Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie oddawajmy Zumiego na tymczas do Agniesi....nie chodzi mi o jej osobę ,bo z pewnością chce jak najlepiej....ale Zumek tyle przeszedł . Przez tak krótki czas mieszkał w tylu miejscach i jeszcze ma się ciągle przenosić:shake: Dla psa, jego miejsce jest ważne. Zobaczmy jaki odzew przyniosa ogłoszenia..

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej, widze ze tu niezla dyskusja rozgorzala :)
powiem tak: oczywiscie, jesli zdecydujecie, ze Zumi ma zostac tam gdzie jest, to nie ma problemu, naprawde. nie obraze sie ani nic :) chcialam pomoc po prostu, widzialam ze sa problemy ze zgromadzeniem pieniedzy na hotelik, a widzialam jeszcze ze ktoras z Was ma bannerek ze zdjeciem zumisia i napisem 'mam tylko tydzien' czy cos takiego i chcialam szybko sie zglosic i szybko pomoc :)

Posted

[quote name='xmartix']
ja robię allegro i jeszcze ogłoszę go na 5 portalach

ale trzeba więcej ogłoszeń!!!!!!!!

ja uważam że jak nas nie stać to może lepiej jak Zumiś w niepłatnym dt, nawet jakby musiał zmieniać miejsca...

i trzeba rozreklamować wątek, kto się weźmie za to????

matrix, nie ze nie stac nas na hotelik, tylko po prostu trzeba poszukac i dokladnie rozreklamowac watek... z mojego bazarku na Zumisia uzbierało sie 170zł:multi::multi: , wiec jak Zenobiusz wpłaci to bedziemy jeszcze na plusie

Kto pomoze robic ogłoszenia???

Posted

A ja w sumie popieram Ewcię. Właśnie może pieski akurat się zaprzyjaźnią? Zumi praktycznie był tylko kilka razy w domu, całe życie spędził na ulicy, dlatego ja popieram kwstię DT, myślę, że mu się należy chociaż na jakiś czas.
A jeśli będziemy na plusie - to tym lepiej, bo będziemy oglaszać go wszędzie, gdzie tylko sie da, a on przez ten czas byłby w nowym domku na jakiś czas.
Odpisujcie (:

Posted

Leyla, twój podpis! Miło, że wstawiłaś link do Earthlings. Niech więcej osób otworzy w końcu oczy. Cieszę się bardzo :loveu:

Ja nie chcę się wypowiadać o przeniesieniu Zumiego do Agniesi. Zrobimy tak, jak uznacie za słuszne.

Zumi jednak ma się już naprawdę nieźle, jeszcze dzień - dwa i kupka będzie "piękna" :lol: Rana na nodze właściwie zagojona. Teraz tylko utuczyć chłopaczka i będzie już całkiem dobrze.

Nikt jak narazie nie odpisał zbyt wiele na moje zapytanie o szczepienia i kastrację - ponawiam zatem oficjalnie ;)

Posted

nie było mnie od wekendu, wiec na dogo byłam tylko z doskoku...ale od dzis juz postaram sie rozreklamowac watek i Zumisia, tylko problem z ogłoszeniami

Wiosenko ja jestem za, pisalam juz wczesniej
ciesze sie bardzo, ze Zumi dochodzi do siebie, teraz tylko dobry domek trza chłopakowi znależć

co do tegodawania mi delikwentów do telefonu:evil_lol::evil_lol: to musze z Niko pogadac, zeby nie wazył sie robić kup rzadszych niz ustawa przewiduje bo skoncza mu sie spacerki:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Ulson napisał(a):
Dziewczyny, ja sądzę, że Zumi powinien trafić do DT i chciałabym aby kontrola u Agi doszła do ładu (:

Ulson ,ja nawet nie chcę myslec ,co Zumiś będzie miał w głowie jak się tak będzie przenosił .... potem jak trafi do ds to zwariuje zupełnie. Może Aga by go chciała na zawsze...:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Ulson']Dziewczyny, ja sądzę, że Zumi powinien trafić do DT i chciałabym aby kontrola u Agi doszła do ładu (:

Ulka powiedz czemu sadzisz, że powinien trafic do DT??? bo za darmo???
sadzisz, że teraz ma zle???czy uwazasz, że dla psa który pół życia sie błąkał po ulicy non stop zmiana miejsca to dobre rozwiązanie??
ja nie mowie, że u Agi bedzie miał zle bo niewiem tego nie o to chodzi, ale Aga jest studentką, czyli jak zacznie sie rok szkolny nie bedzie Jej w domu, pytała czy wiemy czy pies nie niszczy jak zostaje w domu, czy moze byc sam....niewiemy tego, póki co pieniązki na Niego mamy, może ktoś pomoże zrobic jakis bazarek, ogłoszenia a nie iść po najprostszej lini oporu wydac psa do dt i po kłopocie

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Ulka powiedz czemu sadzisz, że powinien trafic do DT??? bo za darmo???
sadzisz, że teraz ma zle???czy uwazasz, że dla psa który pół życia sie błąkał po ulicy non stop zmiana miejsca to dobre rozwiązanie??
ja nie mowie, że u Agi bedzie miał zle bo niewiem tego nie o to chodzi, ale Aga jest studentką, czyli jak zacznie sie rok szkolny nie bedzie Jej w domu, pytała czy wiemy czy pies nie niszczy jak zostaje w domu, czy moze byc sam....niewiemy tego, póki co pieniązki na Niego mamy, może ktoś pomoże zrobic jakis bazarek, ogłoszenia a nie iść po najprostszej lini oporu wydac psa do dt i po kłopocie

Zależy nam przecież,żeby Zumiś był szczęsliwy i czuł się bezpiecznie. Ile on już miejsc zwiedził..:shake: On musi mieć swój kawałek nieba, a jeśli już ma zmienić ,to na stały dom.

Posted

jak mamy kase to niech siedzi w hoteliku moim zdaniem.
a o losie Zumiego decydują wszystkie osoby które mu pomogły. pamietajcie, nie tylko Ulson, albo tylko Lu_Gosiak.

Ninka sprawdz prosze pierwszy post czy dobrze wszystko wpisuję

Posted

Leyla napisał(a):
Zależy nam przecież,żeby Zumiś był szczęsliwy i czuł się bezpiecznie. Ile on już miejsc zwiedził..:shake: On musi mieć swój kawałek nieba, a jeśli już ma zmienić ,to na stały dom.

Zgadzam się w 100%.

Posted

Boziu jakie nasz Zumuś ma szczęście.
Pieniążki na plusie udało się szybciutko znaleśc hotelik a jeszcze Agniesia chce go wziąc do siebie na tymczas.
Wiem dziewczynki, że zrobicie tak żeby dla Zumusia było najlepiej.
Najważniejsze jest to żeby on poczł się w końcu bezpiecznie.
Żeby tak inne pieski na wątkach miały tyle szczęścia co on.

Posted

Witajcie,
po pierwsze, rowniez jestem za tym zeby Zumis zostal u Wiosny, az do znalezienia stalego domku. Wiem jak moja tymczasowiczka sie do mnie przywiazala, za nic bym jej juz nie oddala dalej, zeby potem miala isc jeszcze dalej...:shake:

Po drugie jestem za szczepieniami i kastracja. Czekam na pieniadze od Zenobiusz_Flores-to bedzie 400zl!!!! Tak wiec bedziemy i na plus z hotelikiem i bedzie mozna za zabiegi zaplacic-zgadzacie sie...?

Odnosnie deklaracji:

czerwiec 2009

xmartix 20 zł
toyota 20 zł
nesca 20 zł
magda222 - 30zl
ewcia1994dg - 30zl
Aleksandra Szydlowska - 50zl
Lu_Gosiak 10 zł
Ulson 20 zł
Ninka 50 zł

Razem: 250 zł - te pieniazki juz poszly do Wiosny

Na koncie:
50zl - Leyla

Posted

[quote name='Ninka']No i bardzo dobrze:evil_lol:

A co z reszta..?:razz::mad:

no właśnie bo ja sie juz dopytuje od dwóch stron, co reszta na kastracje i szczepienia i cisza:crazyeye::crazyeye:

czy chcecie żeby Zumiś był bez jajek???:siara::siara: odpowiadac prosze:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']no właśnie bo ja sie juz dopytuje od dwóch stron, co reszta na kastracje i szczepienia i cisza:crazyeye::crazyeye:

czy chcecie żeby Zumiś był bez jajek???:siara::siara: odpowiadac prosze:evil_lol::evil_lol:

...eeeeeeeeeeeeejjjjjjj!! no zaraz zaraz, jak wszyscy to i on:eviltong: Czy jego są ze złota??:roll: Potem narobi gromadką dzieci za jednym zamachem i....skąd domki dla nich:mad::mad::mad:?

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']no właśnie bo ja sie juz dopytuje od dwóch stron, co reszta na kastracje i szczepienia i cisza:crazyeye::crazyeye:

Kastrować i szczepić!!! Bez dwóch zdań !!!

Posted

kastrację zatem umówimy, ale damy chłopakowi tydzień - dwa odpocząć po chorowaniu i leczeniu, niechże dojdzie do siebie.
Apetyt ma, mam nadzieję, że szybko będzie wyglądał tak, jak powinien.