Lu_Gosiak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wiosna napisał(a): Więcej wieści nie mam - niestety z Zumim nie jest najlepiej :shake: cholera:shake::shake: ten uliczny tryb życia + pewnie mało pożywnienia dało mu sie we znaki Quote
Ninka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Zumis no zdrowiej... :placz: Wiosenka sie Toba tak ladnie opiekuje, a Ty co..?:shake: Quote
magda222 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wiosno,dziękuję że się tak opiekujesz Zumim :loveu: Quote
wiosna Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ehh, żeby to tylko pomogło.. :shake: nic, narazie czekamy, nic więcej nie mogę. Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 mam narazie z bazarku 137,50 oraz dzisiaj dotarła wpłata od betki:loveu::loveu: dla Zumka 80zł czyli razem 217,5zł Wiosna przelewam juz na Twoje konto i prosze o potwierdzenie na watku jak dojda;);) Quote
Ninka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wiosna, a czy wet jakos go zdiagnozowal? Czy kupa byla badana? Czy krew byla badana? Lu_Gosiak:loveu::loveu::loveu: brak slow:loveu::loveu::loveu: Quote
Ninka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 xMARTIx Mozesz zaktualizowac pierwszy post..? Dodac pieniazki od Lu_Gosiak, oraz nowe wydatki Wiosny (karma, leki). I z mojego bazarku jest aktualnie zadeklarowanych 72zl!!;) Quote
wiosna Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jest to zapalenie jelit. krew nie była badana, kupa tak - poza krwią było dobrze - strawność dobra, robali brak. Musimy więc tylko poradzić sobie z tym zapaleniem. Dobrze wróży to, że po antybiotyku kupa była lepsza - czyli poprawia się, ale leczenie było za krótkie. Po tym teraz sądzę, że będzie już dobrze. Musi! Może warto napisać w tytule że Zumek jest chory? Chłopak robi się coraz milszy. Jest taki wdzięczny, naprawdę kochany. Biedaczek :-( Quote
Ninka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 W takim razie trzymam kciuki, zeby tym razem pomoglo!!! I moze by krew zbadac jak pieniazki przyjda...?:cool3: Quote
Ninka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jak tam sie Zumis dzis czuje..?:loveu: Wiosenko, moglabys naipsac czy pieniazki wplynely na Twoje konto..? Quote
Ulson Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ojej, widzę, nie wiele już na minusie jesteśmy (: Jakby każdy po dyszce posłał, to prawie by się wszystko ładnie pokryło. No ale nie pali się, wiec póki co jest dobrze (: Martwie się o Zumka, chciałabym, żeby wyzdrowiał. Napewno tak się stanie, tylko potrzeba czasu. A od godziny jestem w posiadaniu miesięcznego kotka, chce ktos? Pozdrawiam*: Quote
xmartix Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Zrobiłam trochę ogłoszeń: - adopcje.org - kupiepsa.pl - gumtree.pl - ale.gratka.pl i odnawiam allegro Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 super wilekie dzie kii xmatrix - oby był jakis odzew;);) Quote
wiosna Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jak narazie krew nadal jest - wczoraj wieczorem była. Dzisiaj mam nadzieję zobaczyć poprawę - jeśli nie, obawiam się że trzeba będzie pakować Zumka w auto i jechać do Kliniki :shake: No, ale niech leki zaczną działać, chłopak musi stanąć na nogi. Czekamy... Quote
Ola la Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zrobilam ZUmisiowi cafeanimala : Zumi - przestraszona psia piękność.... - Zwierzaki - cafeanimal.pl z pieniądzorkow nic niestety nie wyskrobie:oops: ZUmisiu zdrowiej!!!!!!!! :( Quote
Ulson Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Biedny nasz pieseczek! W sumie się nie dziwie, że się jakieś choróbsko odezwało, skoro przez 3 lata łaził po ulicach, jadł pewnie jakieś świństwa z ziemi albo nic, do tego robaki ktorymi był obleziony i kleszcze. To napewno w niczym nie pomogło. Tylko hm, w sumie to nie pamiętam, zeby miał krew w kupie. Może to sie potem odezwało. Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Ola la']Zrobilam ZUmisiowi cafeanimala : Zumi - przestraszona psia piękność.... - Zwierzaki - cafeanimal.pl z pieniądzorkow nic niestety nie wyskrobie:oops: Wielkie dzieki Ola;) Zumisiowi równie mocno jak pieniadze potrzebne sa tez ogłoszenia, wiec dziekujemy za pomoc Quote
Ola la Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Wielkie dzieki Ola;) Zumisiowi równie mocno jak pieniadze potrzebne sa tez ogłoszenia, wiec dziekujemy za pomoc do uslug:cool3: obiecuje odnawiac cafe do skutku;) no i niech nam ten Zumiś zdrowieje:modla: Quote
xmartix Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 oj Zumek... wpłaciłam swoją deklarację za lipiec dla Zumka... więc jak dojdzie to zapiszemy na lipiec to, a z bazarków dorzucimy do czerwca, może tak być? Quote
Ninka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 xmartix napisał(a):oj Zumek... wpłaciłam swoją deklarację za lipiec dla Zumka... więc jak dojdzie to zapiszemy na lipiec to, a z bazarków dorzucimy do czerwca, może tak być? Dobzie, ja sie na wszystko zgadzam, byle by wyzdrowial.. Quote
Ulson Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Kurczę, nie umiem tego bannera wkleić sobie z Zumkiem. Hm.. co do płatności, to się zgadzam jak najbardziej (: Mam nadzieję, że z bazarku się coś uzbiera, też chcialabym jakiś zrobić ale muszę jeszcze trochę uzbierać rzeczy. Quote
Recommended Posts