Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Monika wyczyścila sobie skrzynkę, zdjęcia dotarły, jak wystawi bazarek, to wszystkich serdecznie zapraszam!:loveu: Mam nadzieję, że ktoś się skusi! Quote
monika083 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 bazarek :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczna-suknia-na-bal-wesele-na-zumisia-do-15-09-a-145253/#post12868291 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jasza, sukienka piękna, podbiję bazarek, ale spróbuj też na allegro, z pewnością i zainteresowanie i cena będą większe :p Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mnie od niedzieli nie ma przez dwa tygodnie. Monika83 wystawi ja na Allegro jak sie tutaj nie spodoba. Za co jej serdecznie dziękuję!!!:loveu: Quote
coronaaj Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 xmartix napisał(a):stałych comiesięcznych deklaracji brakuje ponad 200 zł... :crazyeye:Deklaruje na Zumisia 50zl miesiecznie, przelew poszedl dzisiaj na 150zl za 3 m-ce; sierpien, wrzesien i pazdziernik..:multi::multi: To ile brakuje m-cznych deklaracji? Razem: 220 zł BRAKUJE NAM DO DEKLARACJI!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ciotko coronaaj :loveu: jak zwykle wymiatasz :loveu: Quote
magda222 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 coronaaj napisał(a)::crazyeye:Deklaruje na Zumisia 50zl miesiecznie, przelew poszedl dzisiaj na 150zl za 3 m-ce; sierpien, wrzesien i pazdziernik..:multi::multi: To ile brakuje m-cznych deklaracji? Razem: 220 zł BRAKUJE NAM DO DEKLARACJI!!!!!!!!! Coronaaj :calus: Quote
Jasza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Zumi, jak wrócę za dwa tygodnie, to masz już się szykować do swojego nowego domku!! Quote
magda222 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dlaczego taki piękny pies nie może znaleźć domu? Quote
Lu_Gosiak Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 jestem juz po wczasach i biore sie za aktualizowanie deklaracji Zumka: magda222 - 30 zł/msc xmartix - 20 zł/msc ewcia1994dg - 30 zł/msc Lu_Gosiak - 10 zł/msc Ninka - 50 zł/msc Layla - 50 zł/msc toyota - 20 zł/msc Rodzice Maciusia 10 zł/msc niteczka - 20zł coronay - 50zł wiq- 10zł razem: 300zł teraz czekamy na Ninke bo gdzies chyba tez sie wakacjuje...bylismy 161zł na minusie, ale nie bylo uwzglednione wtedy wpłaty manilki, deklaracji Ninki - 50zł, ewci 30zł, bazarku matrix - 14zł wpłaty coronaj, rodzicow mciusia, niteczki i wplaty wiq chyba....wiec juz powinnismy byc na plusie Quote
Lu_Gosiak Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 coronaaj napisał(a)::crazyeye:Deklaruje na Zumisia 50zl miesiecznie, przelew poszedl dzisiaj na 150zl za 3 m-ce; sierpien, wrzesien i pazdziernik..:multi::multi: To ile brakuje m-cznych deklaracji? coronay jak zwykle dalas czadu:evil_lol::multi::multi: wielkie dzieki ....brakuje 120zł miesiecznych deklaracji:-o:-o Quote
manilka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wspólnymi siłami damy rade! Ja wracam w piatek i tez postaram się cosik przelać na nowy miesiąc, nie deklaruje konkretnych kwot, ale obiecuje że zawsze bedzie to coś. Quote
Lu_Gosiak Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 manilka napisał(a):Wspólnymi siłami damy rade! Ja wracam w piatek i tez postaram się cosik przelać na nowy miesiąc, nie deklaruje konkretnych kwot, ale obiecuje że zawsze bedzie to coś. superowo:multi::multi::multi: bardzo dziekujemy w imieniu Zumka...strasznie sie ciesze, ze tyle nowych osob jest na watku Zumisia:multi::multi: Quote
wiq Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 no dawaj Zumi na pierwszą, może Cię dom wypatrzy :cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 czy Ktos wie co sie dzieje z Ninka??:razz::razz: skarbnika nam wcieło:evil_lol::evil_lol: matrix czy Zumis dalej ma u Ciebie aktualne allegro?? Quote
ania_to_ja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Chciałabym wspomóc Zumisia mogę prosić o numer konta:p Quote
Lu_Gosiak Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ania_to_ja napisał(a):Chciałabym wspomóc Zumisia mogę prosić o numer konta:p :multi::multi::multi: JASNE, ŻE TAK:evil_lol::evil_lol: pieniazki na Zumisia zbiera Ninka, jutro wysle Ci JEj konto jak odszukam....bardzo dziekujemy:loveu::loveu: Quote
ania_to_ja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dzięki bardzo i trzymam kciuki za Zumisia:p Quote
xmartix Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Lu_Gosiak napisał(a): matrix czy Zumis dalej ma u Ciebie aktualne allegro?? tak, non stop Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Pani Jola pyta czy pieniądze od niej dotarły? Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Pani Jola pyta czy pieniądze od niej dotarły? kurcze musimy poczekac na Ninke, bo Ona trzyma finanse... dzis bylam w odwiedzinach u Zumisia bo jest wariat:evil_lol: kochany, radosny, szczesliwy ale straszliwy zarłok Quote
kotek filutek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dzien dobry,prosze o numer konta i nazwe banku gdzie moglabym wplacic pieniadze dla Zumisia,prosze rowniez o SWIFT CODE(tak to sie chyba nazywa)poniewaz przelew bedzie z zagranicy,Zumis jest taki piekny i tak oryginalny i tak wiele przeszedl, gdybym miala takiego psa trzymalabym go mocno i nigdy nikomu nie oddala,niestety mieszkam chyba ze 4000km od Polski i znam warunki adopcji.W tej sytuacji chcialabym pomoc chociaz w malej czesci i wspomoc finansowo.Czy Zumis ma jakies szczegolne potrzeby-specjalna dieta ,lekarstwa ,szczepienia ,moze lubi zabawki-wyslalabym mala paczke.Prosze o informacje gdzie mieszka piesek i z kim moge sie skontaktowac.Pozdrawiam. Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='kotek filutek']Dzien dobry,prosze o numer konta i nazwe banku gdzie moglabym wplacic pieniadze dla Zumisia,prosze rowniez o SWIFT CODE(tak to sie chyba nazywa)poniewaz przelew bedzie z zagranicy,Zumis jest taki piekny i tak oryginalny i tak wiele przeszedl, gdybym miala takiego psa trzymalabym go mocno i nigdy nikomu nie oddala,niestety mieszkam chyba ze 4000km od Polski i znam warunki adopcji.W tej sytuacji chcialabym pomoc chociaz w malej czesci i wspomoc finansowo.Czy Zumis ma jakies szczegolne potrzeby-specjalna dieta ,lekarstwa ,szczepienia ,moze lubi zabawki-wyslalabym mala paczke.Prosze o informacje gdzie mieszka piesek i z kim moge sie skontaktowac.Pozdrawiam. witamy na watku Zumisia:multi::multi::multi: Zumi obecnie przebywa z płatnym hoteliku u Wiosny, gdzie płacimy 420zł za miesiac, pieniazki na Niego zbiera Ninka, ale obecnie chyba jest na urlopie, wiec moze podam konto od razu do Wiosny, tym bardziej, że zbieramy teraz na kastracje i szczepienia, zaraz Ja poprosze a tu podaje telefon do Niej 506 935 278 lub 500 16 25 35 Quote
Recommended Posts