:: FiGa :: Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 I znów cisza :mad: Pies nie jest wykastrowany, niestety nie mam na to środków, jeśli byliby chętni to nie pogardzę :oops: Quote
Asia & Ginger Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 :: FiGa :: napisał(a):I znów cisza :mad: Pies nie jest wykastrowany, niestety nie mam na to środków, jeśli byliby chętni to nie pogardzę :oops: A czy właścicielka nie będzie miała nic przeciwko temu, że wykastrujemy jej psa? No chyba, że już zdecydowała się oddać go do adocji zamiast tylko na tymczas? Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Właścicielka jest zdecydowana oddać psa, a ja z racji tego, że dostęp do internetu mam tak ograniczony zapomniałam o tym napisać. Zgadza się również na jego kastrację, jak tylko zdobędę na to środki zabieram go do weta. Mam w domu drugi tymczas i z kasą cienko. Quote
Asia & Ginger Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Właścicielka jest zdecydowana oddać psa, a ja z racji tego, że dostęp do internetu mam tak ograniczony zapomniałam o tym napisać. Zgadza się również na jego kastrację, jak tylko zdobędę na to środki zabieram go do weta. Mam w domu drugi tymczas i z kasą cienko. Ok, jeśli dostanę pieniążki z bazarku (ok. 90-100 zł), które miały być na hotel innego spanielka (ale na szczęście już znalazł domek), to przeznaczę je na kastrację Aronka. ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Aronek pokazuj się na pierwszej! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Aronek potrzebuje pilnie DT, nie może dłużej zostać u Figi. Asia, co z tym DT o którym na początku myślałaś? Figa w tym tygodniu jedzie do Wrocławia, więc mogłaby go na trasie gdzies podrzucic... Quote
g_o_n_i_a Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dziękuję :buzi: , przekazałam info dalej, jak będę wiedzieć jak wygląda kontakt między Figą a DT to dam znac, chyba ze sama Figa wczesniej sie tu odezwie. Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 g_o_n_i_a napisał(a):Dziękuję :buzi: , przekazałam info dalej, jak będę wiedzieć jak wygląda kontakt między Figą a DT to dam znac, chyba ze sama Figa wczesniej sie tu odezwie. Ok, czekam z niecierpliwością na wieści. :p Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ss napisał(a):czy pies jest wykastrowany? Z tego co się orientuję, to jeszcze nie. ;) Quote
Ss Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 porobię ogłoszenia Aronkowi ale potrzebuję tekst, dane kontaktowe i zdjęcia... aha, i co z kastracją? czy będzie przeprowadzona przed adopcją? Quote
Asia & Ginger Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Ss']porobię ogłoszenia Aronkowi ale potrzebuję tekst, dane kontaktowe i zdjęcia... aha, i co z kastracją? czy będzie przeprowadzona przed adopcją?[/quote] Tak, naturalnie. Właśnie zbieramy pieniążki. Kto wie, gdzie teraz przebywa Aronek? Co ze zmianą tymczasu? :roll: Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Słuchajcie, jestem zabiegana i nie mam na nic czasu :wallbash: Do DT nie dzwoniłam z tego względu iż nie wiem kiedy pojadę do Wrocławia, dziś odwożę mój drugi tymczas do domku więc się trochę atmosfera rozluźni i będę mogła myśleć o Aronie. Tymczasem nie martwcie się o niego, jest mu dobrze, nie trzeba go zabierać na już, czas jest, conajmniej miesiąc, Jeśli mi się uda dorwać jeszcze do jakiegoś kompa to wrzucę wam fotki tej małej rudej wrednej bestyji ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Kastracja naturalnie przed adopcją obowiązkowo. Quote
:: FiGa :: Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Nasz wet obcharata nam Aronka za stówę, ja by może mam coś dla niego na miejscu, na stałe. Kciuki trzymac ciotki.. Quote
Recommended Posts