xmartix Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 to co z tym rozliczeniem z sierpnia? Quote
Lu_Gosiak Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 xmartix napisał(a):to co z tym rozliczeniem z sierpnia? no wlasnie Ninke wcieło - pozostaje Nam czekac az Główna Ksiegowa Zumka wróci i rozjasni sytuacje:razz: Quote
coronaaj Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 =magda222;Ja też tak po cichutku się cieszę i czekam ;) Miałybyśmy Zumka na oku,nie Lara? ;) Bo Siemianowice blisko :) ************************************************** :multi::multi:No to wspaniale, jedzcie sprawdzic ale znajac "oko" Lary :evil_lol::evil_lol:odrazu bedzie wiedziala czy to ten domeczek...oby byl ten wlasciwy.:lol::lol: :loveu::loveu:Cioteczki zajrzyjcie tutaj..:placz::placz:niechciany, zapomniany...ma guza ,jest w schronie...nie wiadomo jak dlugo:-(:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f1160/duzy-pies-z-guzem-na-szyi-pomocy-144247/#post12801064 Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 coronaaj napisał(a): :multi::multi:No to wspaniale, jedzcie sprawdzic ale znajac "oko" Lary :evil_lol::evil_lol:odrazu bedzie wiedziala czy to ten domeczek...oby byl ten wlasciwy.:lol::lol: ten domek niestety nie aktualny, nie odezwali sie:-( dzieki coronaaj za reklamowanie tego biedaka:loveu::loveu:- mam nadzieje, że sie uda Go wyciagnac zanim nie zniknie ze schronu Quote
Jasza Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Proszę o podanie numeru konta Zumisia. Pani ktora chciała go adoptować, po rozmowie z mężem na razie musi się wstrzymać z przyczyn osobistych, ale chciałaby wpłacić swoje odłożone 60 PLN. Quote
xmartix Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Jasza']Proszę o podanie numeru konta Zumisia. Pani ktora chciała go adoptować, po rozmowie z mężem na razie musi się wstrzymać z przyczyn osobistych, ale chciałaby wpłacić swoje odłożone 60 PLN. na pw wysłałam Tobie Quote
Jasza Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dziękuję! Wysłałam Pani numer konta i link do wątku Zumisia. Może zajrzy tutaj do nas? Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 super, bo Nam sporo brakuje...:multi: szkoda, że Zumek nie ma domku, ale to kwestia czasu;) Quote
Jasza Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 PIES PIĘKNY I FAJNY CHARAKTEREK, WIĘC MYŚLĘ, ŻE TAK BĘDZIE!:loveu: Quote
Ninka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dziewczyny, przepraszam, ze mnie nie bylo, ale mam 'male' zamieszanie w domu. Sliczne tymczasowe szczeniory wzbudzaja ZEROWE zaineresowanie, a moj TZ coraz wyrazniej wyraza swoja opinie odnosnie tymczasowania psow:shake: Odnosnie Zumisia, przeslalam wlasnie Wiosnie 180zl Leyla-50zl Marti-20zl Lu_Gosiak-10zl toyota-20zl Magda222-60zl (lipiec i sierpien) wiq-20zl Z tego wszystkiego zapomnialam o sobie:oops: Przeleje z nastepna czescia. I zmykaj do domku Zumi!!! Quote
xmartix Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 dziekuję Ninka a jakoś pomóc Cio z tymi szczeniakami? jakieś ogłoszenia porobić? Quote
Ninka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 xMARTIx, Twoja propozycja spadla mi z nieba i momentalnie zmotywowala do dzialania!!! Juz wychodzimy na spacer! Zrobie nowe zdjecia, i za jakas godzinke wrzuce!!! KOCHANA!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 to daj mi na maila z opisem: martusiaster@gmail.com :) Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i od razu jak miło sie zrobiło....matrix jest niezastapiona:multi: ostatnio dzieki Jej allegro dom znalazl nasz stary psiak:loveu: czyli podsumowując deklaracji za sierpien nie wplacia ewcia jeszcze trza Jej przypomiec narazie zostaje do zapłacenia Wiosnie 204zł :shake: /wliczajac juz Ninki deklaracje/...sporoo ja mam u siebie na koncie 120zł na Zumka miało byc na kastracje ale cóż zrobić cholender, jeszcze te jajka ponosi troche , przeleje to Wiosnie i wtedy zosatnie 84zł do opłacenia sierpnia Quote
Ninka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Duzio, ale jajka mu chyba zbytnio nie przeszkadzaja, wiec super, ze przelejesz te pieniazki na hotelik:multi: Marti, zlosliwosc rzeczy martwych :angryy: przesle zdjecia wieczorem, bo mi baterie siadly, a nie moge teraz wyjsc:shake: Jak macie chwile, zapraszam na watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebne-wsparcie-finansowe-na-karme-male-sunie-szukaja-domu-138556/ Quote
manilka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Chciałam się z wszystkimi przywitać, bo jestem tu nowa ;) Po pierwsze chciałam powiedzieć że jestem pod wrażeniem tego co robicie i że tyle dobrych serduszek pomaga Zumisiowi. Jasza dziekuję że mi podałaś ten link :) Jak obiecałam dziś na poczcie wpłaciłam 60 zł i mam nadzieje, że szybciutko dojdzie. Nie orientuje się jeszcze jak to wszystko tutaj wygląda, o co chodzi ze skrótami, deklaracjami, bazarkami :shake:, ale mam nadzieję że to jakos połapie :p Póki co obiecuję, że co miesiąc ile będę mogła to bedę przelewać na utrzymanie Zumisia. Mam nadzieję, że jego historia zakończy się szybko happy endem! Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 witamy nowa duszyczke na watku Zumisia:multi::multi::multi: musze Cie ostrzec - dogomania UZALEŻNIA:evil_lol::evil_lol: ogromne dzieki za pieniazki na naszego Zumka - bardzo sie przydadza, bo troszke na minusie jesteśmy;);) skrotowo: bazarki jest to cos w rodzaju allegro, wystawia sie rzeczy - przeróżne - na sprzedaż, gdzie dochów idzie na konkretnego psa deklaracje sa to miesieczne lub jednorazowe wpłaty na psy, ktore wyciagamy ze schronisk i lokujemy w hotelikach np. za Zumisia płacimy obecnie 14zł/dzien czyli 420zł/miesiac Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Cześć Manilka! :loveu: Fajniście, że jesteś na Dogo! Witamy! :loveu: I DZIĘKUJEMY!!!!:multi: Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):witamy nowa duszyczke na watku Zumisia:multi::multi::multi: musze Cie ostrzec - dogomania UZALEŻNIA:evil_lol::evil_lol: ogromne dzieki za pieniazki na naszego Zumka - bardzo sie przydadza, bo troszke na minusie jesteśmy;);) skrotowo: bazarki jest to cos w rodzaju allegro, wystawia sie rzeczy - przeróżne - na sprzedaż, gdzie dochów idzie na konkretnego psa deklaracje sa to miesieczne lub jednorazowe wpłaty na psy, ktore wyciagamy ze schronisk i lokujemy w hotelikach np. za Zumisia płacimy obecnie 14zł/dzien czyli 420zł/miesiac Oj, uzależnia, uzależnia :diabloti: czasami jest tak śmiesznie, pomimo tych psich tragedii, chciałoby się te cioteczki poznać na żywo :cool3: Quote
manilka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dziekuje za miłe przyjęcie ;) a takie uzależnienie to chyba najlepsze z wszystkich uzależnień ;) Dziekuję tez Gosiaczku za rozjaśnienie troche co i jak w trawie piszczy. No i ciesze się że mogę choć tak pomóc. Wiadomo co i jak z jego zdrowiem? Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 manilka napisał(a):Dziekuje za miłe przyjęcie ;) a takie uzależnienie to chyba najlepsze z wszystkich uzależnień ;) Dziekuję tez Gosiaczku za rozjaśnienie troche co i jak w trawie piszczy. No i ciesze się że mogę choć tak pomóc. Wiadomo co i jak z jego zdrowiem? Zumiś jest zdrowy jak ryba juz:multi::multi: prawdopodobnie ten jego stan był spowodowany Jego tułającym trybem życia, jadł albo i nie, ale teraz juz wszytsko jest dobrze......do szczescia tylko wlasny domek potrzebny;) Quote
magda222 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Manilka witamy serdecznie i bardzo dziękujemy za pomoc :loveu: Quote
Recommended Posts