Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiosna napisał(a):

Więcej wieści nie mam - niestety z Zumim nie jest najlepiej :shake:

cholera:shake::shake: ten uliczny tryb życia + pewnie mało pożywnienia dało mu sie we znaki

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam narazie z bazarku 137,50 oraz dzisiaj dotarła wpłata od betki:loveu::loveu: dla Zumka 80zł czyli razem 217,5zł Wiosna przelewam juz na Twoje konto i prosze o potwierdzenie na watku jak dojda;);)

Posted

Wiosna, a czy wet jakos go zdiagnozowal?

Czy kupa byla badana?

Czy krew byla badana?

Lu_Gosiak:loveu::loveu::loveu: brak slow:loveu::loveu::loveu:

Posted

xMARTIx

Mozesz zaktualizowac pierwszy post..? Dodac pieniazki od Lu_Gosiak, oraz nowe wydatki Wiosny (karma, leki).

I z mojego bazarku jest aktualnie zadeklarowanych 72zl!!;)

Posted

jest to zapalenie jelit. krew nie była badana, kupa tak - poza krwią było dobrze - strawność dobra, robali brak. Musimy więc tylko poradzić sobie z tym zapaleniem.
Dobrze wróży to, że po antybiotyku kupa była lepsza - czyli poprawia się, ale leczenie było za krótkie. Po tym teraz sądzę, że będzie już dobrze. Musi!

Może warto napisać w tytule że Zumek jest chory?

Chłopak robi się coraz milszy. Jest taki wdzięczny, naprawdę kochany. Biedaczek :-(

Posted

Ojej, widzę, nie wiele już na minusie jesteśmy (:
Jakby każdy po dyszce posłał, to prawie by się wszystko ładnie pokryło.
No ale nie pali się, wiec póki co jest dobrze (:
Martwie się o Zumka, chciałabym, żeby wyzdrowiał. Napewno tak się stanie, tylko potrzeba czasu.
A od godziny jestem w posiadaniu miesięcznego kotka, chce ktos?
Pozdrawiam*:

Posted

Jak narazie krew nadal jest - wczoraj wieczorem była. Dzisiaj mam nadzieję zobaczyć poprawę - jeśli nie, obawiam się że trzeba będzie pakować Zumka w auto i jechać do Kliniki :shake:
No, ale niech leki zaczną działać, chłopak musi stanąć na nogi.

Czekamy...

Posted

Biedny nasz pieseczek! W sumie się nie dziwie, że się jakieś choróbsko odezwało, skoro przez 3 lata łaził po ulicach, jadł pewnie jakieś świństwa z ziemi albo nic, do tego robaki ktorymi był obleziony i kleszcze. To napewno w niczym nie pomogło. Tylko hm, w sumie to nie pamiętam, zeby miał krew w kupie. Może to sie potem odezwało.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Wielkie dzieki Ola;) Zumisiowi równie mocno jak pieniadze potrzebne sa tez ogłoszenia, wiec dziekujemy za pomoc

do uslug:cool3:
obiecuje odnawiac cafe do skutku;)

no i niech nam ten Zumiś zdrowieje:modla:

Posted

oj Zumek...
wpłaciłam swoją deklarację za lipiec dla Zumka... więc jak dojdzie to zapiszemy na lipiec to, a z bazarków dorzucimy do czerwca, może tak być?

Posted

xmartix napisał(a):
oj Zumek...
wpłaciłam swoją deklarację za lipiec dla Zumka... więc jak dojdzie to zapiszemy na lipiec to, a z bazarków dorzucimy do czerwca, może tak być?

Dobzie, ja sie na wszystko zgadzam, byle by wyzdrowial..

Posted

Kurczę, nie umiem tego bannera wkleić sobie z Zumkiem.
Hm.. co do płatności, to się zgadzam jak najbardziej (:
Mam nadzieję, że z bazarku się coś uzbiera, też chcialabym jakiś zrobić ale muszę jeszcze trochę uzbierać rzeczy.