Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Wpłacę jeszcze dziś sierpniową deklarację na Zumisia.

super dzieki Madzia;)

ja mam jeszcze deklaracje anett z Niko przełożoną - 30zł, wiec w sumie betka+anett = 100zł z mojego konta poleci do Wiosny na Zumka
BRAKUJE 94ZŁ NA OPŁACENIE SIERPNIA!!!

ogłoszenia musza byc Kto moze sie tym zająć????????

Posted

UWAGA!!!NIE CIESZYĆ SIĘ!!! ;)
Napisała do mnie jedna rodzinka z Siemianowic Śląskich w sprawie ON-ki Sary,którą trzymam w hoteliku u Mosii.Ale Sarunia niestety nie nadaje się do bloku czy kamienicy.
Zaproponowałam Państwu Zumisia.Przesłałam chyba z 8 fotek i ogólnie opisałam im to co o nim wiem.Państwo przedyskutują i dadzą znać.Ale bardzo im się nasz Zumi spodobał :) Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną.Powiedziałam im,że Zumi jest wykastrowany (zawsze tak mówię żeby wyeliminować na wstępie pseudohodowców).
Państwo mają małą suczkę ze schroniska.Mają też 2 córeczki (3 latka i rok).
Pytają jaki jest Zumi w stosunku do dzieci.Czy nie wykazuje agresji?

Posted

magda222 napisał(a):
UWAGA!!!NIE CIESZYĆ SIĘ!!! ;)
Napisała do mnie jedna rodzinka z Siemianowic Śląskich w sprawie ON-ki Sary,którą trzymam w hoteliku u Mosii.Ale Sarunia niestety nie nadaje się do bloku czy kamienicy.
Zaproponowałam Państwu Zumisia.Przesłałam chyba z 8 fotek i ogólnie opisałam im to co o nim wiem.Państwo przedyskutują i dadzą znać.Ale bardzo im się nasz Zumi spodobał :) Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną.Powiedziałam im,że Zumi jest wykastrowany (zawsze tak mówię żeby wyeliminować na wstępie pseudohodowców).
Państwo mają małą suczkę ze schroniska.Mają też 2 córeczki (3 latka i rok).
Pytają jaki jest Zumi w stosunku do dzieci.Czy nie wykazuje agresji?

Madzia ja nie umiem sie nie cieszyc:multi::multi:

Zumis do dzieci cud miód malina - byłam widzialam sprawdzilam z moim wlasnym:multi::multi: /rok i 8 miesiecy ma/ poza tym Wiosna tez miala od brata dzieciakii chyba bylo ok

Posted

__Lara napisał(a):
Nie mówcie, ale cudownie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Proszę o spokój moje drogie ;) Tylko spokój nas uratuje ;)
A tak serio.Ci ludzie jeszcze nie zdecydowali się.Narazie zaproponowałam im Zumiego.Mają się naradzić wspólnie i jak najszybciej dać znać.No i nie było jeszcze wizyty przedadopcyjnej...

Posted

[quote name='__Lara']Oj wiem, ale ja już jak dziecko się cieszę :oops:

Ja też tak po cichutku się cieszę i czekam ;)

Miałybyśmy Zumka na oku,nie Lara? ;) Bo Siemianowice blisko :)

Posted

O jezu! Nareszcie ktoś! Nasz kochany piesek! :loveu: Jak się w nim zakochają, to juz się nieodkochają i będą musieli go wziąć! :) :multi: Jeszcze Siemianowice - nie powiem, że się nie cieszę, bo mam tam dość blisko i mieszka tam mój wujek wiec mogłabym go nawet co jakiś czas odwiedzać :) Madzia, musisz udobruchać to małżeństwo :D

Posted

No to teraz juz Ktoś musi sie w Nim zakochac i wziąść do domu
Od Wiosny:
Zumiś, który fantastycznie nauczył się siadania, ale jeszcze nie wie, że nie zawsze będzie ono "opłacane" i wykonuje je przy każdej sposobności :lol:

Posted

toyota napisał(a):
Ale on śliczny ! Jakby mordkę włożył do kubła z czarną farbą razem z uszami ;)

Dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

Posted

w końcu dotarłam na wątek ulubieńca Lu_gosiaka, o którym mi nawija przy każdym spotkaniu :evil_lol:

mogę zadeklarować 10 zł/mies ;)
niewiele, ale zawsze do przodu ;)

oczywiście trzymam kciuki za wizytę, ale jakby co.. ;)

Posted

wiq napisał(a):
w końcu dotarłam na wątek ulubieńca Lu_gosiaka, o którym mi nawija przy każdym spotkaniu :evil_lol:

mogę zadeklarować 10 zł/mies ;)
niewiele, ale zawsze do przodu ;)

oczywiście trzymam kciuki za wizytę, ale jakby co.. ;)

no no nie przy każdym:mad::evil_lol::evil_lol:
wiq DZIEKI:Rose::Rose:

Posted

Piękny Zuminek nasz!! < 333
A co do tego szczeniaka, to myślę, że mam dobre wieści, dzisiaj jak bylam na spacerze z kuzynką to piesek co prawda bez opieki pana ganiał po podwórku, ale już jest duży, był utuczony, czyściutki, więc sądze, ze jednak ma pana i tylko czasami goni sam po podwórku :)

Posted

Hej dziewczyny,
i co tam z potencjalnym domkiem dla chlopaka:loveu:

Czekam na jeszcze dwie deklaracje, zeby przelac Wiosnie pieniazki-na moim koncie wciaz 180zl...