Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszlo do mnie 70zl, ktore przelalam Wiosnie:

20zl-rodzice Maciusia
30zl-Manilka
20zl-Pani Aneta

Deklaracje pazdziernikowe nie zaczely jeszcze splywac. Bede miala pelen dostep do netu od srody.

Buziaki

Posted

[quote name='xmartix']dzwoniła pani w sprawie domku dla Zumisia u jej rodziców w Kłodzku, mają dom z ogrodem ale pies poprzedni mieszkał z nimi w domu, spał w łóżku, w dzień latałby po ogrodzie, ważne tylko by lubił koty, zgodzili sie na wizytę przedadopcyjną (ja bym pojechała), ale najpierw chcą Zumisia zobaczyć, podałam więc tej pani nr do Wiosny :)[/quote]

Ojej, super! No to wiecie, kciuki zaciśnięte! :p

Posted

[quote name='xmartix']dzwoniła pani w sprawie domku dla Zumisia u jej rodziców w Kłodzku, mają dom z ogrodem ale pies poprzedni mieszkał z nimi w domu, spał w łóżku, w dzień latałby po ogrodzie, ważne tylko by lubił koty, zgodzili sie na wizytę przedadopcyjną (ja bym pojechała), ale najpierw chcą Zumisia zobaczyć, podałam więc tej pani nr do Wiosny :)[/quote]

Jezusicku,ale super!!! On jest taki piękny!!! Napewno go pokochają!!!
Ale nie cieszyć się.Żeby nie zapeszyć.
Trzymam mocno kciuki!!!

Posted

Jestem dziewczynki ;) Nie mogłam się zalogowac na Dogo od dłuższego czasu więc musiałam się zalogowac na nowo (wcześniej Ewcia1994dg), ale cały czas byłam z wami i czytałam co tam u naszego Zumusia.
Bardzo się cieszę, że jest szansa na domek dla naszego przystojniaczka.:multi::multi::multi:
Trzymam mocno kciuki.:lol:

Posted

[quote name='magda222']Jezusicku,ale super!!! On jest taki piękny!!! Napewno go pokochają!!!
Ale nie cieszyć się.Żeby nie zapeszyć.
Trzymam mocno kciuki!!![/quote]

Oby domek wypalil:multi:Zumis sliczny:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ninka']Przyszlo do mnie 70zl, ktore przelalam Wiosnie:

[/quote]
too super czyli chyba z tego co rozmawialam z Wiosna po tej wplacie bedziemy tylko ok 20zł na mnusie, ale niewiem czy dobrze licze

Posted

uaktualnienie wpływów jest na pierwszej stronie
jeżeli kogoś nie uwzględniłam to napiszcie

ile zapłacilismy za sierpień za hotelowanie Zumisia?

mam nadzieję że niedługo wpadnie Wiosna i nam uaktualni wszystko co za ile i ile jeszcze trzeba wpłacić

Posted

Wstawiam rozliczenie Zumisia (od ostatnio wklejanego przeze mnie)

==============================
-161,00zł

03.09.2009 +86,00 Ninka
03.09.2009 +360,00 Ninka
03.09.2009 -420,00 hotel wrzesień
14.09.2009 +130,00 Ninka
14.09.2009 -10,00 odrobaczenie
16.09.2009 +120,91 Kotek Filutek
19.09.2009 -195,00 kastracja (150,00), kołnierz (25,00), transport 1/4 (20,00)
25.09.2009 +70,00 Ninka
===============================
-19,00

Posted

Zenobiusz Flores sie odnalazla.....nich wyjasni tutaj...(100zl miesiecznych deklaracji)

http://www.dogomania.pl/forum/f99/oszust-uwaga-oszust-przeczytajcie-koniecznie-146228/#post13037704

Cytuje z powyzszego watku....

Bynajmniej moja droga.........:diabloti:

Pieniadze wysylalam ze 4 razy ......za kazdym razem pozostaly nieodebrane bo trzeba bylo fizycznie sie po nie zglosic z dowodem osobistym....ostani adres to byl ten ktory podalam na poprzedniej stronie.....za kazde wyslanie placilam $ 10 czyli samo prZekierowywanie pieniedzy kosztowalo mnie $ 50 :diabloti:.

Moze raczej napiszesz " stracilas $ 50 " a nie " zapomnialas wyslac pieniedzy na Zumisia ! ? . :diabloti:

Ostatnia wiadomosc byla taka, ze "banku BKO BP nie ma w calej Wielkopolsce ! " Choc taki bank Oddzial nr 45 w Poznaniu na Marii Sklodowskiej Curie 3 jak najbardziej istnieje !

Moze zechcesz zerknac na strone nr 12 ? ? ! :diabloti:

Nieodebrane pieciokrotnie pieniadze na Zumisia wysylam na sterylki schronisku w Wejherowie.

Bardzo mi przykro.

Posted

u Zumisia dalej cisza...mialam pare telefonow bo dalam Go w naszej gazecie ale niestety nic sensownego - kojec i buda
buda w Jego przypadku jest ok bo On ma gruba siersc, i lubi biegac, ale ludzie byli sredni jacys...niemniej jeden domek pojade sprawdzic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
u Zumisia dalej cisza...mialam pare telefonow bo dalam Go w naszej gazecie ale niestety nic sensownego - kojec i buda
buda w Jego przypadku jest ok bo On ma gruba siersc, i lubi biegac, ale ludzie byli sredni jacys...niemniej jeden domek pojade sprawdzic

O, to jednak jest jakaś szansa :lol: