Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech podejrzewam, ze zadna z Nas nie napisze Ci tutaj NA PEWNO. W moim mniemaniu, lepiej dla Niego bedzie zeby zostal u Wiosny. Z tego co zrozumialam wiekszosc przedmowczyn mnie popiera.

Temu psiakowi duzio osob pomaga.

Jesli moge cos doradzic - znajdz biede, ktora nie ma nikogo, albo watek, na ktorym blagaja o jakakolwiek pomoc - beda Cie po rekach dziewczyny calowaly!!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Ninka']Ech podejrzewam, ze zadna z Nas nie napisze Ci tutaj NA PEWNO. W moim mniemaniu, lepiej dla Niego bedzie zeby zostal u Wiosny. Z tego co zrozumialam wiekszosc przedmowczyn mnie popiera.

Jesli moge cos doradzic - znajdz biede, ktora nie ma nikogo, albo watek, na ktorym blagaja o jakakolwiek pomoc - beda Cie po rekach dziewczyny calowaly!!!!:evil_lol:
na przykład Verter ,albo Bury. Bury jest wiekowy i może siedzieć w domu cicho ,podczas zajęć na uczelni:p A po za tym to by było dlaniego jak sen na jawie:loveu:
Spójrz w te oczy. BURY 11 LAT W SCHRONISKU. JUŻ PO PROGRAMIE

Choć bardzo wystraszony-wciąż ufa człowiekowi.Nie zawiedźmy jego zaufania...

Przypadek beznadziejny? STARY, BRZYDKI i KOŚLAWY, już 7 lat w schronisku

Posted

Leyla napisał(a):
na przykład Verter ,albo Bury. Bury jest wiekowy i może siedzieć w domu cicho ,podczas zajęć na uczelni:p A po za tym to by było dlaniego jak sen na jawie:loveu:

Podaj prosze linki, ja tez zaraz wrzuce kilka:diabloti:

Posted
Posted

Leyla napisał(a):
...eeeeeeeeeeeeejjjjjjj!! no zaraz zaraz, jak wszyscy to i on:eviltong: Czy jego są ze złota??:roll: Potem narobi gromadką dzieci za jednym zamachem i....skąd domki dla nich:mad::mad::mad:?

noo niewiem czy chociaz nie sa pozłacane:eviltong::eviltong: trzeba Wiosny spytac niech luknie zanim mu wytnie:evil_lol::evil_lol:

przeciez ja tez jestem za;);)

Posted

tak, kastrować i koniecznie szczepić!
i niech zostaje u WIosny

co do rozliczenia - wszystko na pierwszej stronie

pamiętajcie że nie jesteśmy na plusie bo takie wydatki mamy w czerwcu:

czerwiec:

za hotel: 312 zł
transport (jednorazowo): 80 zł
odrobaczenie: 10 zł
badanie kału: 15 zł
leczenie: 21 zł

========
-438zł

zebranych mamy dopiero 300 zł

Posted

Leyla napisał(a):
Aguś, są psy ,które nie mają szans:shake: a Ty możesz zmienić im życie i poczuć to COŚ ,ze gdyby nie TY ....:razz:

Ech ide oddac moje tymczasy, nie czuje tego...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziewczyny-jeszcze tylko 150zl!!!!

POMOZCIE!!!

Jak ja pomoge... To bedziecie potem musialy mi jedzenie w paczkach wysylac, w pierwszej kolejnosci dla zwierzakow oczywiscie :evil_lol:

Posted

Ja też jestem za kastracją pozłacanych ekhm, klejnotów Zumka i za szczepieniami. Chociaż z drugiej strony, jak go ktoś przygarnie to pewnie nie będzie go puszczał bezpańsko żeby robił dzieci. No ale tak czy siak: jestem za. (:

Posted

Ulson napisał(a):
Ja też jestem za kastracją pozłacanych ekhm, klejnotów Zumka i za szczepieniami. Chociaż z drugiej strony, jak go ktoś przygarnie to pewnie nie będzie go puszczał bezpańsko żeby robił dzieci. No ale tak czy siak: jestem za. (:

wieszzzz Ulson.:razz:..jak będzie miał ochote na conieco, to nie będzie pytał, tylko sam pobiegnie...i będzie kłopot:eviltong:

Posted

Ninka napisał(a):
Obejrzyjcie film z podpisu Leyli. Wylaczcie wczesniej ode mnie:placz::placz::placz:

Niestety za późno, widziałam najgorszy moment, jak psa żywego brała smieciarka :placz::placz::placz:

Posted

Ninka napisał(a):
Obejrzyjcie film z podpisu Leyli. Wylaczcie wczesniej ode mnie:placz::placz::placz:

Nie jestem w stanie tego oglądać... Wstydzę się bardzo za ludzi...
Boże,błagam Cię jeśli istniejesz-nie pozwól na to...

Posted

Ninka napisał(a):

cała moja rodzina widziała ten film:shake: Nikt z nas nie zje kawałka mięsa ,taki szok. Ludzie mówią ,że nie zmienią świata nie jedząc mięsa...być może, ale jedno wiem , ja do tego ręki nie przyłożę, nie dla mnie męczą te zwierzęta, nie dla mnie zabijają w tak okrutny sposób:shake: Długo się po nim podnosiłam,ale teraz jestem wielu rzeczy swiadoma.

Posted

Obejrzałam kawałek...Może jakieś 10-15 minut... I wyłączyłam.
Wstrząsające,przerażające...Brak słów...
Nie jem mięsa,ale jak uświadomić innych,żeby nie przyczyniali się do śmierci?!

Posted

magda222 napisał(a):
Obejrzałam kawałek...Może jakieś 10-15 minut... I wyłączyłam.
Wstrząsające,przerażające...Brak słów...
Nie jem mięsa,ale jak uświadomić innych,żeby nie przyczyniali się do śmierci?!

..polecać im ten film...i nie mówić nic przedtem:oops::roll:

Posted

Ninka napisał(a):
Ech podejrzewam, ze zadna z Nas nie napisze Ci tutaj NA PEWNO. W moim mniemaniu, lepiej dla Niego bedzie zeby zostal u Wiosny. Z tego co zrozumialam wiekszosc przedmowczyn mnie popiera.

Agniesia myślę, że dziewczynki mają racje.
Ja byłam za tym żeby Zumuś jechał do Ciebie ale w sumie to on u Wiosny ma jak w niebie a z tego co pisały dziewczyny jest tyle piesków, którym ten Twój domek jest dużo bardziej potrzebny.
Bardzo Cię proszę daj szanse jakiemuś innemu pieskowi one bardziej tego potrzebują :-(:-(:-(Pozdrawiam

Dziewczyny ja bym nie dała rady obejrzec tego filmu :shake: odchorowałabym to strasznie:-(:-(:-(

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Niestety za późno, widziałam najgorszy moment, jak psa żywego brała smieciarka :placz::placz::placz:

To nie byl najstraszniejszy moment:placz::placz::placz::placz::placz:

W kazdym razie od dzis nie jem miesa, nie pale, a jako ze nie pale to i nie pije.