necia25 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 tak Chelsea to ślicznotka - nawet Mój TZ się w Niej zakochał :evil_lol: i przytulał, przytulał, przytulał - nie da się od Niej oderwać normalnie :evil_lol: a i ja wycałowałam Ją i wyprzytulałam ile się dało hihihi brat mówi, że jak idzie z Nią na spacerek to wszystkie Panie, które spacerują ze swoimi pieskami Chelsea całują :evil_lol::loveu: Truskaweczko w mojej rodzince jest zwierzęcy "full" - niektórzy mają nawet po 4 psiaki :loveu: ale kto wie :evil_lol::cool3: co tu robi Chelsea? jak to co? patrzy w oczy swojemu Panu :loveu::loveu::loveu: a potem rozkłada się i słodko śpiucha :loveu: Quote
necia25 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 U Chelsea wszystko ok - jest rozpieszczana przez wszystkich ... futerko jej już bardzo odrosło (fotka poniżej była zrobiona już jakiś czas temu i teraz jest już bardziej "zarośnięta") - jest śliczna i tak strasznie się cieszy na widok znajomych twarzy - mnie widziała może ze 4 razy w sumie a jak pojechałam ostatnio ją odwiedzić to tak skakała mi aż do kolan i biegała tak się ciesząc i poszczekując z radości, że nie umiała na zakrętach "wyrobić" i przez moment to normalnie froterowała podłogę bródką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i oczywiście skakała nałóżko z łóżka na podłogę potem na fotel - normalnie radocha jak nie wiem - nie tylko dla niej bo i ja miałam niezłą frajdę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... tutaj ze mną i moją Córcią:loveu::loveu::loveu: więcej fotek wkleję jak tylko dostanę ... Quote
truskawa144 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Jednym słowem trafiła do raju:loveu: Bardzo się cieszę,że akurat Twoja rodzina ją wypatrzyła,chyba nigdzie by jej nie było lepiej. Quote
fizia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 No jasne - lepiej trafić nie mogła:loveu: A zdjęcie cudne! Quote
necia25 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 wśród traw :loveu::loveu::loveu: na rączkach u swojego Pana :loveu::loveu::loveu: z Mamcią :loveu::loveu::loveu: Mamci humor dopisuje :evil_lol::eviltong::loveu: a tu z moim Kubusiem oglądają baję :loveu::loveu::loveu: Quote
necia25 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 czyż nie mówiłam, że to Pit Bull ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyciąga się na wyrku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ziewnięcie :lol::evil_lol: i wreszcie ... błogi, głęboki sen :loveu: Quote
necia25 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 wyjdę Pańci nawet na głowę, a co!!?? :evil_lol::loveu::lol: z Panem śpię na jego poduszcze :evil_lol::loveu: jak nie było Pana to i z Mamcią też się dobrze spało :loveu::loveu::loveu: co wy jeszcze ode mnie chcecie :eviltong: róbta co chceta - ja już idę spać :evil_lol: Quote
truskawa144 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 WOW:crazyeye: Ale boska!:loveu: Quote
fizia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 O rany jaka puchata!:loveu::crazyeye: Quote
necia25 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no :loveu: Czesia (nazwana tak przez mojego Synka) została troszkę podstrzyżona - pozbyła się "papucków" i wygląda na lżejszą :evil_lol: (choć wcale nie jest tłuścioszkiem, tylko to futerko Ją pogrubia:evil_lol:) oprócz tego Cudaczek ma już uczesane dwa kucyki :evil_lol: słodko wygląda - nie mam fotek, bo są w aparacie Mamy, ale jak będę miała to wstawię :eviltong::cool3: Quote
truskawa144 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Mojemu Tżowi pokazywałam i stwierdził,że to jego zasługa że ona tak bosko wygląda bo ją przez pól miasta na sterylke prowadził:evil_lol: Że to niby od tego spaceru:cool3: Quote
necia25 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 truskawa144 napisał(a):Mojemu Tżowi pokazywałam i stwierdził,że to jego zasługa że ona tak bosko wygląda bo ją przez pól miasta na sterylke prowadził:evil_lol: Że to niby od tego spaceru:cool3: o taaak to to, to na pewno to :loveu::evil_lol: dziex dla Twojego TZa :cool3: Quote
necia25 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 poznajecie tą czuprynę?? :loveu: a oto obiecana Czesia - zębolek w kucykach :evil_lol::loveu: Quote
coronaaj Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 fizia napisał(a):Cudny diabełek :loveu: :loveu:Slicznota okropna ale ma kochajacy domek, super...:lol::lol: Quote
necia25 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 tutaj spała z Kubusiem i Pańcią-Mamcią :loveu::cool3: a tutaj Czesia powarkiwała z deczka na Kiarcię, że co Ona niby się będzie do Jej Pańci-Mamci tulić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ogólnie rodzinka nie ma z Czesią już praktycznie żadnych problemów, prawie nie zdarza jej się już załatwiać w domku i jest ulubienicą wszystkich domowników (i nie tylko):oops: chodzi za moją Mamą krok w krok - jak (u mnie) Mama się poszła wykąpać to Cześka tak jej szukała i nasłuchiwała, że mieliśmy niezły ubaw wszyscy :evil_lol: i jeszcze ten Jej szczek taki delikatny i śmieszny - normalnie mogłaby szczekać cały czas i nikomu by to nie przeszkadzało :evil_lol::lol::eviltong: Quote
necia25 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="]Wesołych Świąt![/FONT] [FONT="] Bez zmartwień,[/FONT] [FONT="] Z barszczem, z grzybami, z karpiem,[/FONT] [FONT="] Z gościem, co niesie szczęście![/FONT] [FONT="] Czeka nań przecież miejsce.[/FONT] [FONT="] Wesołych Świąt![/FONT] [FONT="] A w Święta,[/FONT] [FONT="] Niech się snuje kolęda.[/FONT] [FONT="] I gałązki świerkowe[/FONT] [FONT="] Niech Wam pachną na zdrowie.[/FONT] [FONT="] Wesołych Świąt![/FONT] [FONT="] A z Gwiazdką! -[/FONT] [FONT="] Pod świeczek łuną jasną[/FONT] [FONT="] Życzcie sobie - najwięcej:[/FONT] [FONT="] Zwykłego, ludzkiego szczęścia.[/FONT] BUZIACZKI OD NASZEJ PSIO-LUDZKIEJ RODZINKI Quote
necia25 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ale zaniedbałam Cześkowy wątek :oops: Cześka to oczko w głowie Mamci - brat nawet stwierdził, że wszyscy mamy swoje maluchy a Mama ma Czesię :loveu::lol: także rozpieszczanie na maxa !!! :loveu::loveu::loveu: co prawda na wątku Kiarci były fotki Czesi, ale mam ich wiecej:loveu: CHCECIE??? :eviltong: tak słodko sobie śpiucham ... i po co mnie budzisz? taka nieuczesana jestem :oops: cudeńko a'la punk :evil_lol: pięknie pozuję, prawda? :eviltong: Quote
necia25 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 boooooooooska jestem, nieprawdaż? na łapce mam ślady robionego przeze mnie soczku malinowego :evil_lol: tak sobie pięknie biegnę :loveu: całkiem niechcący wybiegłam z kadru :evil_lol: Quote
necia25 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 tak czekam na Mamcię, aż skończy hałasować :eviltong: a tak odpoczywam po ciężkiej pracy :eviltong: Quote
fizia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Piękna jest i widać, że taka spokojna, szczęśliwa :) Ona wygrała los na loterii, ale myślę, że i dla Mamy to była świetna decyzja Quote
truskawa144 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Jejku jaka ona piękna:) Ciesze się strasznie, że trafiła do Twojej rodziny bo psy mają u Was raj! Quote
Recommended Posts