Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do oddania jest 1,5 roczna sunia Golden Retriver "rasowa".Jest łagodna,wychowana z dziećmi,niestety u nieodpowiedzialnych ludzi,którzy na szczęście chcą ją oddać z całą wyprawką.Sunia mieszka w Szczecinie,nie robię jej na razie ogłoszeń,żeby jakieś pseudo jej nie dorwało,może ktoś z was zna kogoś w okolicach Szczecina,kto chciałby ją adoptować i ją wysterylizuje na koszt własny,inaczej nie wiadomo w jakie ręce trafi :( Zdjęcia dodam jak tylko mi właściciele prześlą.

Posted

[quote name='tatankas']Do oddania jest 1,5 roczna sunia Golden Retriver "rasowa".Jest łagodna,wychowana z dziećmi,niestety u nieodpowiedzialnych ludzi,którzy na szczęście chcą ją oddać z całą wyprawką.Sunia mieszka w Szczecinie,nie robię jej na razie ogłoszeń,żeby jakieś pseudo jej nie dorwało,może ktoś z was zna kogoś w okolicach Szczecina,kto chciałby ją adoptować i ją wysterylizuje na koszt własny,inaczej nie wiadomo w jakie ręce trafi :( Zdjęcia dodam jak tylko mi właściciele prześlą.

Sunią jest piękna,białe umaszczenie :

Tel do mnie: Ada 502-350-461

• 2 weeks later...
Posted

[TABLE]
[TR]
[TD="width: 50%"] PŁEĆ:
WIELKOŚĆ: duża
MAŚĆ: jasna
SIERŚĆ: krótka
[/TD]
[TD="width: 50%"] W OKOLICY: Olechów, Janów
DATA ZGŁOSZENIA: 2013-06-17
KONTAKT: 724-163-521
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
W dniu 16 czerwca w okolicach osiedla Olechów /Janów w Łodzi ok. godz. 10.00 zaginał pies samiec biszkoptowy rasy golden retriver !!
MA CHIP oraz grubą kolczatkę !!

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=zgzn_det&w=23596
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• 4 weeks later...
Posted

Poprawna napisał(a):
Czy sunia jest w schronisku czy w DT? Jak możemy pomóc?
Wzięłysmy z przechowalni hycla. jest w dt. ma 4 lata, po szczeniętach. Szukamy DS.
Są szczeniaki 4 mies po niej, mixy.

Posted

Poprawna napisał(a):
Zawiadomię dziewczyny z Warty Goldena. Na pewno mają sprawdzone już oczekujące domki na goldeny :). Podaj kontakt mailowy lub telefoniczny (może byc na PW).
mój nr 534667299

Posted

Poprawna napisał(a):
Jutro zadzwonią do Ciebie dziewczyny z Warty Goldena. Może i z dzieciaczkami coś sie uda :). Bądź dobrej myśli. To są naprawdę wspaniałe osoby :)

Dzięki:) Goldenka i dzieciaki zabrane od hycla. Szczeniaki są u weta.

Posted

Poprawna napisał(a):
Zawiadomię dziewczyny z Warty Goldena. Na pewno mają sprawdzone już oczekujące domki na goldeny :). Podaj kontakt mailowy lub telefoniczny (może byc na PW).

A nie znajdzie się chętnego domku na tą:

Posted

Muszę cos więcej wiedzieć o tej suni. Nie wykluczone, że zwolni się DT u nas. Proszę napisz na poczta@zlotypies.org wszystko co wiesz na jej temat. W ewentualnym DT jest sunia rezydentka więc ..... musi tolerować inne psiaki.
Chyba, że szukasz od razu DS to wtedy skontaktuj się z Wartą Goldena, bo Oni mają jakieś sprawdzone domy oczekujące, a my w tej chwili nie.

Posted

Poprawna napisał(a):
Muszę cos więcej wiedzieć o tej suni. Nie wykluczone, że zwolni się DT u nas. Proszę napisz na poczta@zlotypies.org wszystko co wiesz na jej temat. W ewentualnym DT jest sunia rezydentka więc ..... musi tolerować inne psiaki.
Chyba, że szukasz od razu DS to wtedy skontaktuj się z Wartą Goldena, bo Oni mają jakieś sprawdzone domy oczekujące, a my w tej chwili nie.

Wiem,że to łagodna sunia jest,widziałam ją raz w życiu jakieś 6 miesięcy temu,jak była z właścicielami u mojej siostry.Sunia mądra,szybko nauczyła się wtedy komendy siad(mi zajęło nauczenie jej tego w pół godziny),choć właściciele twierdzili,że to nierozumne psisko,moim zdaniem po prostu nie wiedzieli jak i nie chciało im się już wtedy psa szkolić.Sunia wychowana z dwójką dzieci,więc do dzieci super.Nic więcej nie wiem :( Tak jak pisałam-sunia jest w Szczecinie.

Posted

tatankas napisał(a):
Wiem,że to łagodna sunia jest,widziałam ją raz w życiu jakieś 6 miesięcy temu,jak była z właścicielami u mojej siostry.Sunia mądra,szybko nauczyła się wtedy komendy siad(mi zajęło nauczenie jej tego w pół godziny),choć właściciele twierdzili,że to nierozumne psisko,moim zdaniem po prostu nie wiedzieli jak i nie chciało im się już wtedy psa szkolić.Sunia wychowana z dwójką dzieci,więc do dzieci super.Nic więcej nie wiem :( Tak jak pisałam-sunia jest w Szczecinie.

Kochani w tej choćby chwili możemy zabrać jakiegoś szczeniaka , bez względu na walory wizualne, nie zależy nam na rasowcu, i tak za chwilę będzie wysterylizowany. Niestety nie możemy dać domku dziewczynce - dorosłej, bo nasza suczka ON raczej nie lubi panienek. Mamy co prawda raczej boksiołkowe doświadczenie ale każde piesiątko potrzebuje miłości i serca tak samo, szczególnie takie po raczej traumatycznych doświadczeniach. W razie co czekamy na kontakt mój tel. 693 417 763 (w domu jest ktoś z domowników 24h plus dziecko, pies i trzy koty). Pozdrawiamy!!! I buziakujemy wszystkich, którzy ciągle walczą o psie szczęście.