2010 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Trzeba go porozgłaszać. Potrzebne są ogłoszenia dla niego na DS. Ulson dlaczego nie masz go w swojej sygnaturce. Paulina zrobiła taki fajny banner dal niego. Ja też pytam i może coś wypytam..... Quote
Ulson Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Właśnie nie mogę go wstawić, nie wiem czemu. Jeszcze spróbuję. Ja porobię jeszcze ogłoszenia w mieście. Quote
2010 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Zaraz napiszę na pw. a ogłoszenia na różnych forach... Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Zumisiu:loveu::loveu: co z Toba bedzie piesku...... potrzeba na watku nowych dobrych duszek, moze wspomogą 5- 10zł misiecznie Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 bazarek ja robie na Zumisia jestem w trakcie... Quote
zenobiusz flores Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jak tam Zumi ? Sa jakies ustalenia ? Bo w razie co to potrzebuje dokladny adres i numer konta ......kto zajmuje sie jakims bazarkiem....mam trzy poduchy dla psow, nowe z suwakami - zdejmowane poszewki mozna prac - paczka nie dotarla do adresata. lezy na skladzie w czestochowie - potrzebuje adres gdzie przekierowac na jakiegos psa w potrzebie. Quote
Leyla Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Deklaruję 50 zł miesięcznie, jutro zrobię przelew. Lu Gosiak zawsze jest tam gdzie najgorsza bieda Quote
magda222 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Leyla napisał(a):Deklaruję 50 zł miesięcznie, jutro zrobię przelew. Lu Gosiak zawsze jest tam gdzie najgorsza bieda Leyla,dziękujemy :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Monia Ty wiesz:loveu::loveu: wielkie dzieki za niedługo bedzie bazarek na Zumisia - robi sie :p zenobiusz co do tych poduch to moze je na bazarku wystawić??? co do konta to Ninka sie zadeklarowala zbierac na psiaka, ale najpierw musimy ustalic gdzie dajemy Zumisia, sukam gdzie sie da, w sumie to jutro ostatni dzien zeby cos znalezc Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Ninka'][SIZE=4]DEKLARACJE FINANSOWE: Na dzień 02.06.09: magda222 - 30zl/msc xmatrix - 20zl/msc ewcia 1994dg - 30zl/msc Lu_Gosiak - 10zl/msc zenobiusz_flores - 100zl/msc Ninka - 50zl/msc Layla - 50zł Co daje sume: [SIZE=6][SIZE=4]290zl uaktualnione edit: zaprasam na bazarek dla Zumisia http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-ksiazki-drobiazgi-na-zumisisa-do-15-06-a-139156/#post12394354 Quote
zenobiusz flores Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Monia Ty wiesz:loveu::loveu: wielkie dzieki za niedługo bedzie bazarek na Zumisia - robi sie :p zenobiusz co do tych poduch to moze je na bazarku wystawić??? co do konta to Ninka sie zadeklarowala zbierac na psiaka, ale najpierw musimy ustalic gdzie dajemy Zumisia, sukam gdzie sie da, w sumie to jutro ostatni dzien zeby cos znalezc A D R E S ! Potzrebuje dzis d o k l a d n y adres z nomerem telefonu njlepiej ( wyslijcie mina priw bo mam klopoty z odszukaniem tego watku )zeby przekierowac paczke lezaca na skladzie w Czestochowie - jasne, ze poduszki moga byc na Zumiego. Druga sprawa, ze mam duzo ksiazek w jezyku angielskmi - literatura popularna - akcje , romanse - i tez mogalbym sukcesywnie je przekazywac komus kto zajmuje sie bazarkami - potrzebny mi kontakt , w Warszawie bywam bowiem tylko raz na jakis czas . Jesli chodzi o przeslanie pieniedzy to , imie , nazwisko, adres i numer konta, nazwa banku , tez najlepiej adres banku musza byc tez bardzo dokladne - no, niestety. Inaczej sa klopoty . Piesek jest po prostu sliczny ! Quote
AgusiaP Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Trzymam mocno kciuki za pieseczka i czekam na nr. konta;) Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ulson, i jak tam negocjacje z mama? Mozecie przygarnac psiaka do lipca? Albo zawiezc do hotelu jutro? Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wiosna :loveu:zgodziła sie przyjać Zumiego u siebie w hoteliku :multi:, gdyz mam tam swojego psa to Zumi mogłby razem z nim zamieszkac Wiem, ze tam Zumis bedzie otoczony fachowa opieka poza tym spacery 3 razy dziennie i duzo milości wiem, ze jeszcze inne opcje sa brane opd uwage, wiec prosze wypowiedzcie sie.... Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 no wiec tak, moim skromnym zdaniem, najlepiej jesli psiak poszedlby do Uli chociaz na miesiac lub AZ na miesiac. Miesiac wsrod ludzi, w cieplym domku, a w tym czasie poszukiwania nowego domku by trwaly!!! Jesli do lipca by sie nie udalo :( to wtedy hotelik. No i jest to opcja, pod warunkiem, ze rodzice Uli sie zgodza. a jesli sie nie zgodza, to Lu_Gosiak - zalatwiaj i tak! Quote
2010 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Mamy tutaj propozycję : W hoteliku na Łężyckiej kosztuje 15 zł za dobę z opieką weterynaryjną KTOZ. I może być jutro na 99 % odebrany jak zwolni się tam miejsce (inny psiak idzie do adopcji). Pieniążki wpłacicie na konto jak uzbieracie.To dobrowolne składki -jako darczyńców dla KTOZ. Za benzynę nie trzeba ekstra płacić. Proszę zadecydujcie.I dajcie dzisiaj odpowiedz. Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 a co jesli miejsce sie w hoteliku nie zwolni?? U wiosny cena bedzie w granicah 12zł - ze zdjecia trudno ocenić jakiej pies jest wielkości ja sie nie upieram, to tylko propozycja, aczkolwiek jak sie zdecydujemy to tz Wiosny moze po psa dzis pojechac za zwrot kosztow Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dziewczyny, pomozcie prosze mi wydac tymczasowiczke.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/4msc-podpalana-sunia-pomozcie-w-oglaszaniu-prosze-138456/ Zywe srebro, a nie pies!! W dodatku z Boguszyc!! A jak bede miala wolny tymczas...:p Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Miejsce u wiosny sprawdzone, i tansze. I na pewno. Lu_Gosiak, jak mozesz, zarezerwuj do jutra. Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Zapytalam jeszcze dziewczyny, ktora prowadzi platne DT, 8,50zl/doba z wyzywieniem. http://www.dogomania.pl/forum/f28/dt-u-naa-watek-zbiorczy-131066/ Quote
2010 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Widzę, że zadecydowałyście to i wyłaczam się z wątku. Powodzenia . Powiadomcie Ulę . Quote
_ogonek_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ick napisał(a):Widzę, że zadecydowałyście to i wyłaczam się z wątku. Powodzenia . Powiadomcie Ulę . Ale nie musisz od razu odchodzić ;) Tak apropo zapisuję się na wątek. Quote
_ogonek_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ninka napisał(a):Witamy serdecznie A&S i o rady i pomoc prosimy...:cool3: Ick, no zostan no...;) ogloszenia? :cool3::cool3: Quote
2010 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :lol:Poodwiedzam Potwierdżcie proszę czy pewny ten wasz hotelik ? Czy decyzja podjęta ? Jaki ? Quote
Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Witamy serdecznie A&S i o rady i pomoc prosimy...:cool3: Ick, no zostan no...;) Quote
Recommended Posts