Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak ma duży urok osobisty . Jestem pewna , że szybko znajdzie kochający domek .

Fajnie Ula , że mu pomogłaś :loveu:. Nie przejmuj się koleżankami - ludzie czasami są bezmyślni .

Posted

Poprzychodzily pieniazki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

magda222 - 30zl
ewcia1994dg - 30zl
Aleksandra Szydlowska - 50zl

xmatrix, mozesz wrzucic na pierwsza...?

DZIEKUJEMY!!!!!

Posted

Ninka napisał(a):
Lu_Gosiak, rozumiem, ze jestes Aleksandra..?:roll:;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie, ja wysłalam dzisiaj dopiero;) wiec pewnie jutro beda....Wiosna mowi, ze Zumiś jest średnio duzy, wiec płacimy 12zł/dzien czyli 360/miesiac aha i ma sie pojawic i napisac ile transport wyniósł....Ninka moj bazarek jeszcze trwa wiec przeleje całość jak sie zakonczy;)

Posted

xmartix napisał(a):
wstawilam na pierwsza
trzeba tel do WIosny zeby do ogloszen dac, czy nasze telefony?
i gdzie jest ten hotelik??

hotelik od Wiosny jest koło Kluczborka, co do telefonu, mysle zeby podac od Wiosny, gdyż obecnie to Ona go najlepiej zna, a Wiosna i tak nam przekaże pewnie wszystkie oferty, bo po Zumisia to sie kolejki ustawiać beda;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Zumiś, chłopie, ale za za toba tęsknie. :roll:
Za niedługo znajdziemy ci domek, to jak obiecałam < 3

Ps; uzbierałam trochę pieniążków dla psinki (:

Posted

Ninka napisał(a):
Tak w ramach scisloci, od Lu_Gosiak i Neski, nie dostalam jeszcze pieniazkow:mad::eviltong:

:evil_lol::evil_lol: a ta pała to na mnie???:p
no pisalam, ze dzis wyslalam przeciez:razz:;)

a bazarek konczy sie 15, wiec jeszcze troche czasu jest

Posted

Ta pala, to tak ogolnie, bo ogrom psiakow, i bezmyslnosc ludzka mnie przerosl...

No i tez troche do xmatrix, ktora wrzucila na pierwsza jakoby pieniazki juz byly...:crazyeye::evil_lol:

Posted

Na początek zobaczcie chłopaka:

Przystojniak, nie ? :razz:
Zdjęcia nie najlepszejjakości, i nie na naszej pięknej łące - znowu pada :angryy:

Zumi jest psiakiem naprawdę fajniutkim - grzeczny, spokojny, taki.. opanowany :crazyeye: ja od takich już odwykłam - żadnych problemów ;) Żadnej w nim agresji, żadnej nadaktywności, pobudliwości, jakiejś zajadłości czy czegokolwiek, do czego możnaby mieć jakieś 'ale'. Zumi to stateczny, opanowany Pan Pies ;)
Z psami dogaduje się idealnie, nawet Niko mu do miski zaglądał i.. jadł ;)

Rana na nodze goi się nieźle, chociaż powinna być zaszyta. Ale źle nie jest. Zumi jest chudziutki, ale na szczęście apetyt mu wrócił i zjada już ładnie swoje wielkie porcje, więc mam nadzieję, że niedługo będzie normalnej wagi ;)

Cuż więcej ? Naprawdę fajne psisko.
Kontakt w ogłoszeniach może być oczywiście na mnie - adopcje@3rd-pole.com, 506 935 278.
Kastrujemy go przed adopcją ?

aha! skleroza niestety nie boli... :wallbash:
Jadąc po Zumiego zrobiliśmy 80-kilka km w jedną stronę. Za transport więc jest 80zł.