Agniesia666 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 czyli mam rozumiec, ze nie bede przygarniac Zumiego na DT NA PEWNO? [chce wiedziec, zebymn mogla dac DT jakiemus innemu psu] Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ech podejrzewam, ze zadna z Nas nie napisze Ci tutaj NA PEWNO. W moim mniemaniu, lepiej dla Niego bedzie zeby zostal u Wiosny. Z tego co zrozumialam wiekszosc przedmowczyn mnie popiera. Temu psiakowi duzio osob pomaga. Jesli moge cos doradzic - znajdz biede, ktora nie ma nikogo, albo watek, na ktorym blagaja o jakakolwiek pomoc - beda Cie po rekach dziewczyny calowaly!!!!:evil_lol: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Ninka']Ech podejrzewam, ze zadna z Nas nie napisze Ci tutaj NA PEWNO. W moim mniemaniu, lepiej dla Niego bedzie zeby zostal u Wiosny. Z tego co zrozumialam wiekszosc przedmowczyn mnie popiera. Temu psiakowi duzio osob pomaga. Jesli moge cos doradzic - znajdz biede, ktora nie ma nikogo, albo watek, na ktorym blagaja o jakakolwiek pomoc - beda Cie po rekach dziewczyny calowaly!!!!:evil_lol: na przykład Verter ,albo Bury. Bury jest wiekowy i może siedzieć w domu cicho ,podczas zajęć na uczelni:p A po za tym to by było dlaniego jak sen na jawie:loveu: Spójrz w te oczy. BURY 11 LAT W SCHRONISKU. JUŻ PO PROGRAMIE Choć bardzo wystraszony-wciąż ufa człowiekowi.Nie zawiedźmy jego zaufania... Przypadek beznadziejny? STARY, BRZYDKI i KOŚLAWY, już 7 lat w schronisku Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):na przykład Verter ,albo Bury. Bury jest wiekowy i może siedzieć w domu cicho ,podczas zajęć na uczelni:p A po za tym to by było dlaniego jak sen na jawie:loveu: Podaj prosze linki, ja tez zaraz wrzuce kilka:diabloti: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a):Podaj prosze linki, ja tez zaraz wrzuce kilka:diabloti: wrzuciłam w swój post:p Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarek-niemiecki-szuka-domu-grozi-mu-uspienie-139122/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/zbieramy-na-transport-cztery-bardzo-potrzebujace-szczeniaczki-szukaja-domku-138556/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/okolice-pily-9-ms-owczarek-niemiecki-w-pseudoschronisku-pilnie-dt-136829/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/chora-milosc-pies-bez-szans-potrzebny-dt-bo-inaczej-schron-pomozcie-oglaszac-139241/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/zawiercie-mlody-pies-caly-czas-na-lancuchu-wychudzony-kto-pomoze-138298/ Wybieraj prosze...:-( Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Aguś, są psy ,które nie mają szans:shake: a Ty możesz zmienić im życie i poczuć to COŚ ,ze gdyby nie TY ....:razz: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 albo ten biedak http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-czy-doczeka-domku-140075/#post12466360 ta młoda suczka jaknajszybciej potrzebuje DT: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zdziczeje-do-konca-albo-umrze-ze-strachu-tymczas-potrzebny-pomozmy-dzieciakowi-139969/ a ten to potrzebuje pomocy na juz, ma zebranmych troche pieniazków, trzeba go wyciagnac ze schronu i operowac oczko i wtedy DT byłby jak marzenie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarkowaty-aramis-z-cieszyna-z-uszkodzonym-okiem-trzeba-operowac-138687/ Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):...eeeeeeeeeeeeejjjjjjj!! no zaraz zaraz, jak wszyscy to i on:eviltong: Czy jego są ze złota??:roll: Potem narobi gromadką dzieci za jednym zamachem i....skąd domki dla nich:mad::mad::mad:? noo niewiem czy chociaz nie sa pozłacane:eviltong::eviltong: trzeba Wiosny spytac niech luknie zanim mu wytnie:evil_lol::evil_lol: przeciez ja tez jestem za;);) Quote
xmartix Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 tak, kastrować i koniecznie szczepić! i niech zostaje u WIosny co do rozliczenia - wszystko na pierwszej stronie pamiętajcie że nie jesteśmy na plusie bo takie wydatki mamy w czerwcu: czerwiec: za hotel: 312 zł transport (jednorazowo): 80 zł odrobaczenie: 10 zł badanie kału: 15 zł leczenie: 21 zł ======== -438zł zebranych mamy dopiero 300 zł Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):Aguś, są psy ,które nie mają szans:shake: a Ty możesz zmienić im życie i poczuć to COŚ ,ze gdyby nie TY ....:razz: Ech ide oddac moje tymczasy, nie czuje tego...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a):Ech ide oddac moje tymczasy, nie czuje tego...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...ja Ci tu oddam!!!!!!:-x:-x:evil_lol: Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):...ja Ci tu oddam!!!!!!:-x:-x:evil_lol: Co mi dasz..? Co mi dasz..? DAWAJ!!!!:mad::mad: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a):Ech ide oddac moje tymczasy, nie czuje tego...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziewczyny-jeszcze tylko 150zl!!!! POMOZCIE!!! Jak ja pomoge... To bedziecie potem musialy mi jedzenie w paczkach wysylac, w pierwszej kolejnosci dla zwierzakow oczywiscie :evil_lol: Quote
Ulson Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja też jestem za kastracją pozłacanych ekhm, klejnotów Zumka i za szczepieniami. Chociaż z drugiej strony, jak go ktoś przygarnie to pewnie nie będzie go puszczał bezpańsko żeby robił dzieci. No ale tak czy siak: jestem za. (: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ulson napisał(a):Ja też jestem za kastracją pozłacanych ekhm, klejnotów Zumka i za szczepieniami. Chociaż z drugiej strony, jak go ktoś przygarnie to pewnie nie będzie go puszczał bezpańsko żeby robił dzieci. No ale tak czy siak: jestem za. (: wieszzzz Ulson.:razz:..jak będzie miał ochote na conieco, to nie będzie pytał, tylko sam pobiegnie...i będzie kłopot:eviltong: Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Obejrzyjcie film z podpisu Leyli. Wylaczcie wczesniej ode mnie:placz::placz::placz: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a):Obejrzyjcie film z podpisu Leyli. Wylaczcie wczesniej ode mnie:placz::placz::placz: Niestety za późno, widziałam najgorszy moment, jak psa żywego brała smieciarka :placz::placz::placz: Quote
magda222 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a):Obejrzyjcie film z podpisu Leyli. Wylaczcie wczesniej ode mnie:placz::placz::placz: Nie jestem w stanie tego oglądać... Wstydzę się bardzo za ludzi... Boże,błagam Cię jeśli istniejesz-nie pozwól na to... Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ninka napisał(a):Obejrzyjcie film z podpisu Leyli. Wylaczcie wczesniej ode mnie:placz::placz::placz: cała moja rodzina widziała ten film:shake: Nikt z nas nie zje kawałka mięsa ,taki szok. Ludzie mówią ,że nie zmienią świata nie jedząc mięsa...być może, ale jedno wiem , ja do tego ręki nie przyłożę, nie dla mnie męczą te zwierzęta, nie dla mnie zabijają w tak okrutny sposób:shake: Długo się po nim podnosiłam,ale teraz jestem wielu rzeczy swiadoma. Quote
magda222 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Obejrzałam kawałek...Może jakieś 10-15 minut... I wyłączyłam. Wstrząsające,przerażające...Brak słów... Nie jem mięsa,ale jak uświadomić innych,żeby nie przyczyniali się do śmierci?! Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 magda222 napisał(a):Obejrzałam kawałek...Może jakieś 10-15 minut... I wyłączyłam. Wstrząsające,przerażające...Brak słów... Nie jem mięsa,ale jak uświadomić innych,żeby nie przyczyniali się do śmierci?! ..polecać im ten film...i nie mówić nic przedtem:oops::roll: Quote
AgusiaP Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ninka napisał(a):Ech podejrzewam, ze zadna z Nas nie napisze Ci tutaj NA PEWNO. W moim mniemaniu, lepiej dla Niego bedzie zeby zostal u Wiosny. Z tego co zrozumialam wiekszosc przedmowczyn mnie popiera. Temu psiakowi duzio osob pomaga. Jesli moge cos doradzic - znajdz biede, ktora nie ma nikogo, albo watek, na ktorym blagaja o jakakolwiek pomoc - beda Cie po rekach dziewczyny calowaly!!!!:evil_lol: Agniesia myślę, że dziewczynki mają racje. Ja byłam za tym żeby Zumuś jechał do Ciebie ale w sumie to on u Wiosny ma jak w niebie a z tego co pisały dziewczyny jest tyle piesków, którym ten Twój domek jest dużo bardziej potrzebny. Bardzo Cię proszę daj szanse jakiemuś innemu pieskowi one bardziej tego potrzebują :-(:-(:-(Pozdrawiam Dziewczyny ja bym nie dała rady obejrzec tego filmu :shake: odchorowałabym to strasznie:-(:-(:-( Quote
Ninka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Niestety za późno, widziałam najgorszy moment, jak psa żywego brała smieciarka :placz::placz::placz: To nie byl najstraszniejszy moment:placz::placz::placz::placz::placz: W kazdym razie od dzis nie jem miesa, nie pale, a jako ze nie pale to i nie pije. Quote
Recommended Posts