Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=4]DEKLARACJE FINANSOWE:

Na dzień 04.06.09:
magda222 - 30zl/msc
xmatrix - 20zl/msc
ewcia 1994dg - 30zl/msc
Lu_Gosiak - 10zl/msc
zenobiusz_flores - 100zl/msc
Ninka - 50zl/msc
Layla - 50zł/msc
toyota- 20zl/msc
nesca - 20zl
Lu_Gosiak bazarek - 70zl
Co daje sume: [SIZE=6][SIZE=4]400zl

[SIZE=4][SIZE=6]Potrzebne przynajmniej jeszcze 50zl!

NA KONCIE:
[SIZE=5]20zl - xmatrix

[SIZE=2]Dziekuje dziewczyny za wszystko!!!! :loveu::loveu::loveu:
Jak tam Zumi...? Gdzie on...?:razz:

Posted

Ulson,
nie przejmuj sie glupimi ludzmi!!!

Same NIC nie zrobily, Ty zrobilas WSZYSTKO co w Twojej mocy!

Pewnie takim traktowaniem Cie, chcialy sobie humor poprawic. To bylo podle i niegodne. Wszystkie psy potraktowalyby Cie lepiej:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zuminek już bezpiecznie podróżuje. Jedynie moja radość z jego szczęścia została zgnieciona i obniżona do poziomu zerowego. Zaraz po oddaniu psa spotakałam na ulicy 'przyjaciółki'. I momentalnie zostałam zgnojona, za to co zrobiłam. Cała 5 stwierdziła, że oddałam go w złe miejsce, że mnie tam nie było, że jak sie skończą pieniądze, to go wyrzucą na ulicę, wyśmiały mnie w okrutnie wredny sposób i zbeształy. Ale teraz tak jest, że jak ktoś jest dobry, to podcinają mu skrzydła. Nie martwię się o Zumisia, bo wiem, że jest w dobrych rękach, wiem, że jest bezpieczny i szczęśliwy. Boli mnie jedynie to, jak potraktowały mnie koleżanki. Przez cały ten czas nie dostałam od nich słowa otuchy, ani razu nie pochwaliły tego, ile serca włożyłam w bezdomnego psa. To co robiłam, uważały za absurdalne, a teraz, nie rusząc palcem w kierunku jego sprawy, zrobiły wszystko aby i mi odebrać z tego jakąkolwiek radość, stąd zamiast wrócić do domu z uśmiechem na twarzy, wróciłam z płaczem i nie mogę przestać. Może to głupie, ale naprawdę kocham zwierzęta bardziej od ludzi.

Nie chcę z wami zrywać kontaktu, piszcie tutaj co jakiś czas, wspierajcie mnie chociaż wy, zrobimy elegancki przelew, ja też zacznę zbierać pieniążki dla Zumka. No i wogólę dziękuje, bo gdyby nie wy, to pewnie on dalejby błąkał się po ulicy, a ja miałabym dożywotniego doła, że nie byłam w stanie nic zrobić w jego sprawie. Dziękuję!

Posted

Ulson napisał(a):
Zuminek już bezpiecznie podróżuje. Jedynie moja radość z jego szczęścia została zgnieciona i obniżona do poziomu zerowego. Zaraz po oddaniu psa spotakałam na ulicy 'przyjaciółki'. I momentalnie zostałam zgnojona, za to co zrobiłam. Cała 5 stwierdziła, że oddałam go w złe miejsce, że mnie tam nie było, że jak sie skończą pieniądze, to go wyrzucą na ulicę, wyśmiały mnie w okrutnie wredny sposób i zbeształy. Ale teraz tak jest, że jak ktoś jest dobry, to podcinają mu skrzydła. Nie martwię się o Zumisia, bo wiem, że jest w dobrych rękach, wiem, że jest bezpieczny i szczęśliwy. Boli mnie jedynie to, jak potraktowały mnie koleżanki. Przez cały ten czas nie dostałam od nich słowa otuchy, ani razu nie pochwaliły tego, ile serca włożyłam w bezdomnego psa. To co robiłam, uważały za absurdalne, a teraz, nie rusząc palcem w kierunku jego sprawy, zrobiły wszystko aby i mi odebrać z tego jakąkolwiek radość, stąd zamiast wrócić do domu z uśmiechem na twarzy, wróciłam z płaczem i nie mogę przestać. Może to głupie, ale naprawdę kocham zwierzęta bardziej od ludzi.

Nie chcę z wami zrywać kontaktu, piszcie tutaj co jakiś czas, wspierajcie mnie chociaż wy, zrobimy elegancki przelew, ja też zacznę zbierać pieniążki dla Zumka. No i wogólę dziękuje, bo gdyby nie wy, to pewnie on dalejby błąkał się po ulicy, a ja miałabym dożywotniego doła, że nie byłam w stanie nic zrobić w jego sprawie. Dziękuję!

Ulson ,zrobiłas kawał dobrej roboty i przyczyniłas się do szczęścia Zumiego. Twoje koleżanki Ci zazdroszczą siły i determinacji, do kostek nie dorastają Tobie, wiedzą o tym i je skręca. Niestety ziemia nosi takie szumowiny i dlatego mamy tyle roboty.
Ja dla swoich koleżanek jestem nienormalna pomagając psom finansowo i poświęcając im swój czas. Jak się czepiają mam swoje argumenty niepodważalne:razz: Mamy swoją pasję ,ratujemy zwierzęta, które postawił nam na drodze Pan Bóg i dał wolną wolę...Nie zbieramy znaczków z motylkami!! nasze życie jest przez to cenne, bo swoim istnieniem ratujemy inne,które chcą żyć i być koochane.;)

Posted

Wiosenka gadała z moją mamą i myśle że to co obydwie powiedziałyście jest zupełną prawdą. Ludzie są podli, podli i jeszcze raz podli. A my - robimy to co kochamy.

Posted

Ulka nie przejmuj sie takimi ludzmi bo nie warto, Layla pieknie to podsumowała - przez takich bezmógzowców tyle mamy tu roboty:evil_lol:

a Zumi jedzie sobie spokojnie :loveu: moze nawet go dzis zobacze:multi:

Posted

Gosiunia, fajnie by było, gdybyś dzisiaj do niego wpadła :) Byłabym spokojna o niego, chociaż Wiosna pewnie i tak zadzwoni. :) Ale jakby coś, to jestem pod telefonem :*

Posted

Dojechaliśmy ;)

Długo, bo dziś szczęście uśmiechnęło się nie tylko do Zumka, ale i do naszej Luny, która zamieszkała w przecudownym domku :)

Zumi drogę zniósł nad wyraz dzielnie, większość czasu spał albo potrzył przez okna. Zabrałam go na krótki spacerek i zaprowadziłam do boksu, aby mógł spokojnie odpocząć. Zaraz dostanie kolację.

Ula. Jestem pewna, że dziesiątki ludzi widziały Zumiego na ulicy, jednak nikt nie zdecydował się pomóc. To, że nie jesteś obojętna na takie rzeczy to naprawdę pierwszy i największy, najważniejszy krok. Bardzo Ci w imieniu Zumiego za to dziękuję.

Wstawiam dzisiaj tylko jedno zdjęcie, bo mam sporo zaległości tutaj po dniu nieobecności. Więcej będzie w najbliższych dniach.

Posted

szkoda, ze jednak nie dane nam było sie spotkac dzis....Wiosna Wielkie dzieki za transport i przyjecie Zumisia do Was:loveu::Rose::Rose:

napisz prosze koszty transportu i ogolnie miesieczne;)

Posted

Ojeej! Jak zobaczyłam to zdjęcie, to momentalnie się popłakałam. Kochany Zumik. Wiosna, pisz tutaj czasem jak mały się sprawuję. (:
Dobrze, że wszystko się udało. :*

Posted

no Zumik już u Wiosny extra!
Ulson się nie przejmuj, zazdroszczą Ci odwagi i serca ;)

ile za Zumiaka płacimy miesięcznie? i czy już Ninka robisz rozliczenia kto już wpłacił. to przekleję w pierwszy post

gdzie teraz Zumi jest dokładnie? to zmienię w allegro
trzeba go ogłaszać na innych stronach

Posted

Ciesze sie, ze Zumi, juz szczesliwy u Wiosny:loveu::loveu::loveu::loveu:

Dostalam pieniazki od Ciebie i wpisalam w posty rozliczeniowe, teraz jeszcze mam od toyoty.

Wpisz prosze, bo mam gosci, i musze uciekac...

DZIEKUJE BARDZO WSZYSTKIM ZA POMOC!!!

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:bigcool::bigcool::bigcool: no to teraz pozostało Nam tylko :drink1::knajpa::popcorn: ja zaraz zaczynam:evil_lol:

zDROWKO!!!!!!

MY JUZ ZACZELISMY;)

Posted

Kurczę, to zdjęcie jest piękne! Ale jestem szczęśliwa :multi::lilangel: Zumiś mój kochany < 3 Łii, ja już uzbierałam 20zł, nie wiele póki co, myślę że za pare dni będe miała ok 50zł (: