Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm, już sama nie wiem. Bardziej byłabym za propozycją ICK, ponieważ można zapłacić wtedy, gdy uzbieramy już pewną sumę. DO tego czasu wszyscy przelaliby pieniązki, an jedno kąto i już. Odnoscie do 'wiosny' - nie jestem w stanie jutro zapłacić z góry za nocleg Zumiego, za przejazd też nie. Mama jest przed wypłatą, ja- przed kieszonkowym. Chyba, że nie będą się ciepać o pieniądze i będzie można je dosłać w późniejszym terminie, gdy już uzbieramy. Jedynie o to mi chodzi. Bo wierzę, ze w obydwóch miejscach dobrze się zajmą pieskiem, no i KTOZ jest w Krakowie, a ten drugi hotel?

Posted

[quote name='Ulson']Hm, już sama nie wiem. Bardziej byłabym za propozycją ICK, ponieważ można zapłacić wtedy, gdy uzbieramy już pewną sumę. DO tego czasu wszyscy przelaliby pieniązki, an jedno kąto i już. Odnoscie do 'wiosny' - nie jestem w stanie jutro zapłacić z góry za nocleg Zumiego, za przejazd też nie. Mama jest przed wypłatą, ja- przed kieszonkowym. Chyba, że nie będą się ciepać o pieniądze i będzie można je dosłać w późniejszym terminie, gdy już uzbieramy. Jedynie o to mi chodzi. Bo wierzę, ze w obydwóch miejscach dobrze się zajmą pieskiem, no i KTOZ jest w Krakowie, a ten drugi hotel?

deklaracji mamy zebranych na 290zł miesiecznie, trzeba troszke dozbierac zaprosic na watek nowe osoby to mysle dozbieramy reszte;)

ja z bazarku mysle uzbieram troche, reszte dozbieramy i na transport bedzie

co do pieniedzy to nikt nie oczekuje od Ciebie Ulka ze wyłozysz pieniazki, wiec o to sie nie martw
Wiosna ma hotelik kolo Kluczborka jej tz moze jechac po psa w kazdej chwili, kasa nie musi być juz natychnmiast;) dzieki Wiosna za wyrozumiełość:loveu::loveu:

Ninka prosba do Ciebie pozporsylaj wszytskim juz nr konto to zaczniemy zbierac co?? Zenobiusz prosil o dokladny adres tez

Posted

Witajcie ;)

Zostałam poproszona o odezwania się tutaj - więc jestem.
Mogę właściwie tylko potwierdzić to, co napisała Gosia - cena u nas to 10zł za psa średniego, 12 za średnio-dużego, 15 za całkiem dużego. Mi psisko wygląda na średnio duże.

Mój Patryk może właściwie w każdej chwili jechać.

dodam jeszcze - Ulson, nie trzeba płacić z góry, my nie prowadzimy komercyjnego hoteliku. Spokojnie poczekamy na wpłaty.

Posted

[SIZE=4]DEKLARACJE FINANSOWE:

Na dzień 04.06.09:
magda222 - 30zl/msc
xmatrix - 20zl/msc
ewcia 1994dg - 30zl/msc
Lu_Gosiak - 10zl/msc
zenobiusz_flores - 100zl/msc
Ninka - 50zl/msc
Layla - 50zł/msc
toyota- 20zl/msc
nesca - 20zl
Lu_Gosiak bazarek - 70zl
Co daje sume: [SIZE=6][SIZE=4]400zl

[SIZE=4][SIZE=6]Potrzebne przynajmniej jeszcze 50zl!

(na transport, i miesieczny pobyt w hoteliku u Wiosny)

[SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4]
Ulson podjela moim zdaniem sluszna decyzje!!!

[SIZE=2]Rozmawialam z Wiosna, moga przyjechac po Zumiego jutro w ciagu dnia. Ulson, czy moglabys im go wydac???

Juz wysylam po osobach, ktore sie zadeklarowaly via PM numer konta i namiary na mnie. Prosze o szybka wplate, gdyz zebrane pieniazki, chce jak najszybciej Wiosnie przelac.

Oprocz hotelu, trzeba bedzie rowniez zwrocic $ za paliwo.

Posted

UWAGAAAAAAAA!
ŻEBY NIE BYŁO NIEDOMÓWIEŃ, jeszcze nie zadecydowałam, ustalam pewne fakty co do obydwóch miejsc, ale przyznam szczerze, ze bardziej pasuje mi KTOZ, ponieważ jest w Krakowie, w którym przebywam dużo częsciej niż na opolszczyźnie..

Posted

Kochane,
wyslalam wszystkim na PM numer konta, i moje dane.

Pieniadze bede zbierac na swoim prywatnym koncie, bo to jest moja pierwsza taka zbiorka, i nie mam innej alternatywy.

Zeby nikt sie nie denerwowal podalam wszystkie swoje dane.

Jak tylko pieniazki wplyna, przeleje wszystkie Wiosnie, prosila o jednorazowa wplate calosci.

JESTESCIE KOCHANE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Mamy juz 330zl w deklaracjach!

ULSON, daj znac jak sie umowisz z Wiosna!!!

Posted

Ninka napisał(a):
Lu_Gosia

Spokojnie, wszystko pod kontrola. Dopisalam Layli, ze deklaracja jest miesieczna, a dziewczyn jednorazowa.

Pod spodem dopisalam, ze poki co zbieramy na transport i pierwszy miesiac!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: własnie zobaczylam, ze z boku pisze jasno i wyraźnie - takze soryy;)

z mojego bazarku jak narazie jest 70zł całkiem ładny wynik jak na jeden dzien:cool3::cool3:

Posted

Lu_Gosia

Spokojnie, wszystko pod kontrola. Dopisalam Layli, ze deklaracja jest miesieczna, a dziewczyn jednorazowa.

Pod spodem dopisalam, ze poki co zbieramy na transport i pierwszy miesiac!!!

Posted

Rano tak o 10:00 przedzwonię do Wiosny.
Mam nadzieję, że wszystko się uda.
Gdy się coś okażę, wszystko tu napiszę.
A tym czasem idę spać, bo jestem wykończona po Komersie,
z rana musze lecieć po psinkę.