nescca Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Faktycznie Gosiu...mialas racje. To cudne psisko. Fajnie ze bedziemy go mogly widywac u Wiosny :) Quote
toyota Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Psiak ma duży urok osobisty . Jestem pewna , że szybko znajdzie kochający domek . Fajnie Ula , że mu pomogłaś :loveu:. Nie przejmuj się koleżankami - ludzie czasami są bezmyślni . Quote
Ninka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dziewczyny, uprzejmnie prosze o wplaty, gdyz jak najszybciej chcialabym WIOSNIE przelac pieniazki!!! Dostalam od xmatrix i toyoty do dzis. I prosze spojrzcie, co sie dzieje w Poznanskim schronie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-poznaniu-bukowska-139366/#post12411495 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 a Zumiś dzis biegał razem z "moim" Niko po wybiegu;) wiecej pewnie Wiosna napisze Quote
AgusiaP Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Ninka']Dziewczyny, uprzejmnie prosze o wplaty, gdyz jak najszybciej chcialabym WIOSNIE przelac pieniazki!!! Dostalam od xmatrix i toyoty do dzis. I prosze spojrzcie, co sie dzieje w Poznanskim schronie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-poznaniu-bukowska-139366/#post12411495 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Ninka ja wysłałam pieniążki w piątek.Napisz proszę czy doszły Quote
magda222 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ewcia1994dg napisał(a):Ninka ja wysłałam pieniążki w piątek.Napisz proszę czy doszły Moje poszły w sobotę.Powinny dziś być na koncie Ninki. Quote
Ninka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Poprzychodzily pieniazki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: magda222 - 30zl ewcia1994dg - 30zl Aleksandra Szydlowska - 50zl xmatrix, mozesz wrzucic na pierwsza...? DZIEKUJEMY!!!!! Quote
Ninka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Lu_Gosiak, rozumiem, ze jestes Aleksandra..?:roll:;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ninka ja Ci wyslalam moja deklaracje + 20zł od Nesci;);) Quote
Ninka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Juz sie wszystko wyjasnilo z tajemnicza Ola;) Dziekujemy kochana!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ninka napisał(a):Lu_Gosiak, rozumiem, ze jestes Aleksandra..?:roll:;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie, ja wysłalam dzisiaj dopiero;) wiec pewnie jutro beda....Wiosna mowi, ze Zumiś jest średnio duzy, wiec płacimy 12zł/dzien czyli 360/miesiac aha i ma sie pojawic i napisac ile transport wyniósł....Ninka moj bazarek jeszcze trwa wiec przeleje całość jak sie zakonczy;) Quote
xmartix Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 wstawilam na pierwsza trzeba tel do WIosny zeby do ogloszen dac, czy nasze telefony? i gdzie jest ten hotelik?? Quote
Ninka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Tak w ramach scisloci, od Lu_Gosiak i Neski, nie dostalam jeszcze pieniazkow:mad::eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 xmartix napisał(a):wstawilam na pierwsza trzeba tel do WIosny zeby do ogloszen dac, czy nasze telefony? i gdzie jest ten hotelik?? hotelik od Wiosny jest koło Kluczborka, co do telefonu, mysle zeby podac od Wiosny, gdyż obecnie to Ona go najlepiej zna, a Wiosna i tak nam przekaże pewnie wszystkie oferty, bo po Zumisia to sie kolejki ustawiać beda;):evil_lol::evil_lol: Quote
Ulson Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Zumiś, chłopie, ale za za toba tęsknie. :roll: Za niedługo znajdziemy ci domek, to jak obiecałam < 3 Ps; uzbierałam trochę pieniążków dla psinki (: Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ninka napisał(a):Tak w ramach scisloci, od Lu_Gosiak i Neski, nie dostalam jeszcze pieniazkow:mad::eviltong: :evil_lol::evil_lol: a ta pała to na mnie???:p no pisalam, ze dzis wyslalam przeciez:razz:;) a bazarek konczy sie 15, wiec jeszcze troche czasu jest Quote
Ninka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ta pala, to tak ogolnie, bo ogrom psiakow, i bezmyslnosc ludzka mnie przerosl... No i tez troche do xmatrix, ktora wrzucila na pierwsza jakoby pieniazki juz byly...:crazyeye::evil_lol: Quote
wiosna Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Na początek zobaczcie chłopaka: Przystojniak, nie ? :razz: Zdjęcia nie najlepszejjakości, i nie na naszej pięknej łące - znowu pada :angryy: Zumi jest psiakiem naprawdę fajniutkim - grzeczny, spokojny, taki.. opanowany :crazyeye: ja od takich już odwykłam - żadnych problemów ;) Żadnej w nim agresji, żadnej nadaktywności, pobudliwości, jakiejś zajadłości czy czegokolwiek, do czego możnaby mieć jakieś 'ale'. Zumi to stateczny, opanowany Pan Pies ;) Z psami dogaduje się idealnie, nawet Niko mu do miski zaglądał i.. jadł ;) Rana na nodze goi się nieźle, chociaż powinna być zaszyta. Ale źle nie jest. Zumi jest chudziutki, ale na szczęście apetyt mu wrócił i zjada już ładnie swoje wielkie porcje, więc mam nadzieję, że niedługo będzie normalnej wagi ;) Cuż więcej ? Naprawdę fajne psisko. Kontakt w ogłoszeniach może być oczywiście na mnie - adopcje@3rd-pole.com, 506 935 278. Kastrujemy go przed adopcją ? aha! skleroza niestety nie boli... :wallbash: Jadąc po Zumiego zrobiliśmy 80-kilka km w jedną stronę. Za transport więc jest 80zł. Quote
Ninka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Szukamy nowego domku dla przystojniaka!! 360+80=440zl Quote
AgusiaP Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Piękny psisko. Miał naprawdę mnóstwo szczęścia, że trafił na was.:-(:-(:-( Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 dzieki Wiosna za wieści, posłalam Zumika /razem z Fago/ do Nowin Lublinieckich ....zobaczymy;) to na pewno musi byc domek wyjatkowy;) co do kastracji, ja jestem za Quote
magda222 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 On jest piękny :loveu: Myślę,że raz dwa znajdzie dom. Quote
Recommended Posts