Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata_Emi']Jak nie znajdzie się właściciel, to się chłopakiem zaopiekujemy :-)[/QUOTE]

to ja proponuje już teraz - jako Fundacja - zarezerwować psa w schronisku...
bo zapewne za chwilę ustawi się kolejka chętnych, nie mających zielonego pojęcia o rasie, albo pies wyląduje przy budzie...

jeśli chcecie się nim zaopiekować to proszę, zarezerwujcie go już ...

Posted (edited)

BARDZO PILNE!!
Na CITO domu szuka 17-miesięczny Golden - ugryzł swojego Pana pijaczka i za 2 dni ma trafić do schroniska. Jest we Wrocławiu. Podobno nie mozna dac się mu zdominować, nic więcej nie wiem.
Kontakt: 502-780-120

To psiak:

Edited by olalolaa
Posted

olalolaa napisał(a):
BARDZO PILNE!!
Na CITO domu szuka 17-miesięczny Golden - ugryzł swojego Pana pijaczka i za 2 dni ma trafić do schroniska. Jest we Wrocławiu. Podobno nie mozna dac się mu zdominować, nic więcej nie wiem.
Kontakt: 502-780-120

To psiak:

złoty pies zaproponował tymczas bezpłatny pod warunkiem utrzymania psa przez kogoś/organizacje/osoby (leczenie, wet, ewl behawiorysta, do tej pory nikt się nie skontaktował

Posted

cały czas jestem w kontakcie z Gosią. Ja nie mam mozliwosci zabrania psa, przekazałam tylko info. Okazuje sie ze ma trafic do hoteliku, przeplyw informacji mamy troche kiepski, ale nic na to nie poradeze. Tylko chcialam pomóc..

Posted

[quote name='piechcia15']Pies z tatuażem.Niestety hodowla w związku już nieaktywna.Pies ma ok 5lat.Bardzo kontaktowy, wesoły, umie chodzić na smyczy, zna komendę siad, łapa, poproś no i uwielbia śnieg:) A psy też raczej toleruje. Spotkałam go z mix.amstafem i obwąchali sie i merdał ochoczo ogonem.

właściciel się nie znalazł, pies został dzisiaj wykastrowany i trafił pod opiekę naszej Fundacji. Ustaliliśmy w ZK, że ma prawie 7 lat, ale nie udało nam się namierzyć właściciela :-(

Posted (edited)

[quote name='Fundacja Medor']

MAŚĆ: jasna
SIERŚĆ: długa
W OKOLICY: ulicy SKALNEJ
DATA ZGŁOSZENIA: 2012-01-31
KONTAKT: 697538250

znalazłem tego pieska, trochę podobnego do goldena dnia 27.01.2012

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=zgzn_det&w=18218

Psiak już w domu, bo ..............Właściciel się nie znalazł. Psiak zostaje u znalazcy. Pan mówi, że jeżeli właściciel się znajdzie, to psiaka oddadzą, ale jeżeli nie to psiak na pewno zostaje, wszyscy domownicy zakochani w nim z wzajemnością.

Edited by _Goldenek2
Posted

Kochani,

Po raz kolejny potrzebujemy waszej pomocy! Mamy możliwość wyciągnięcia z pseudohodowli w woj. małopolskim dwóch młodych suczek Golden Retriever. Pilnie poszukujemy Domów Tymczasowych które zaoferowałyby suczkom schronienie choćby na krótki okres czasu (2 tygodnie). Oczywiście jeśli zgłoszą się Domy Tymczasowe, które przygarnęłyby suczki do czasu znalezienia im Domu Stałego będziemy niezmiernie wdzięczni. Sprawa jest PILNA. Bardzo prosimy - pomyślcie czy w waszym domu nie znalazłoby się tymczasowe miejsce dla jeszcze jednego psa, popytajcie znajomych, roześlijcie nasz apel. Jest zimo, suczki nie mają bud, mieszkają w kojcach na dworze, woda w miskach zamarza w ciągu kilkunastu minut.. Pomóżmy im wspólnie!

Chętnych na zostanie naszym Domem Tymczasowym prosimy o kontakt:

mail: poczta.zlotypies@gmail.com
tel: 691437771 (Jolanta - Koordynator d/s Domów Tymczasowych FPR Złoty Pies)

Posted

w schronisku w Świnoujściu znajduje się golden
widać go na tym filmiku :
http://tv.slowianin.pl/filmy/schronisko_zima.html

można o nim porozmawiać z Panią kierownik schroniska
podaję namiary
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT="Arial"]Kierownik Schroniska
Alina Celniak
tel. 915761282
kom. 513031433
GG 5718135
www.sioz.pl
email: biuro@ztpz.pl[/FONT][FONT="Times New Roman"][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]tam z adopcjami jest bardzo ciężko,może uda Wam się pomóc temu psiakowi[/FONT]

Posted

może fundacja się zainteresuje, bo mogą trafić wiadomo gdzie... http://allegro.pl/dorosle-pieski-oddam-i2124724103.html cyt:
"Polecam na mej aukcji dorosłe pieski ;-,labrador- sunia czekoladowa ,syberian huski sunia, sunia berneński pies pasterski z rodowodem , jedną sunię goldenkę z rodowodem,chow how sunię z rodowodem i dwa szczeniaki czarne podpalane Spaniela Angielskiego T 608 300 515.Oddaję z powodu przeprowadzania się i braku miejsca dla tylu sztuk.TEL 6 0 8 3 0 0 5 1 5 NIE ODPOWIADAM NA MAILE Pozdrawiam."

Posted

dzisiaj się dowiedziałam,że golden ze schroniska w Świnoujściu wrócił z adopcji bo........ nosił po domu kapcie i je gryzł
to jest energiczny psiak,idealny dla ludzi aktywnych.....no i śliczny

Posted (edited)

Przepraszam za OT!

Dąbrowa Górnicza - zaginęła 3 - letnia goldenka.
Dzisiaj (sobota) wystraszona wybuchem petardy uciekła 3 - letnia jasna (prawie biała) suczka golden retrievera.
Suczka ma na sobie niebieską obrożę bez adresówki.
Zdarzenie miało miejsce w Dąbrowie Górniczej w ok. ul. Chopina.

Jeżeli ktoś zobaczy suczkę, lub uda mu się ją złapać (jest łagodna w stosunku do ludzi i zwierząt),
prosimy o wiadomość.

tel: 667 996 799 Małgorzata lub mail: malgorzata.k.kowalska@gmail.com
tel: 691 437 771 Jolanta lub mail: tina777@op.pl

Dzisiaj (niedziela) rano widziano suczkę miedzy blokami osiedla koło Huty.

Edited by Jola+Rani+Sari