Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie oddawajmy Zumiego na tymczas do Agniesi....nie chodzi mi o jej osobę ,bo z pewnością chce jak najlepiej....ale Zumek tyle przeszedł . Przez tak krótki czas mieszkał w tylu miejscach i jeszcze ma się ciągle przenosić:shake: Dla psa, jego miejsce jest ważne. Zobaczmy jaki odzew przyniosa ogłoszenia.. Quote
Agniesia666 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ojej, widze ze tu niezla dyskusja rozgorzala :) powiem tak: oczywiscie, jesli zdecydujecie, ze Zumi ma zostac tam gdzie jest, to nie ma problemu, naprawde. nie obraze sie ani nic :) chcialam pomoc po prostu, widzialam ze sa problemy ze zgromadzeniem pieniedzy na hotelik, a widzialam jeszcze ze ktoras z Was ma bannerek ze zdjeciem zumisia i napisem 'mam tylko tydzien' czy cos takiego i chcialam szybko sie zglosic i szybko pomoc :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='xmartix'] ja robię allegro i jeszcze ogłoszę go na 5 portalach ale trzeba więcej ogłoszeń!!!!!!!! ja uważam że jak nas nie stać to może lepiej jak Zumiś w niepłatnym dt, nawet jakby musiał zmieniać miejsca... i trzeba rozreklamować wątek, kto się weźmie za to???? matrix, nie ze nie stac nas na hotelik, tylko po prostu trzeba poszukac i dokladnie rozreklamowac watek... z mojego bazarku na Zumisia uzbierało sie 170zł:multi::multi: , wiec jak Zenobiusz wpłaci to bedziemy jeszcze na plusie Kto pomoze robic ogłoszenia??? Quote
Ninka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zenobiusz wplaci ;) Bedziemy na plusie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ulson Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A ja w sumie popieram Ewcię. Właśnie może pieski akurat się zaprzyjaźnią? Zumi praktycznie był tylko kilka razy w domu, całe życie spędził na ulicy, dlatego ja popieram kwstię DT, myślę, że mu się należy chociaż na jakiś czas. A jeśli będziemy na plusie - to tym lepiej, bo będziemy oglaszać go wszędzie, gdzie tylko sie da, a on przez ten czas byłby w nowym domku na jakiś czas. Odpisujcie (: Quote
wiosna Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Leyla, twój podpis! Miło, że wstawiłaś link do Earthlings. Niech więcej osób otworzy w końcu oczy. Cieszę się bardzo :loveu: Ja nie chcę się wypowiadać o przeniesieniu Zumiego do Agniesi. Zrobimy tak, jak uznacie za słuszne. Zumi jednak ma się już naprawdę nieźle, jeszcze dzień - dwa i kupka będzie "piękna" :lol: Rana na nodze właściwie zagojona. Teraz tylko utuczyć chłopaczka i będzie już całkiem dobrze. Nikt jak narazie nie odpisał zbyt wiele na moje zapytanie o szczepienia i kastrację - ponawiam zatem oficjalnie ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 nie było mnie od wekendu, wiec na dogo byłam tylko z doskoku...ale od dzis juz postaram sie rozreklamowac watek i Zumisia, tylko problem z ogłoszeniami Wiosenko ja jestem za, pisalam juz wczesniej ciesze sie bardzo, ze Zumi dochodzi do siebie, teraz tylko dobry domek trza chłopakowi znależć co do tegodawania mi delikwentów do telefonu:evil_lol::evil_lol: to musze z Niko pogadac, zeby nie wazył sie robić kup rzadszych niz ustawa przewiduje bo skoncza mu sie spacerki:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
xmartix Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 ja troche porobie tych ogloszen, a kto reszte? Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ja moge, ale dopiero w wekend bede miec czas...moze poprosic kogos Brysio niezle daje czadu z ogoszeniami Matrix nie ma zadnego maila z allegro w sprawie Zumka?? Quote
Ninka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dostalam 50zl od Leyli:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ulson Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dziewczyny, ja sądzę, że Zumi powinien trafić do DT i chciałabym aby kontrola u Agi doszła do ładu (: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ulson napisał(a):Dziewczyny, ja sądzę, że Zumi powinien trafić do DT i chciałabym aby kontrola u Agi doszła do ładu (: Ulson ,ja nawet nie chcę myslec ,co Zumiś będzie miał w głowie jak się tak będzie przenosił .... potem jak trafi do ds to zwariuje zupełnie. Może Aga by go chciała na zawsze...:oops::oops::oops: Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Ulson']Dziewczyny, ja sądzę, że Zumi powinien trafić do DT i chciałabym aby kontrola u Agi doszła do ładu (: Ulka powiedz czemu sadzisz, że powinien trafic do DT??? bo za darmo??? sadzisz, że teraz ma zle???czy uwazasz, że dla psa który pół życia sie błąkał po ulicy non stop zmiana miejsca to dobre rozwiązanie?? ja nie mowie, że u Agi bedzie miał zle bo niewiem tego nie o to chodzi, ale Aga jest studentką, czyli jak zacznie sie rok szkolny nie bedzie Jej w domu, pytała czy wiemy czy pies nie niszczy jak zostaje w domu, czy moze byc sam....niewiemy tego, póki co pieniązki na Niego mamy, może ktoś pomoże zrobic jakis bazarek, ogłoszenia a nie iść po najprostszej lini oporu wydac psa do dt i po kłopocie Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']Ulka powiedz czemu sadzisz, że powinien trafic do DT??? bo za darmo??? sadzisz, że teraz ma zle???czy uwazasz, że dla psa który pół życia sie błąkał po ulicy non stop zmiana miejsca to dobre rozwiązanie?? ja nie mowie, że u Agi bedzie miał zle bo niewiem tego nie o to chodzi, ale Aga jest studentką, czyli jak zacznie sie rok szkolny nie bedzie Jej w domu, pytała czy wiemy czy pies nie niszczy jak zostaje w domu, czy moze byc sam....niewiemy tego, póki co pieniązki na Niego mamy, może ktoś pomoże zrobic jakis bazarek, ogłoszenia a nie iść po najprostszej lini oporu wydac psa do dt i po kłopocie Zależy nam przecież,żeby Zumiś był szczęsliwy i czuł się bezpiecznie. Ile on już miejsc zwiedził..:shake: On musi mieć swój kawałek nieba, a jeśli już ma zmienić ,to na stały dom. Quote
xmartix Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 jak mamy kase to niech siedzi w hoteliku moim zdaniem. a o losie Zumiego decydują wszystkie osoby które mu pomogły. pamietajcie, nie tylko Ulson, albo tylko Lu_Gosiak. Ninka sprawdz prosze pierwszy post czy dobrze wszystko wpisuję Quote
magda222 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):Zależy nam przecież,żeby Zumiś był szczęsliwy i czuł się bezpiecznie. Ile on już miejsc zwiedził..:shake: On musi mieć swój kawałek nieba, a jeśli już ma zmienić ,to na stały dom. Zgadzam się w 100%. Quote
AgusiaP Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Boziu jakie nasz Zumuś ma szczęście. Pieniążki na plusie udało się szybciutko znaleśc hotelik a jeszcze Agniesia chce go wziąc do siebie na tymczas. Wiem dziewczynki, że zrobicie tak żeby dla Zumusia było najlepiej. Najważniejsze jest to żeby on poczł się w końcu bezpiecznie. Żeby tak inne pieski na wątkach miały tyle szczęścia co on. Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Witajcie, po pierwsze, rowniez jestem za tym zeby Zumis zostal u Wiosny, az do znalezienia stalego domku. Wiem jak moja tymczasowiczka sie do mnie przywiazala, za nic bym jej juz nie oddala dalej, zeby potem miala isc jeszcze dalej...:shake: Po drugie jestem za szczepieniami i kastracja. Czekam na pieniadze od Zenobiusz_Flores-to bedzie 400zl!!!! Tak wiec bedziemy i na plus z hotelikiem i bedzie mozna za zabiegi zaplacic-zgadzacie sie...? Odnosnie deklaracji: czerwiec 2009 xmartix 20 zł toyota 20 zł nesca 20 zł magda222 - 30zl ewcia1994dg - 30zl Aleksandra Szydlowska - 50zl Lu_Gosiak 10 zł Ulson 20 zł Ninka 50 zł Razem: 250 zł - te pieniazki juz poszly do Wiosny Na koncie: 50zl - Leyla Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ewcia1994dg napisał(a):Ja oczywiście się zgadzam;););) No i bardzo dobrze:evil_lol: A co z reszta..?:razz::mad: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Ninka']No i bardzo dobrze:evil_lol: A co z reszta..?:razz::mad: no właśnie bo ja sie juz dopytuje od dwóch stron, co reszta na kastracje i szczepienia i cisza:crazyeye::crazyeye: czy chcecie żeby Zumiś był bez jajek???:siara::siara: odpowiadac prosze:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']no właśnie bo ja sie juz dopytuje od dwóch stron, co reszta na kastracje i szczepienia i cisza:crazyeye::crazyeye: czy chcecie żeby Zumiś był bez jajek???:siara::siara: odpowiadac prosze:evil_lol::evil_lol: ...eeeeeeeeeeeeejjjjjjj!! no zaraz zaraz, jak wszyscy to i on:eviltong: Czy jego są ze złota??:roll: Potem narobi gromadką dzieci za jednym zamachem i....skąd domki dla nich:mad::mad::mad:? Quote
magda222 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']no właśnie bo ja sie juz dopytuje od dwóch stron, co reszta na kastracje i szczepienia i cisza:crazyeye::crazyeye: czy chcecie żeby Zumiś był bez jajek???:siara::siara: odpowiadac prosze:evil_lol::evil_lol: Kastrować i szczepić!!! Bez dwóch zdań !!! Quote
wiosna Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 kastrację zatem umówimy, ale damy chłopakowi tydzień - dwa odpocząć po chorowaniu i leczeniu, niechże dojdzie do siebie. Apetyt ma, mam nadzieję, że szybko będzie wyglądał tak, jak powinien. Quote
Recommended Posts