Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naciskasz "Panel Użytkownika" w lewym górnym rogu. Pojawia się po lewej stronie taka kolumna TWÓJ PANEL KONTROLNY. W tej kolumnie są USTAWIENIA, a w nich EDYTUJ SYGNATURĘ. Po jej naciśnięciu pojawi się okno (takie jak do pisania postów) i w nim wklejasz banerek. Najpierw go musisz skopiować z postu (zaznacz go myszką i naciśnij prawy przycisk myszki "kopiuj"), a później wklejasz go - prawy przycisk myszki i "wklej". A później już tylko "zapisz sygnaturę" (na dolę, pod oknem).;)[/quote]

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na szczęście dzisiaj jest już lepiej. Zumi dostaje leki i intestinala, kupka wygląda już coraz zdrowiej :razz:
Podtrzymamy kurację przez tydzień, mam nadzieję, że tym razem skutecznie.

Posted

Wow wow wow wow je je je:multi::multi::multi::multi::multi:

Kochana Wiosenka i koffany Zumi!!!:loveu::loveu::loveu:

Z dobrych info niedlugo beda pieniazki od Zenobiusz Flores:loveu:

Posted

Ninka napisał(a):
Wow wow wow wow je je je:multi::multi::multi::multi::multi:

Kochana Wiosenka i koffany Zumi!!!:loveu::loveu::loveu:

Z dobrych info niedlugo beda pieniazki od Zenobiusz Flores:loveu:

:multi::multi::multi:
super wieści, bo przecież zaraz już na następny miesiąc trzeba będzie zbierać deklaracje:evil_lol:

Posted

Brysio napisał(a):
nie nie zapomnialam ale miałam juz wczesniej pare zaległych psiakow i jeszcze ta sesja, wykancza mnie to, 8 egzaminow;/

życze Ci połamania pióra;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Zumi ma się lepiej, naprawdę poprawiło się bardzo. Jedyną moją obawa jest co będzie, gdy odstawimy leki - dzisiaj ostatnia porcja. Mam nadzieję, że teraz już będzie całkiem dobrze.

Stan konta Zumiego jest taki:
05.06.2009 -80,00 transport
-312,00 hotel czerwiec
07.06.2009 -10,00 odrobaczenie
10.06.2009 -21,00 leczenie 3 dni
-15,00 badanie kału
16.06.2009 +250,00 Ninka
19.06.2009 +217,50 Lu_Gosiak
-43,00 leki 7dni
-117,50 karma
============
-131,00

Posted

dzieki Ci bardzo Wiosenko za super wieści:multi::multi: chodzi o zdrowie Zumisia, a nie o dług:evil_lol::evil_lol:

Co do kasy to nie jest zle Ninka ma jeszcze u Siebie 50zł od Layli i oby doszło 100zł od Zenobiusza, wiec akurat starczy na wyrównanie...

na kastarcje trzeba bedzie w takim razie dodatkowo zbierac i na szczepienia, i na brakujaca kwote do opłaty miesiecznej za hotelik, ale damy rade mysle:cool3::cool3:

Posted

Kochany nasz piesiu :loveu::loveu: Zumi jest silnym pieskiem, mam nadzieję, że po odstawieniu leków będzie tym razem już dobrze. Ciesze sie, ze z finansami nie jest tak źle. Ja poślę coś w przyszłym tygodniu. Jak tam ma sie bazarek u ninki? :*