Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kotek filutek napisał(a):
Dzien dobry,prosze o numer konta i nazwe banku gdzie moglabym wplacic pieniadze dla Zumisia,prosze rowniez o SWIFT CODE(tak to sie chyba nazywa)poniewaz przelew bedzie z zagranicy,Zumis jest taki piekny i tak oryginalny i tak wiele przeszedl, gdybym miala takiego psa trzymalabym go mocno i nigdy nikomu nie oddala,niestety mieszkam chyba ze 4000km od Polski i znam warunki adopcji.W tej sytuacji chcialabym pomoc chociaz w malej czesci i wspomoc finansowo.Czy Zumis ma jakies szczegolne potrzeby-specjalna dieta ,lekarstwa ,szczepienia ,moze lubi zabawki-wyslalabym mala paczke.Prosze o informacje gdzie mieszka piesek i z kim moge sie skontaktowac.Pozdrawiam.

jesli jestes zainteresowana powaznie adopcja Zumisia i zaoferowalabys mu odpowiednie warunki i milosc to te 400 km odleglosci nie maja znaczenia:)

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma Ktoś kontakt z Ninka??????????
Zumi ma nie zapłacone 161zł za sierpien...mial szanse jutro na kastarcje sie zabrac z innym psem od Wiosny byloby taniej z transportem, ale jak cos mam ustalac jak nie wiadomo ile Zumi ma pieniedzy, a poza tym trzeba by dzis przelac jakby mial jutroi jechac na kastarcje

Posted

Dziekuje za informacje,w piatek,najpozniej w poniedzialek rano dokonam przelewu,co do adopcji mieszkam w Hiszpanii, jeszcze na dodatek na poludniu( niedaleko miasta Almeria), wiem ze wymagana jest wizyta przedadopcyjna i nastepnie wizyty kontrolne i jeszcze dochodzi transport pieska,wiec chyba tylko pozostaje mi adopcja na odlegosc,prosze usciskac Zumisia i powiedziec mu ze jest tutaj ktos kto o nim mysli

Posted

kotek filutek napisał(a):
Dziekuje za informacje,w piatek,najpozniej w poniedzialek rano dokonam przelewu,co do adopcji mieszkam w Hiszpanii, jeszcze na dodatek na poludniu( niedaleko miasta Almeria), wiem ze wymagana jest wizyta przedadopcyjna i nastepnie wizyty kontrolne i jeszcze dochodzi transport pieska,wiec chyba tylko pozostaje mi adopcja na odlegosc,prosze usciskac Zumisia i powiedziec mu ze jest tutaj ktos kto o nim mysli

tak naprawdę to ta odległość jest najgorsza :-(:-(, bo Twoje zaangażowanie w niego widać już teraz :loveu:
chyba nie ma możliwości zawiezienia tam Zumiśka, prawda? :-(

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
dobrze, gdyby Ninka na bieżąco informowała, bo poprosiłam panią Jolę i teraz ona chciałaby wiedzieć, a mija już któryś dzień :oops:

dzwonie i dzwonie ale obecnie Ninka ma wylaczony telefon i nie wiem czy mam aktualny numer

Posted

Hej przepraszam!!!!
Nie mam dostepu do netu, musze zmienic mieszkanie, i ogolnie d...

ALE

Wlasnie przelalam 360zl WIOSNIE za Zumiego.

Juz pisze od kogo i co ;)

Posted

Pieniazki przelalam od:

Lu_Gosiak 10zl
xMARTIx 20zl
Niteczka 20zl
Elzbieta Z 60zl
Coronaaaj 150zl
Ja 100zl

RAZEM 360zl

Przelalam jeszcze 86zl od Pani Joli

OStatecznie:

446zl

Posted

Ninka napisał(a):
Hej przepraszam!!!!
Nie mam dostepu do netu, musze zmienic mieszkanie, i ogolnie d...

:multi::multi::multi::multi: jest , zyje:multi::multi::multi: bo juz zaczynalam sie bac:evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiu, rozumiem ze to Ty do mnie dzwonilas-przepraszam ale rozladowal mi sie telefon, a jestem poza domem...

Mam nadzieje, na internet w najblizszym czasie...

Posted

Ninka napisał(a):
Gosiu, rozumiem ze to Ty do mnie dzwonilas-przepraszam ale rozladowal mi sie telefon, a jestem poza domem...

Mam nadzieje, na internet w najblizszym czasie...

nooo ja jakies 100000 razy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: