - 100zl/msc
Ninka - 50zl/msc

Co daje sume: [SIZE=6]210zl

Potrzebne przynajmniej jeszcze drugie tyle!

Posted

Ninka,nie uwierzysz,ale właśnie dokładnie to samo przygotowałam i miałam wrzucić na wątek ;)
Trzeba porozsyłać wątek wśród dogomaniaków...

KOCHANI!!!
POTRZEBNA POMOC!!!

Posted

No dobrze, ale gdyby nawet to mamy dopiero 210 zł, to nie wystarczy na zbyt długie przetrzymanie pieska w hotelu. Jeśli nikt by się nie znalazł, to najwyżej wezmę go, ale tylko na pare dni, bo już 4 lipca wyjeżdzam. Dobra, mamy wtorek, do piątku nie wiele, co konkretnie powinnam zrobić?

Posted

Tu jest ten text do wystawienia na allegro, możesz go trochę przerobić:

Dorosły, bezdomny pies, przygarnięty z ulicy poszukuje właściciela. Mógł być bity lub potrącony przez samochód. Został umyty, wyczesany, dostaje jedzenie i powoli nabiera sił. Bierze również antybiotyk który przepisał mu weterynarz. Jest piękny, ma jasną, beżową sierść i czarny pysk. Mordka jest charakterystyczna dla owczarka, wzrostem sięga do kolan. Znaczna część jego utrzymania zostanie sfinansowana. Zainteresowanych proszę o kontakt, chętnie udzielę więcej informacji.

Posted

Hotel w Lednicy Górnej (za Wieliczką) dla bezdomniaków kosztuje 15zł za dobę. Właściciela hotelu teraz nie ma (do 10 VI) i ktoś z rodziny znał pewnie cenę hotelową a nie specjalną dla wolontariuszy.

Posted

Jesli mozesz go wziac, to mysle, ze najlepiej bedzie, jesli wezmiesz go w piatek. My przeprowadzimy zmasowany atak n apotencjalnych nowych wlascicieli; i do 4 lipca, postaramy sie znalezc mu kochajacy domek:loveu: jesli to sie nie uda, i nie bedzie innych propozycji DT, to piesek wyladuje w hoteliku, i ktos inny przejmie prowadzenie.

Moze tak byc..?

Posted

Ulson napisał(a):
Chciałabym, ale jeszcze nie wiem czy mogę, muszę pogadać z mamą. Kurczaki, tylko boje się, że sie przyzwyczai.

Porozmawiaj prosze z mama. To bardzo wazna informacja bedzie. A piesek przyzwyczai sie do nowego domku rowniez, nie martw sie. Taka rola domkow tymczasowych.

Posted

[quote name='Ulson']No dobrze, ale gdyby nawet to mamy dopiero 210 zł, to nie wystarczy na zbyt długie przetrzymanie pieska w hotelu. Jeśli nikt by się nie znalazł, to najwyżej wezmę go, ale tylko na pare dni, bo już 4 lipca wyjeżdzam. Dobra, mamy wtorek, do piątku nie wiele, co konkretnie powinnam zrobić?

dziewczyny tak nie moze byc, ze pies teraz w hoteliku potem znowu pare dni u Ulki potem znowu gdzies indziej....przeciez to nie maskotka, on tez sie przyzwyczaja, przywiązuje nie mozna mu macic w głowie, jezeli zbieramy deklaracje to chyba do czasu znalezienia ds

Posted

Ninti napisał(a):
Witam wszystkich!
Czytałyście, co napisała Nastussiaa? Może znajdzie sie własciciel!!!

Nie wchodzi mi ten link. A Wam?

to chyba ulka tam go dodala bo jest jej mail podany..

Posted

Ninti napisał(a):
Witam wszystkich!
Czytałyście, co napisała Nastussiaa? Może znajdzie sie własciciel!!!

Nie wchodzi mi ten link. A Wam?

Oby to była prawda. Trzymam kciuki.

Posted

NIE, NIE, NIE. Ja pisałam do tego schroniska o tym, czy by go nie przyjęli. Powiedzieli, że go ogłoszą. Mieli go dać do działu 'adopcja' a nie 'zaginione'. Bez sensu.

Posted

Aha i co do pieniążków, to wśród znajomych uda mi się uzbierać z 20zł, ja też postaram się coś dorzucić. Może do 250zł dobijemy.

Posted

Nie mam pojęcia, może znajdzie się ktoś na dogo jeszcze? Jesteście tutaj dłużej ode mnie, może kogoś znajomego poprosicie o pomoc?