Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
I znów cisza :mad:

Pies nie jest wykastrowany, niestety nie mam na to środków, jeśli byliby chętni to nie pogardzę :oops:

A czy właścicielka nie będzie miała nic przeciwko temu, że wykastrujemy jej psa?
No chyba, że już zdecydowała się oddać go do adocji zamiast tylko na tymczas?

Posted

Właścicielka jest zdecydowana oddać psa, a ja z racji tego, że dostęp do internetu mam tak ograniczony zapomniałam o tym napisać.
Zgadza się również na jego kastrację, jak tylko zdobędę na to środki zabieram go do weta. Mam w domu drugi tymczas i z kasą cienko.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Właścicielka jest zdecydowana oddać psa, a ja z racji tego, że dostęp do internetu mam tak ograniczony zapomniałam o tym napisać.
Zgadza się również na jego kastrację, jak tylko zdobędę na to środki zabieram go do weta. Mam w domu drugi tymczas i z kasą cienko.

Ok, jeśli dostanę pieniążki z bazarku (ok. 90-100 zł), które miały być na hotel innego spanielka (ale na szczęście już znalazł domek), to przeznaczę je na kastrację Aronka. ;)

Posted

Aronek potrzebuje pilnie DT, nie może dłużej zostać u Figi.
Asia, co z tym DT o którym na początku myślałaś? Figa w tym tygodniu jedzie do Wrocławia, więc mogłaby go na trasie gdzies podrzucic...

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Dziękuję :buzi: , przekazałam info dalej, jak będę wiedzieć jak wygląda kontakt między Figą a DT to dam znac, chyba ze sama Figa wczesniej sie tu odezwie.

Ok, czekam z niecierpliwością na wieści. :p

Posted

porobię ogłoszenia Aronkowi ale potrzebuję tekst, dane kontaktowe i zdjęcia...

aha, i co z kastracją? czy będzie przeprowadzona przed adopcją?

Posted

[quote name='Ss']porobię ogłoszenia Aronkowi ale potrzebuję tekst, dane kontaktowe i zdjęcia...

aha, i co z kastracją? czy będzie przeprowadzona przed adopcją?[/quote]
Tak, naturalnie.

Właśnie zbieramy pieniążki.

Kto wie, gdzie teraz przebywa Aronek? Co ze zmianą tymczasu? :roll:

Posted

Słuchajcie, jestem zabiegana i nie mam na nic czasu :wallbash:

Do DT nie dzwoniłam z tego względu iż nie wiem kiedy pojadę do Wrocławia, dziś odwożę mój drugi tymczas do domku więc się trochę atmosfera rozluźni i będę mogła myśleć o Aronie.
Tymczasem nie martwcie się o niego, jest mu dobrze, nie trzeba go zabierać na już, czas jest, conajmniej miesiąc, Jeśli mi się uda dorwać jeszcze do jakiegoś kompa to wrzucę wam fotki tej małej rudej wrednej bestyji ;)