Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Przepraszam,ale ja nie rozumie :oops: Najpierw Lu_Gosiak pisała,że tylko ja nie wpłaciłam.A teraz okazuje się,że oprócz mnie nikt nie wpłacił.To jak to jest?

Hehe bo ostatnio placilysmy za lipiec, a teraz juz o sierpniu mowa...:eviltong:

Posted

ufff....dobrze ze sie wyjaśniło, bo jeszcze by mnie Ktos mógł o naciaganie posądzic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak poważnie to kiepsko z tymi finansami, brakowac bedzie ponad 100zł

Zumiś spadaj już do domu najlepiej, już sobie odpocząłeś u Wiosny;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ufff....dobrze ze sie wyjaśniło, bo jeszcze by mnie Ktos mógł o naciaganie posądzic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak poważnie to kiepsko z tymi finansami, brakowac bedzie ponad 100zł

Zumiś spadaj już do domu najlepiej, już sobie odpocząłeś u Wiosny;):evil_lol::evil_lol:

Sorry... Nie chciałam robić zamętu.Po prostu się pogubiłam :oops:

Posted

magda222 napisał(a):
Sorry... Nie chciałam robić zamętu.Po prostu się pogubiłam :oops:

Magda przecież ja zartowałam, wiem ile masz zobowiazań na inne psy, wiec nie dziwie Ci sie bo mi tez już zaczyna sie ,mylic gdzie wpłaciłam a gdzie nie;)

Posted

kurcze Zumku taki sliczny z Ciebie psiak a domku ni widu, ni słychu:roll::roll:

wystawie bazarek na Zumka, mam rzeczy z poprzedniego bazarku, które kupila Coronay;) a;le przekazala dalej....trzeba bedzie pokombinowac bo od sierpnia ceny hotelu wzrastaja o 2zł na dzien.....teraz nie mamy kasy to co dopiero za miesiac .....moze jeszcze Ktoś pomoze z jakimś bazarkiem co???:oops::oops:

Posted

Wiecie co, dziewczyny? Mam pomysł, może trochę pospolity ale myślę, że może coś dać. Myślę, że powinnyśmy rozreklamować Zumka w naszych miastach. W koncu ludzie często czytają tablicy ogłoszeń, wiec przy okazji na naszego pieska też zerkną. Trezbaby porobić ogłoszenia, z numerem, krótkim opisem i najlepiej kolorowym zdjęciem. Myślę, że będziemy mieć przynajmniej 80% powodzenia. Co wy na to?

Posted

Ulson napisał(a):
Wiecie co, dziewczyny? Mam pomysł, może trochę pospolity ale myślę, że może coś dać. Myślę, że powinnyśmy rozreklamować Zumka w naszych miastach. W koncu ludzie często czytają tablicy ogłoszeń, wiec przy okazji na naszego pieska też zerkną. Trezbaby porobić ogłoszenia, z numerem, krótkim opisem i najlepiej kolorowym zdjęciem. Myślę, że będziemy mieć przynajmniej 80% powodzenia. Co wy na to?

Każdy pomysł na wagę złota :lol:

Posted

dzieki toyota:loveu::loveu: ja tez juz przelalam na zumka swoja dole
musimy sie jakos zebrac bo od sierpnia ceny hoteliku wzrastaja o 2 zł dziennie co daje sume 60zł wiecej miesiecznie czyli brakuje nam 210zł miesiecznych deklaracji:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

z lepszych wieści kochana betka, która wpłaca na Niko, zaproponowala zeby w tym miesiacu bo Niko ma nadwyżke przeznaczyc na Zumka - czyli jutro przeleje juz bezposrednio Wiosnie 70zł od betki dla Zumka:multi::multi:

Posted

A może warto zrobić Zumiemu nowy banerek ? Ten "mam tydzień" trochę już długo wisi :lol:

A Zumi jest coraz bardziej misiowaty ;) On się normalnie Uszatek powinien nazywać, to jest dosłownie niedźwiadek ;) Bardzo jest posłuszny i grzeczny, całkiem ładnie też chodzi na smyczy. Kurcze, ja nie wiem.. młode toto, ładne, takie "inne niż inne", a nikt się nie odzywa :shake:
Może ogłoszenia w prasie ?
Dziewczyny na Kubusiowym wątku chciały ogłaszać Kubulka w Nowinach Gliwickich, ja myślę że warto - gazeta wychodzi na tydzień, więc może ktoś go wypatrzy. Na Allegro psów są tysiące :shake:

Nowiny Gliwickie 2008, 44-100 Gliwice, ul. Zwycięstwa 3

Telefony, +48 032 231 47 60 (sekretariat), +48 032 231 44 13 (dzia reklamy) Fax +48 032 230 71 22, Prezes Zarządu i Redaktor Naczelny: Joanna Nawratil, Zespół Redakcyjny: Monika Foltyn - tel. 231-47-60, Małgorzata Lichecka - tel. 231-47-60, Adam Pikul - tel. 231-47-60, Andrzej Sługocki - tel. 231-47-60, Barbara Rozkrut - tel. 231-47-60, Jan Suchan (fotoreporter) - tel. 231-47-60, Biuro Redakcji - tel. 231-47-60,Biuro Ogłoszeń - tel. 231-44-13, office@nowiny.gliwice.pl gosiap@nowiny.gliwice.pl,Księgowość - tel. 231-47-60 halina@nowiny.gliwice.pl zus@nowiny.gliwice.pl

Z transportem do Gliwic, jeśli nie jest to transport na już do weta to możemy jakoś się zorganizować i zabrać Zumiego przy okazji jechania do rodziny, albo zabierze go rodzina nas odwiedzająca.

Kurcze, a chcieliśmy go wykastrować jeszcze i zaszczepić :shake:

Posted

Dziewczyny, MUSIMY cos zrobic!!!

Mam tylko 180zl na koncie!!!:placz:

Leyla-50zl
Marti-20zl
Lu_Gosiak-10zl
toyota-20zl
Magda222-30zl (lipiec)
ja-50zl

Posted

Kurcze, Zumis mial swoje 5minut i teraz dupa blada..

Zdrowy, mlody pies, i siedzi w hoteliku..

Ja bym postawila na zmasowany atak ogloszeniowy, tylko nie wiem jak to zrobic..

Posted

wiosna napisał(a):

Kurcze, a chcieliśmy go wykastrować jeszcze i zaszczepić :shake:

no myśle ze trzeba to zrobic...

podsumowujac finanse jeszcze 2 stałe deklaracje za sierpien- 60zł to bedzie 240zł+70zł od betki daje 310zł czyli brakuje 124zł