monika083 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 kotek filutek napisał(a):Dzien dobry,prosze o numer konta i nazwe banku gdzie moglabym wplacic pieniadze dla Zumisia,prosze rowniez o SWIFT CODE(tak to sie chyba nazywa)poniewaz przelew bedzie z zagranicy,Zumis jest taki piekny i tak oryginalny i tak wiele przeszedl, gdybym miala takiego psa trzymalabym go mocno i nigdy nikomu nie oddala,niestety mieszkam chyba ze 4000km od Polski i znam warunki adopcji.W tej sytuacji chcialabym pomoc chociaz w malej czesci i wspomoc finansowo.Czy Zumis ma jakies szczegolne potrzeby-specjalna dieta ,lekarstwa ,szczepienia ,moze lubi zabawki-wyslalabym mala paczke.Prosze o informacje gdzie mieszka piesek i z kim moge sie skontaktowac.Pozdrawiam. jesli jestes zainteresowana powaznie adopcja Zumisia i zaoferowalabys mu odpowiednie warunki i milosc to te 400 km odleglosci nie maja znaczenia:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ma Ktoś kontakt z Ninka?????????? Zumi ma nie zapłacone 161zł za sierpien...mial szanse jutro na kastarcje sie zabrac z innym psem od Wiosny byloby taniej z transportem, ale jak cos mam ustalac jak nie wiadomo ile Zumi ma pieniedzy, a poza tym trzeba by dzis przelac jakby mial jutroi jechac na kastarcje Quote
kotek filutek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dziekuje za informacje,w piatek,najpozniej w poniedzialek rano dokonam przelewu,co do adopcji mieszkam w Hiszpanii, jeszcze na dodatek na poludniu( niedaleko miasta Almeria), wiem ze wymagana jest wizyta przedadopcyjna i nastepnie wizyty kontrolne i jeszcze dochodzi transport pieska,wiec chyba tylko pozostaje mi adopcja na odlegosc,prosze usciskac Zumisia i powiedziec mu ze jest tutaj ktos kto o nim mysli Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 dobrze, gdyby Ninka na bieżąco informowała, bo poprosiłam panią Jolę i teraz ona chciałaby wiedzieć, a mija już któryś dzień :oops: cudownie, że Zumiś wzbudził zainteresowanie nowej osoby :multi::loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 kotek filutek napisał(a):Dziekuje za informacje,w piatek,najpozniej w poniedzialek rano dokonam przelewu,co do adopcji mieszkam w Hiszpanii, jeszcze na dodatek na poludniu( niedaleko miasta Almeria), wiem ze wymagana jest wizyta przedadopcyjna i nastepnie wizyty kontrolne i jeszcze dochodzi transport pieska,wiec chyba tylko pozostaje mi adopcja na odlegosc,prosze usciskac Zumisia i powiedziec mu ze jest tutaj ktos kto o nim mysli tak naprawdę to ta odległość jest najgorsza :-(:-(, bo Twoje zaangażowanie w niego widać już teraz :loveu: chyba nie ma możliwości zawiezienia tam Zumiśka, prawda? :-( Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):dobrze, gdyby Ninka na bieżąco informowała, bo poprosiłam panią Jolę i teraz ona chciałaby wiedzieć, a mija już któryś dzień :oops: dzwonie i dzwonie ale obecnie Ninka ma wylaczony telefon i nie wiem czy mam aktualny numer Quote
niteczka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dwa dni mnie tu nie było, ale słyszałam, że nam skarbnika wcięło:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 niteczka napisał(a):Dwa dni mnie tu nie było, ale słyszałam, że nam skarbnika wcięło:diabloti: noooo niestety:shake::shake: i nic niewiadomo Quote
niteczka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):noooo niestety:shake::shake: i nic niewiadomo To może jak w filmach amerykańskich. Poczekamy dwie doby i zgłosimy zaginięcie:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 niteczka napisał(a):To może jak w filmach amerykańskich. Poczekamy dwie doby i zgłosimy zaginięcie:evil_lol: tylko ze Ninki nie ma juz chyba z 7 dób:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 dobrze, że to nie medialna adopcja, bo zaraz pojawiły by się głosy, że hula za kasę Zumisia :evil_lol: Quote
Ninka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hej przepraszam!!!! Nie mam dostepu do netu, musze zmienic mieszkanie, i ogolnie d... ALE Wlasnie przelalam 360zl WIOSNIE za Zumiego. Juz pisze od kogo i co ;) Quote
niteczka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No proszę, wystarczyły tylko groźby i znalazła się:evil_lol: Quote
Ninka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Pieniazki przelalam od: Lu_Gosiak 10zl xMARTIx 20zl Niteczka 20zl Elzbieta Z 60zl Coronaaaj 150zl Ja 100zl RAZEM 360zl Przelalam jeszcze 86zl od Pani Joli OStatecznie: 446zl Quote
Ninka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 niteczka napisał(a):No proszę, wystarczyły tylko groźby i znalazła się:evil_lol: HA ha ha...:eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ninka napisał(a):Hej przepraszam!!!! Nie mam dostepu do netu, musze zmienic mieszkanie, i ogolnie d... :multi::multi::multi::multi: jest , zyje:multi::multi::multi: bo juz zaczynalam sie bac:evil_lol::evil_lol: Quote
Ninka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gosiu, rozumiem ze to Ty do mnie dzwonilas-przepraszam ale rozladowal mi sie telefon, a jestem poza domem... Mam nadzieje, na internet w najblizszym czasie... Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ninka napisał(a):Gosiu, rozumiem ze to Ty do mnie dzwonilas-przepraszam ale rozladowal mi sie telefon, a jestem poza domem... Mam nadzieje, na internet w najblizszym czasie... nooo ja jakies 100000 razy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kotek filutek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dziekuje Rodzicom Macusia za mile slowa:) Quote
wiosna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dzisiaj tylko to - a pisać będę jutro :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sliczny Zumek bazarek na Niego na kastracje;) zajrzyjcie BAZAREK ksiazkowy i płytowy!!!! ZAPRASZAM!!!!!!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ninka napisał(a): Przelalam jeszcze 86zl od Pani Joli no to super, że doszły :p Quote
Recommended Posts