wiq Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/zumi/IMG_0422.jpg jakże to znajomo wygląda :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='wiq']http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/zumi/IMG_0422.jpg jakże to znajomo wygląda :evil_lol: :mad::mad::mad: co to za podsmiehujki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
niteczka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Co tam nowego u Pana Zumisia? Widzę, że kontaktowy:evil_lol: to on jest. Quote
toyota Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przesłałam wczoraj moja deklarację . Przepraszam , że tak późno ! Fajnie , że Zumiś ma nowe wielbicielki :smile: Quote
Ulson Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przepraszam, że mnie tutaj tak długo nie było. Przez sierpień byłam nad morzem, a teraz zaczęło mi się liceum, i mam sajgon z dojazdami. W dodatku nie moglam się tutaj wczesniej znowu zalogować, czasem tutaj wyskakują jakieś błędy i po prostu musze odczekać kilkanaście dni, żeby coś napisać. ZUMI wygląa przecudowniebosko! :loveu::loveu::loveu: Znowu się poryczałam, jak go zobaczyłam. Strasznie go kocham i strasznie za nim tęsknie. Chciałabym zrobić na niego jakiś przelew, ale nie wiem, czy osoba niepełnoletnia może załatwiać takie sprawy w banku. Ciesze sie, ze wszystkie ciągle przejmujecie się losem naszego pieska i tyle z siebie dajecie. Jestem strasznie szczęsliwa, ze mam mozliwosc patrzec na to, jak cudowne rzeczy robicie, i te wszystkie bazarki... coś wspaniałego. Będe starała się wpadać częsciej, obiecuje. :loveu: :* Quote
manilka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A ja Kochane poprosiłam przyjaciela żeby zrobił w moim imieniu przelew na Zumisia (bo niemam konta) i pojdzie w czwartek 20 zł. Quote
magda222 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 manilka napisał(a):A ja Kochane poprosiłam przyjaciela żeby zrobił w moim imieniu przelew na Zumisia (bo niemam konta) i pojdzie w czwartek 20 zł. Manilka :loveu: Wielkie dzięki :loveu: Ja też postaram się zrobić w tym tygodniu przelew. Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Zumisi pokazuj sie, juz za dlugo cos czekasz na domek Quote
magda222 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Przelałam na konto Zumisia 30 zł za wrzesień. Quote
Poker Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 moge wpłacać miesięcznie na Zumisia 20 zł w imieniu pani Anety z Gdyni. Na jakie konto? wiosny? Quote
magda222 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Poker napisał(a):moge wpłacać miesięcznie na Zumisia 20 zł w imieniu pani Anety z Gdyni. Na jakie konto? wiosny? Ja wpłacam Nince. Wysyłam PW z jej danymi. Serdecznie dziękujemy pani Anecie :loveu: Quote
Poker Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jeżeli mogę spytać, to dlaczego Nince?Ona zbiera całość i przesyła wiośnie?Pytam, bo nie mam siły czytać cały wątek. Pani Aneta powierza mi środki ,a ja dokonuję wyboru celu wpłat.Ale super,że jest taka kochana i pomaga bidom. Quote
magda222 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Poker napisał(a):Jeżeli mogę spytać, to dlaczego Nince?Ona zbiera całość i przesyła wiośnie?Pytam, bo nie mam siły czytać cały wątek. Pani Aneta powierza mi środki ,a ja dokonuję wyboru celu wpłat.Ale super,że jest taka kochana i pomaga bidom. Tak.Ninka jest odpowiedzialna za finanse Zumiego. Quote
Lu_Gosiak Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Poker napisał(a):moge wpłacać miesięcznie na Zumisia 20 zł w imieniu pani Anety z Gdyni. Na jakie konto? wiosny? :multi::multi: super pieknie dziekujemy..:loveu::loveu: zaraz zrobie uaktualnienie deklaracji magda222 - 30 zł/msc xmartix - 20 zł/msc ewcia1994dg - 30 zł/msc Lu_Gosiak - 10 zł/msc Ninka - 50 zł/msc Layla - 50 zł/msc toyota - 20 zł/msc Rodzice Maciusia 10 zł/msc niteczka - 20zł coronay - 50zł wiq- 10zł p.Aneta z Gdyni - 20zł razem: 320zł brakuje - 100zł co drugi miesiac 114zl Quote
manilka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Robie małą poprawke do mojej deklaracji w tym miesiącu, przelew miał iść wczoraj i miał być na 20 zł, poszedł dziś po południu na 30 zł, więc powinien na dniach być! Pozdrawiam :) Quote
Ninka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hej, znow mam net:loveu: na kilka dni:shake: Zumis juz powinien grzac dupe w nowym domu, ale skoro nie, to przesylam Wiosnie kolejna kase, a Wam rozliczenia: Toyota-20zl Leyla - 50zl ewcia1994gd-30zl magda22-30zl SUMA: 130zl POSZLO DZIS DO WIOSNY Quote
xmartix Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 uaktualniłam mu ogłoszenia (zrobiłam na nowo): - kremowy Zumi poszukuje domu pies (740415768) - Aukcje internetowe Allegro - ale.gratka.pl - adopcje.org - kupiepsa.pl - poznan.gumtree.pl - gw wrocławska Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 wielkie dzieki Matrix za allegro i ogloszenia:multi::multi: Wiosna umowila Zumiego na moja prosbe na czwartek na kastracje - inny psiak jedzie tez wiec bedzie wspolny transport i mysle, ze nie ma na co czekac bo jak sie znajdzie domek to i tak trzeba bedzie go wykastrowac - koszt kastrracji ok 150zl musimy nazbierac dodatkowo:modla::modla::modla: ponadto Zumis musi byc zaszczepiony - wiruswki + wscieklizna...prosmy o pomoc Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 manilka napisał(a):Robie małą poprawke do mojej deklaracji w tym miesiącu, przelew miał iść wczoraj i miał być na 20 zł, poszedł dziś po południu na 30 zł, więc powinien na dniach być! Pozdrawiam :) :loveu::loveu::loveu: bardzo dziekujemy...a to jest deklaracja miesieczna czy jednorazowa?? Quote
kotek filutek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dzisiaj wplacilam 30euro dla Zumisia,nie wiem ile to jest,mysle ze okolo 100-120zl,przepraszam ze z tygodniowym "poslizgiem" -wybacz Zumis:)-,na poczatku przyszlego miesiaca rowniez prosze liczyc na przelew.Pozdrawiam. Quote
Lu_Gosiak Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 kotek filutek napisał(a):Dzisiaj wplacilam 30euro dla Zumisia,nie wiem ile to jest,mysle ze okolo 100-120zl,przepraszam ze z tygodniowym "poslizgiem" -wybacz Zumis:)-,na poczatku przyszlego miesiaca rowniez prosze liczyc na przelew.Pozdrawiam. o matko:multi::multi::multi::multi: ale super bedzie na czesc kastarcji dziekujemy bardzo bardzo:loveu::loveu: w imieniu Zumisia i swoim Quote
__Lara Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']o matko:multi::multi::multi::multi: ale super bedzie na czesc kastarcji dziekujemy bardzo bardzo:loveu::loveu: w imieniu Zumisia i swoim Nie wiem czy się Zumiś z tego cieszy :cool3::cool3::cool3::eviltong: Quote
Jasza Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Fajnie, że jesteś Kotku Filutku!:multi: Quote
Recommended Posts