Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że mnie tutaj tak długo nie było. Przez sierpień byłam nad morzem, a teraz zaczęło mi się liceum, i mam sajgon z dojazdami. W dodatku nie moglam się tutaj wczesniej znowu zalogować, czasem tutaj wyskakują jakieś błędy i po prostu musze odczekać kilkanaście dni, żeby coś napisać. ZUMI wygląa przecudowniebosko! :loveu::loveu::loveu: Znowu się poryczałam, jak go zobaczyłam. Strasznie go kocham i strasznie za nim tęsknie. Chciałabym zrobić na niego jakiś przelew, ale nie wiem, czy osoba niepełnoletnia może załatwiać takie sprawy w banku. Ciesze sie, ze wszystkie ciągle przejmujecie się losem naszego pieska i tyle z siebie dajecie. Jestem strasznie szczęsliwa, ze mam mozliwosc patrzec na to, jak cudowne rzeczy robicie, i te wszystkie bazarki... coś wspaniałego. Będe starała się wpadać częsciej, obiecuje. :loveu: :*

Posted

manilka napisał(a):
A ja Kochane poprosiłam przyjaciela żeby zrobił w moim imieniu przelew na Zumisia (bo niemam konta) i pojdzie w czwartek 20 zł.

Manilka :loveu: Wielkie dzięki :loveu:
Ja też postaram się zrobić w tym tygodniu przelew.

Posted

Poker napisał(a):
moge wpłacać miesięcznie na Zumisia 20 zł w imieniu pani Anety z Gdyni.
Na jakie konto? wiosny?

Ja wpłacam Nince.
Wysyłam PW z jej danymi.

Serdecznie dziękujemy pani Anecie :loveu:

Posted

Jeżeli mogę spytać, to dlaczego Nince?Ona zbiera całość i przesyła wiośnie?Pytam, bo nie mam siły czytać cały wątek.
Pani Aneta powierza mi środki ,a ja dokonuję wyboru celu wpłat.Ale super,że jest taka kochana i pomaga bidom.

Posted

Poker napisał(a):
Jeżeli mogę spytać, to dlaczego Nince?Ona zbiera całość i przesyła wiośnie?Pytam, bo nie mam siły czytać cały wątek.
Pani Aneta powierza mi środki ,a ja dokonuję wyboru celu wpłat.Ale super,że jest taka kochana i pomaga bidom.

Tak.Ninka jest odpowiedzialna za finanse Zumiego.

Posted

Poker napisał(a):
moge wpłacać miesięcznie na Zumisia 20 zł w imieniu pani Anety z Gdyni.
Na jakie konto? wiosny?

:multi::multi:
super pieknie dziekujemy..:loveu::loveu: zaraz zrobie uaktualnienie deklaracji

magda222 - 30 zł/msc
xmartix - 20 zł/msc
ewcia1994dg - 30 zł/msc
Lu_Gosiak - 10 zł/msc
Ninka - 50 zł/msc
Layla - 50 zł/msc
toyota - 20 zł/msc
Rodzice Maciusia 10 zł/msc
niteczka - 20zł
coronay - 50zł
wiq- 10zł
p.Aneta z Gdyni - 20zł
razem: 320zł
brakuje - 100zł co drugi miesiac 114zl

Posted

Robie małą poprawke do mojej deklaracji w tym miesiącu, przelew miał iść wczoraj i miał być na 20 zł, poszedł dziś po południu na 30 zł, więc powinien na dniach być! Pozdrawiam :)

Posted

Hej,
znow mam net:loveu: na kilka dni:shake:

Zumis juz powinien grzac dupe w nowym domu, ale skoro nie, to przesylam Wiosnie kolejna kase, a Wam rozliczenia:

Toyota-20zl
Leyla - 50zl
ewcia1994gd-30zl
magda22-30zl

SUMA: 130zl

POSZLO DZIS DO WIOSNY

Posted

wielkie dzieki Matrix za allegro i ogloszenia:multi::multi:

Wiosna umowila Zumiego na moja prosbe na czwartek na kastracje - inny psiak jedzie tez wiec bedzie wspolny transport i mysle, ze nie ma na co czekac bo jak sie znajdzie domek to i tak trzeba bedzie go wykastrowac - koszt kastrracji ok 150zl musimy nazbierac dodatkowo:modla::modla::modla:
ponadto Zumis musi byc zaszczepiony - wiruswki + wscieklizna...prosmy o pomoc

Posted

manilka napisał(a):
Robie małą poprawke do mojej deklaracji w tym miesiącu, przelew miał iść wczoraj i miał być na 20 zł, poszedł dziś po południu na 30 zł, więc powinien na dniach być! Pozdrawiam :)

:loveu::loveu::loveu: bardzo dziekujemy...a to jest deklaracja miesieczna czy jednorazowa??

Posted

Dzisiaj wplacilam 30euro dla Zumisia,nie wiem ile to jest,mysle ze okolo 100-120zl,przepraszam ze z tygodniowym "poslizgiem" -wybacz Zumis:)-,na poczatku przyszlego miesiaca rowniez prosze liczyc na przelew.Pozdrawiam.

Posted

kotek filutek napisał(a):
Dzisiaj wplacilam 30euro dla Zumisia,nie wiem ile to jest,mysle ze okolo 100-120zl,przepraszam ze z tygodniowym "poslizgiem" -wybacz Zumis:)-,na poczatku przyszlego miesiaca rowniez prosze liczyc na przelew.Pozdrawiam.

o matko:multi::multi::multi::multi: ale super bedzie na czesc kastarcji dziekujemy bardzo bardzo:loveu::loveu: w imieniu Zumisia i swoim

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']o matko:multi::multi::multi::multi: ale super bedzie na czesc kastarcji dziekujemy bardzo bardzo:loveu::loveu: w imieniu Zumisia i swoim

Nie wiem czy się Zumiś z tego cieszy :cool3::cool3::cool3::eviltong: