Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dziewczyny, jak sie ciesze, ze jestescie!!!:loveu: Mi ostatnio dogo nie dziala.. Ale mam nadzieje, ze juz bedzie dobrze!!! Powysylam PW! Quote
magda222 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Przepraszam,ale ja nie rozumie :oops: Najpierw Lu_Gosiak pisała,że tylko ja nie wpłaciłam.A teraz okazuje się,że oprócz mnie nikt nie wpłacił.To jak to jest? Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 magda222 napisał(a):Przepraszam,ale ja nie rozumie :oops: Najpierw Lu_Gosiak pisała,że tylko ja nie wpłaciłam.A teraz okazuje się,że oprócz mnie nikt nie wpłacił.To jak to jest? Hehe bo ostatnio placilysmy za lipiec, a teraz juz o sierpniu mowa...:eviltong: Quote
magda222 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ninka napisał(a):Hehe bo ostatnio placilysmy za lipiec, a teraz juz o sierpniu mowa...:eviltong: Acha.Ja wpłacę za sierpień najpóźniej do 10-tego. Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ufff....dobrze ze sie wyjaśniło, bo jeszcze by mnie Ktos mógł o naciaganie posądzic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak poważnie to kiepsko z tymi finansami, brakowac bedzie ponad 100zł Zumiś spadaj już do domu najlepiej, już sobie odpocząłeś u Wiosny;):evil_lol::evil_lol: Quote
magda222 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):ufff....dobrze ze sie wyjaśniło, bo jeszcze by mnie Ktos mógł o naciaganie posądzic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak poważnie to kiepsko z tymi finansami, brakowac bedzie ponad 100zł Zumiś spadaj już do domu najlepiej, już sobie odpocząłeś u Wiosny;):evil_lol::evil_lol: Sorry... Nie chciałam robić zamętu.Po prostu się pogubiłam :oops: Quote
Lu_Gosiak Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 magda222 napisał(a):Sorry... Nie chciałam robić zamętu.Po prostu się pogubiłam :oops: Magda przecież ja zartowałam, wiem ile masz zobowiazań na inne psy, wiec nie dziwie Ci sie bo mi tez już zaczyna sie ,mylic gdzie wpłaciłam a gdzie nie;) Quote
Ninka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dziewczyny wszystko juz w porzadu. Bardzo lubie ten watek, bo zgoda i spokoj tutaj panuje:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 kurcze Zumku taki sliczny z Ciebie psiak a domku ni widu, ni słychu:roll::roll: wystawie bazarek na Zumka, mam rzeczy z poprzedniego bazarku, które kupila Coronay;) a;le przekazala dalej....trzeba bedzie pokombinowac bo od sierpnia ceny hotelu wzrastaja o 2zł na dzien.....teraz nie mamy kasy to co dopiero za miesiac .....moze jeszcze Ktoś pomoze z jakimś bazarkiem co???:oops::oops: Quote
Ulson Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Wiecie co, dziewczyny? Mam pomysł, może trochę pospolity ale myślę, że może coś dać. Myślę, że powinnyśmy rozreklamować Zumka w naszych miastach. W koncu ludzie często czytają tablicy ogłoszeń, wiec przy okazji na naszego pieska też zerkną. Trezbaby porobić ogłoszenia, z numerem, krótkim opisem i najlepiej kolorowym zdjęciem. Myślę, że będziemy mieć przynajmniej 80% powodzenia. Co wy na to? Quote
__Lara Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ulson napisał(a):Wiecie co, dziewczyny? Mam pomysł, może trochę pospolity ale myślę, że może coś dać. Myślę, że powinnyśmy rozreklamować Zumka w naszych miastach. W koncu ludzie często czytają tablicy ogłoszeń, wiec przy okazji na naszego pieska też zerkną. Trezbaby porobić ogłoszenia, z numerem, krótkim opisem i najlepiej kolorowym zdjęciem. Myślę, że będziemy mieć przynajmniej 80% powodzenia. Co wy na to? Każdy pomysł na wagę złota :lol: Quote
xmartix Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 kto umie takie ogłoszenia robić w jakimś programie? Quote
toyota Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dzisiaj wpłaciłam naszemu psiakowi obiecany grosik . Quote
Lu_Gosiak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dzieki toyota:loveu::loveu: ja tez juz przelalam na zumka swoja dole musimy sie jakos zebrac bo od sierpnia ceny hoteliku wzrastaja o 2 zł dziennie co daje sume 60zł wiecej miesiecznie czyli brakuje nam 210zł miesiecznych deklaracji:crazyeye::crazyeye::crazyeye: z lepszych wieści kochana betka, która wpłaca na Niko, zaproponowala zeby w tym miesiacu bo Niko ma nadwyżke przeznaczyc na Zumka - czyli jutro przeleje juz bezposrednio Wiosnie 70zł od betki dla Zumka:multi::multi: Quote
wiosna Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 A może warto zrobić Zumiemu nowy banerek ? Ten "mam tydzień" trochę już długo wisi :lol: A Zumi jest coraz bardziej misiowaty ;) On się normalnie Uszatek powinien nazywać, to jest dosłownie niedźwiadek ;) Bardzo jest posłuszny i grzeczny, całkiem ładnie też chodzi na smyczy. Kurcze, ja nie wiem.. młode toto, ładne, takie "inne niż inne", a nikt się nie odzywa :shake: Może ogłoszenia w prasie ? Dziewczyny na Kubusiowym wątku chciały ogłaszać Kubulka w Nowinach Gliwickich, ja myślę że warto - gazeta wychodzi na tydzień, więc może ktoś go wypatrzy. Na Allegro psów są tysiące :shake: Nowiny Gliwickie 2008, 44-100 Gliwice, ul. Zwycięstwa 3 Telefony, +48 032 231 47 60 (sekretariat), +48 032 231 44 13 (dzia reklamy) Fax +48 032 230 71 22, Prezes Zarządu i Redaktor Naczelny: Joanna Nawratil, Zespół Redakcyjny: Monika Foltyn - tel. 231-47-60, Małgorzata Lichecka - tel. 231-47-60, Adam Pikul - tel. 231-47-60, Andrzej Sługocki - tel. 231-47-60, Barbara Rozkrut - tel. 231-47-60, Jan Suchan (fotoreporter) - tel. 231-47-60, Biuro Redakcji - tel. 231-47-60,Biuro Ogłoszeń - tel. 231-44-13, office@nowiny.gliwice.pl gosiap@nowiny.gliwice.pl,Księgowość - tel. 231-47-60 halina@nowiny.gliwice.pl zus@nowiny.gliwice.pl Z transportem do Gliwic, jeśli nie jest to transport na już do weta to możemy jakoś się zorganizować i zabrać Zumiego przy okazji jechania do rodziny, albo zabierze go rodzina nas odwiedzająca. Kurcze, a chcieliśmy go wykastrować jeszcze i zaszczepić :shake: Quote
xmartix Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dziękujemy za banerki ja dam Zumisia do gw wrocławskiej i porobię mu ogłoszenia wrocławskie Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dziewczyny, MUSIMY cos zrobic!!! Mam tylko 180zl na koncie!!!:placz: Leyla-50zl Marti-20zl Lu_Gosiak-10zl toyota-20zl Magda222-30zl (lipiec) ja-50zl Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kurcze, Zumis mial swoje 5minut i teraz dupa blada.. Zdrowy, mlody pies, i siedzi w hoteliku.. Ja bym postawila na zmasowany atak ogloszeniowy, tylko nie wiem jak to zrobic.. Quote
Lu_Gosiak Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 wiosna napisał(a): Kurcze, a chcieliśmy go wykastrować jeszcze i zaszczepić :shake: no myśle ze trzeba to zrobic... podsumowujac finanse jeszcze 2 stałe deklaracje za sierpien- 60zł to bedzie 240zł+70zł od betki daje 310zł czyli brakuje 124zł Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Tez jestem za szczepieniami i kastracja, ale na to wszystko trzeba kasy:placz: Quote
Recommended Posts