Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
o matko:multi::multi::multi::multi: ale super bedzie na czesc kastarcji dziekujemy bardzo bardzo:loveu::loveu: w imieniu Zumisia i swoim

Zumis raczej nie dziekuje,najchetniej pewnie by mnie ugryzl:angryy: ,trzymaj sie chlopaku!:lol::lol::lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
wiadomo:multi::multi: widzialam Go na żywo:razz::razz: super sie czuje, wszstko jest ok, machał ogonem :loveu::loveu:

Jak macha ogonkiem to już dobry znak :cool3::loveu::diabloti:

Posted

ja jutro zamierzam wpłacić swoją deklarację na Zumiego za 2 miesiące, czyli 20 zł. Ale skoro mam wpłacać to proszę o regularne rozliczenia, bo w pierwszym wątku nie ma wpłaty p. Joli, tych 83 zł, a kwestie finansowe są bardzo delikatne, trzeba bardzo ich pilnować. Moim zdaniem lepiej byłoby żeby rozliczeniami zajmowała się osoba, która jest codziennie na dogo, aby nie było sytuacji, że się pyta jak finanse, a osoba je prowadząca odpowiada dopiero po kilku dniach.

Nie jest to absolutnie atak na Ninkę ;), nie myślcie; po prostu żeby potem nie było niedomówień. Tak zapytam - czy nie możnaby bezpośrednio wpłacać do hoteliku, który by się od razu z każdej wpłaty meldował, o czym osoba prowadząca wątek zamieszczałaby takie info w pierwszym poście?

Posted

Chciałabym zrobić przelew dla Zumisia, ale jestem niepełnoletnia. Czy mogę zrobic to np. za pośrdnictwem kuzynkiw banku? :) Proszę o numer konta i informacje na ten temat. :)

Posted

ja wpłaciłam dzisiaj te 20 zł tak jak obiecałam, bo żal mi Zumiego - na konto Ninki.
Bardzo chętnie bym wpłacała regularnie ale niestety, nie będę jeśli nie będzie osoby, która będzie robiła regularne rozliczenia. Wolę wpłacić tam gdzie mam pewność, że wszystko idzie na psa i gdzie mogę sobie bez dopraszania wszystko sprawdzić. :roll:

Posted

Ninka nie ma dostepu do netu pobiecala jutro wszytsko rozliczyc na watku....przeprowadza sie obecnie, wiec nie ma jej dziennie jak kiedys na dogo...kazdy ma swoje zycie i nalezy to zrozumiec
mam nadzieje ze jutro juz bedziemy wiedziec jak stoimy z finansami, wiem od Wiosny, ze na jej konto wpłynelo 120 z groszami:multi::multi::multi: czyli te obiecane 30 euro - DZIEKUJEMY:loveu::loveu::loveu:
czyli do dlugu z kastracji brakuje jeszcze 80zł

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
a ja zapytam jeszcze raz - czemu na pierwszej stronie nie ma w rozliczeniu wpłaty pani Joli, 83 zł?

Jasne, że każdy ma swoje życie, ale to są kwestie poważne i są przecież osoby, które bywają regularnie na dogo. :roll:

noo Ninka tez do tej pory bywala regularnie, dlatego podjela sie zbierania pieniedzy na Zumisia bo Nikt inny jakos sie do tego nie rwal

widocznie matrix moze umknelo to, bo do tej pory wszystko dokladnie wpisywala w pierwszy post...natomiast Ninka podala ze taka wplata byla i zostala przelana na konto Wiosny....zreszta mam nadzieje, ze Wiosna wpisze tez tu swoje dokladne swoje rozliczenie

Posted

:offtopic:

Przepraszam za ten wpis,ale jeśli ktoś chciałby pomóc Sarze z mojego podpisu to zapraszam na bazarki:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-buciki-czapeczki-dla-najmlodszych-na-utrzymanie-sary-w-hoteliku-do-24-09-a-146721/#post12983769"]ciuszki, buciki, czapeczki dla najmłodszych na utrzymanie Sary w hoteliku do 24.09.[/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/poradniki-ksiazki-dla-mlodych-przyszlych-mam-dla-sary-do-24-09-a-146740/#post12984738"]poradniki, książki dla młodych oraz przyszłych mam dla Sary do 24.09.[/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/#post12988082"]Książki,CD,DVD na ONkę Sarę!!! Do 01.10.do 20:00!!![/URL]

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']a ja zapytam jeszcze raz - czemu na pierwszej stronie nie ma w rozliczeniu wpłaty pani Joli, 83 zł?

Jasne, że każdy ma swoje życie, ale to są kwestie poważne i są przecież osoby, które bywają regularnie na dogo. :roll:[/quote]

tak, ale ostatnio mnie nie ma na Dogo więc nie uzupełniam pierwszej strony

czy tę p. Jolę nie uwzględniłam w tym co teraz jest? czy może nie dopisałam jak tez parę innych osób z obecnych wpłat?

zazwyczaj czekam też na Ninkę i dopiero piszę

teraz na Dogo nie będzie mnie często i choć są to sprawy poważne to nie będę co dzień, tylko co parę dni bo obecnie mam jakieś tam osobiste sprawy, które powodują że nie mam siły w ogóle włączać kompa...

Posted

dzwoniła pani w sprawie domku dla Zumisia u jej rodziców w Kłodzku, mają dom z ogrodem ale pies poprzedni mieszkał z nimi w domu, spał w łóżku, w dzień latałby po ogrodzie, ważne tylko by lubił koty, zgodzili sie na wizytę przedadopcyjną (ja bym pojechała), ale najpierw chcą Zumisia zobaczyć, podałam więc tej pani nr do Wiosny :)