Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika wyczyścila sobie skrzynkę, zdjęcia dotarły, jak wystawi bazarek, to wszystkich serdecznie zapraszam!:loveu:
Mam nadzieję, że ktoś się skusi!

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie od niedzieli nie ma przez dwa tygodnie.
Monika83 wystawi ja na Allegro jak sie tutaj nie spodoba.
Za co jej serdecznie dziękuję!!!:loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
stałych comiesięcznych deklaracji brakuje ponad 200 zł...

:crazyeye:Deklaruje na Zumisia 50zl miesiecznie, przelew poszedl dzisiaj na 150zl za 3 m-ce; sierpien, wrzesien i pazdziernik..:multi::multi:

To ile brakuje m-cznych deklaracji?

Razem: 220 zł BRAKUJE NAM DO DEKLARACJI!!!!!!!!!

Posted

coronaaj napisał(a):
:crazyeye:Deklaruje na Zumisia 50zl miesiecznie, przelew poszedl dzisiaj na 150zl za 3 m-ce; sierpien, wrzesien i pazdziernik..:multi::multi:

Razem: 220 zł BRAKUJE NAM DO DEKLARACJI!!!!!!!!!

Coronaaj :calus:

Posted

jestem juz po wczasach i biore sie za aktualizowanie deklaracji Zumka:

magda222 - 30 zł/msc
xmartix - 20 zł/msc
ewcia1994dg - 30 zł/msc
Lu_Gosiak - 10 zł/msc
Ninka - 50 zł/msc
Layla - 50 zł/msc
toyota - 20 zł/msc
Rodzice Maciusia 10 zł/msc
niteczka - 20zł
coronay - 50zł
wiq- 10zł

razem: 300zł

teraz czekamy na Ninke bo gdzies chyba tez sie wakacjuje...bylismy 161zł na minusie, ale nie bylo uwzglednione wtedy wpłaty manilki, deklaracji Ninki - 50zł, ewci 30zł, bazarku matrix - 14zł wpłaty coronaj, rodzicow mciusia, niteczki i wplaty wiq chyba....wiec juz powinnismy byc na plusie

Posted

coronaaj napisał(a):

coronay jak zwykle dalas czadu:evil_lol::multi::multi: wielkie dzieki ....brakuje 120zł miesiecznych deklaracji:-o:-o

Posted

Wspólnymi siłami damy rade! Ja wracam w piatek i tez postaram się cosik przelać na nowy miesiąc, nie deklaruje konkretnych kwot, ale obiecuje że zawsze bedzie to coś.

Posted

manilka napisał(a):
Wspólnymi siłami damy rade! Ja wracam w piatek i tez postaram się cosik przelać na nowy miesiąc, nie deklaruje konkretnych kwot, ale obiecuje że zawsze bedzie to coś.

superowo:multi::multi::multi: bardzo dziekujemy w imieniu Zumka...strasznie sie ciesze, ze tyle nowych osob jest na watku Zumisia:multi::multi:

Posted

ania_to_ja napisał(a):
Chciałabym wspomóc Zumisia mogę prosić o numer konta:p

:multi::multi::multi: JASNE, ŻE TAK:evil_lol::evil_lol: pieniazki na Zumisia zbiera Ninka, jutro wysle Ci JEj konto jak odszukam....bardzo dziekujemy:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Pani Jola pyta czy pieniądze od niej dotarły?
kurcze musimy poczekac na Ninke, bo Ona trzyma finanse...

dzis bylam w odwiedzinach u Zumisia bo jest wariat:evil_lol: kochany, radosny, szczesliwy ale straszliwy zarłok

Posted

Dzien dobry,prosze o numer konta i nazwe banku gdzie moglabym wplacic pieniadze dla Zumisia,prosze rowniez o SWIFT CODE(tak to sie chyba nazywa)poniewaz przelew bedzie z zagranicy,Zumis jest taki piekny i tak oryginalny i tak wiele przeszedl, gdybym miala takiego psa trzymalabym go mocno i nigdy nikomu nie oddala,niestety mieszkam chyba ze 4000km od Polski i znam warunki adopcji.W tej sytuacji chcialabym pomoc chociaz w malej czesci i wspomoc finansowo.Czy Zumis ma jakies szczegolne potrzeby-specjalna dieta ,lekarstwa ,szczepienia ,moze lubi zabawki-wyslalabym mala paczke.Prosze o informacje gdzie mieszka piesek i z kim moge sie skontaktowac.Pozdrawiam.

Posted

[quote name='kotek filutek']Dzien dobry,prosze o numer konta i nazwe banku gdzie moglabym wplacic pieniadze dla Zumisia,prosze rowniez o SWIFT CODE(tak to sie chyba nazywa)poniewaz przelew bedzie z zagranicy,Zumis jest taki piekny i tak oryginalny i tak wiele przeszedl, gdybym miala takiego psa trzymalabym go mocno i nigdy nikomu nie oddala,niestety mieszkam chyba ze 4000km od Polski i znam warunki adopcji.W tej sytuacji chcialabym pomoc chociaz w malej czesci i wspomoc finansowo.Czy Zumis ma jakies szczegolne potrzeby-specjalna dieta ,lekarstwa ,szczepienia ,moze lubi zabawki-wyslalabym mala paczke.Prosze o informacje gdzie mieszka piesek i z kim moge sie skontaktowac.Pozdrawiam.

witamy na watku Zumisia:multi::multi::multi:
Zumi obecnie przebywa z płatnym hoteliku u Wiosny, gdzie płacimy 420zł za miesiac, pieniazki na Niego zbiera Ninka, ale obecnie chyba jest na urlopie, wiec moze podam konto od razu do Wiosny, tym bardziej, że zbieramy teraz na kastracje i szczepienia, zaraz Ja poprosze a tu podaje telefon do Niej 506 935 278 lub 500 16 25 35