Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zumi zachowuje się dobrze, jest straasznie przymilny i kochany, uśmiechnięty taki misiak ;) Już się prawie siadać nauczył :loveu:

Ostatnio mieliśmy trochę wpadkę,bo Zumi ugryzł Nikodemka i zrobił mu dziurę w szyi.. Na szczęście na strachu się skończyło, ale teraz chłopaki mieszkają osobno, Niko przeniosłam do kojca, który właśnie mieliśmy kafelkować.

Zdrowotnie z Zumim jest już całkiem ok, myślę, że jeszcze tydzień - dwa i można będzie umówić go na kastrację. Pozbierał się chłopak na szczęście.
Niedługo, jak sądzę, Gosia zrobi Wam miłą niespodziankę ;)

Za lipiec odjęłam 372zł, doszło 190zł i 222zł od Ninki. Rachunek wynosi -91zł.
Polecałabym kupić Zumiemu Preventica (obrożę przeciwkleszczową), bo jest ich u nas przeogrom. Kosztuje to 25zł, jeśli chcecie.

Posted

dzis miłam okazje poznać Zumisia na zywo:multi::multi: powiem Wam, że on jest w rzeczywistości o wiele ładniejszy niz na zdjeciu:loveu: poza tym to starasznie prztytulasny misio, kochaniutki i cały czas macha ogonem..

Posted

Ojejku! Ale się cieszę, że Gosia mogła poznać naszego pupila. Prawda, ze jest świetny? Cały czas o nim myślę i rozmawiam ze znajomymi, wszyscy tutaj za nim tęsknią i pytają, co słychać u Zumka. Ślicznie wygląda, Wiosenko, myśle, że jesli uda mi się naciągnąć mamę to też napewno wpadniemy z wizytą do pieska. :multi:

Posted

Witajcie,
z powodu urlopu troszke zaniedbalam Zumisia, ale juz jestem!!!

Dostalam:
30zl od ewcia1994dg
10zl od Lu_Gosiak
15zl od anyszka (z bazarku)
---------------------------------
55zl poszlo wlasnie do Wiosny!!!

Co tam slychac u przystojniaka? Interesuja sie nim ludzie..?

Posted

czyli jeszcze Magda222 wpłaci swoją deklaracje i juz bedzie komplet za lipiec i bedziemy na minusie tylko 6zł:razz::razz:

czy Zumiś ma aktualne ogłoszenia?? allegro mu cały czas wystawia xmatrix, ale pozostałe?taki fajny pies i zero telefonu:shake:

Posted

Z tego co mi sie wydaje, to mielismy zaplacone 281zl za lipiec, a hotel kosztuje 312zl, wiec brakowalo 31zl.

Przed chwila przelalam 55zl.

55zl
-31zl
-----
24zl NA PLUSIE!!! ZA LIPIEC

Chyba, ze sie gdzies pomylilam..?

Czy ktos interesuje sie Zumisiem..?

Posted

wiosna napisał(a):

Za lipiec odjęłam 372zł, doszło 190zł i 222zł od Ninki. Rachunek wynosi -91zł.

ja z tego wziełam rozliczenie, tylko niewiem czy Wiosna policzyla taniej jak wczesniej pisala te dni kiedy Zumi jak Royala - to juz Ona musi sie pojawić i wyjasnic

Posted

Ninka napisał(a):
Witajcie,
z powodu urlopu troszke zaniedbalam Zumisia, ale juz jestem!!!

Dostalam:
30zl od ewcia1994dg
10zl od Lu_Gosiak
15zl od anyszka (z bazarku)
---------------------------------
55zl poszlo wlasnie do Wiosny!!!

Co tam slychac u przystojniaka? Interesuja sie nim ludzie..?

xMARTIx prosze wrzuc to w pierwszy post.

Zapomnialam o karmie, ktora jadl w lipcu...

Wiosna jak wrzuci wydatki, to sie wszystko wyjasni:loveu:

Posted

Hej,

Podaję rozliczenie ;)

05.06.2009 -80,00 transport
-312,00 hotel czerwiec
07.06.2009 -10,00 odrobaczenie
10.06.2009 -21,00 leczenie 3 dni
-15,00 badanie kału
16.06.2009 +250,00 Ninka
19.06.2009 +217,50 Lu_Gosiak
-43,00 leki 7dni
-117,50 karma
+34,00 zwrot za dni bez karmy
01.07.2009 +190,00 Ninka
-372,00 hotel lipiec
06.07.2009 +222,00 Ninka
15.07.2009 +55,00 Ninka
==============================
-2,00

Zumiś ma się świetnie, jest wesolutki, ślicznie już siada :) Przywiązał się do nas chłopak, chodzi za nami wszędzie. Naprawdę fajny chłopak z niego, taki oddany, wierny i wpatrzony :loveu: Tylko gdzie ten jego domek??

Posted

Wiesz co, jak znam zycie, zanim przeczytam watek, zeby znalezc brakujace 20zl to mnie zdarzy 3razy wyrzucic..

Dlatego wklej prosze na pierwsza rozliczenie Wiosny-najwazniejsze, ze u niej wszystko sie zgadza. A my dojdziemy do tego jak dogo przestanie swirowac..

Moglby ktos napisac jak Zumis wyglada z ogloszeniami...? Szok, ze nikt nie dzwoni...

Posted

co do kasy to chyba tylko magda222 nie wplacila deklaracji za lipiec, a co do ogłoszen to brysio mu robila a allegro xmatrix robi cały czas...niestety taki okres do d....na adopcje wszyscy raczej mysla jaka bedzie pogoda nad morzem:p

Posted

Magda222, wszystko w porzadku, nie brakowalo nam kasy na gwalt, ale bardzo sie ciesze, ze wrocilas, przypomnialas sobie i wplacisz:loveu:

Zumis.. Do domku...

Posted

o kurcze a gdzie cała reszta deklaracji??? :crazyeye::crazyeye:
jejku, ja wpłacę dopiero 1-szego... bo mam problemy finansowe, ale chyba nie mają ich wszyscy? Ninka trzeba pisać pw-ki do wszystkich.

i bazarki trezba - zrobię dziś jakiś, ale nie wiem czy ktoś kupi, wszyscy w rozjazdach...

ja te ogłoszenia co robiłam to uaktualniam. i nikt nie dzwonił, bo by nam Wiosna tu na Dogo napisała.. :placz:

Posted

rozmawiałam wczoraj z Wiosna niestety zastój w adopcjach...Nikt nie dzwoni o naszego Zumka a on taki kochany jest
Wiosna mówi, że juz ładnie zaczyna przybierac na wadze, a po za tym to taki przytulasny misiek:loveu:

ja dzis przeleje moja cześć