Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba go porozgłaszać. Potrzebne są ogłoszenia dla niego na DS.
Ulson dlaczego nie masz go w swojej sygnaturce.
Paulina zrobiła taki fajny banner dal niego.
Ja też pytam i może coś wypytam.....

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam Zumi ?

Sa jakies ustalenia ? Bo w razie co to potrzebuje dokladny adres i numer konta ......kto zajmuje sie jakims bazarkiem....mam trzy poduchy dla psow, nowe z suwakami - zdejmowane poszewki mozna prac - paczka nie dotarla do adresata. lezy na skladzie w czestochowie - potrzebuje adres gdzie przekierowac na jakiegos psa w potrzebie.

Posted

Monia Ty wiesz:loveu::loveu: wielkie dzieki

za niedługo bedzie bazarek na Zumisia - robi sie :p

zenobiusz co do tych poduch to moze je na bazarku wystawić???
co do konta to Ninka sie zadeklarowala zbierac na psiaka, ale najpierw musimy ustalic gdzie dajemy Zumisia, sukam gdzie sie da, w sumie to jutro ostatni dzien zeby cos znalezc

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Monia Ty wiesz:loveu::loveu: wielkie dzieki

za niedługo bedzie bazarek na Zumisia - robi sie :p

zenobiusz co do tych poduch to moze je na bazarku wystawić???
co do konta to Ninka sie zadeklarowala zbierac na psiaka, ale najpierw musimy ustalic gdzie dajemy Zumisia, sukam gdzie sie da, w sumie to jutro ostatni dzien zeby cos znalezc

A D R E S ! Potzrebuje dzis d o k l a d n y adres z nomerem telefonu njlepiej ( wyslijcie mina priw bo mam klopoty z odszukaniem tego watku )zeby przekierowac paczke lezaca na skladzie w Czestochowie - jasne, ze poduszki moga byc na Zumiego.

Druga sprawa, ze mam duzo ksiazek w jezyku angielskmi - literatura popularna - akcje , romanse - i tez mogalbym sukcesywnie je przekazywac komus kto zajmuje sie bazarkami - potrzebny mi kontakt , w Warszawie bywam bowiem tylko raz na jakis czas .

Jesli chodzi o przeslanie pieniedzy to , imie , nazwisko, adres i numer konta, nazwa banku , tez najlepiej adres banku musza byc tez bardzo dokladne - no, niestety. Inaczej sa klopoty .

Piesek jest po prostu sliczny !

Posted

Wiosna :loveu:zgodziła sie przyjać Zumiego u siebie w hoteliku :multi:, gdyz mam tam swojego psa to Zumi mogłby razem z nim zamieszkac
Wiem, ze tam Zumis bedzie otoczony fachowa opieka poza tym spacery 3 razy dziennie i duzo milości

wiem, ze jeszcze inne opcje sa brane opd uwage, wiec prosze wypowiedzcie sie....

Posted

no wiec tak, moim skromnym zdaniem, najlepiej jesli psiak poszedlby do Uli chociaz na miesiac lub AZ na miesiac. Miesiac wsrod ludzi, w cieplym domku, a w tym czasie poszukiwania nowego domku by trwaly!!! Jesli do lipca by sie nie udalo :( to wtedy hotelik.

No i jest to opcja, pod warunkiem, ze rodzice Uli sie zgodza.

a jesli sie nie zgodza, to Lu_Gosiak - zalatwiaj i tak!

Posted

Mamy tutaj propozycję :
W hoteliku na Łężyckiej kosztuje 15 zł za dobę z opieką weterynaryjną KTOZ.
I może być jutro na 99 % odebrany jak zwolni się tam miejsce (inny psiak idzie do adopcji).
Pieniążki wpłacicie na konto jak uzbieracie.To dobrowolne
składki -jako darczyńców dla KTOZ.
Za benzynę nie trzeba ekstra płacić.
Proszę zadecydujcie.I dajcie dzisiaj odpowiedz.

Posted

a co jesli miejsce sie w hoteliku nie zwolni??

U wiosny cena bedzie w granicah 12zł - ze zdjecia trudno ocenić jakiej pies jest wielkości
ja sie nie upieram, to tylko propozycja, aczkolwiek jak sie zdecydujemy to tz Wiosny moze po psa dzis pojechac za zwrot kosztow

Posted

ick napisał(a):
Widzę, że zadecydowałyście to i wyłaczam się z wątku.
Powodzenia . Powiadomcie Ulę .

Ale nie musisz od razu odchodzić ;)
Tak apropo zapisuję się na wątek.