Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na niedzielne przedszkole przyszły (poza moją) jeszcze dwa belgusie - jej siostry miotowe :D . Jedna z nich duża jest - większa od mojej, a waży podobno 19 kilo... :o zapowiedzieli sie jeszcze 2 bracia, jak tak dalej pójdzie, osobną grupę założymy :D

Posted

A ja z moim Ajaxem też już niedługo pojade do przedszkola. Podobno jest dobre w Krakowie. W końcu to chyba najbliższe przedszkole w moim regionie :D . Na pierwszą wystawe pojade w przyszłym roku jak będzie mial jakie 6 lub więcej miesięcy. W styczniu musze mu wyrobić w Kielcach rodowód. A ty DeDe wyrobiłaś już swojej suni rodowód?? :wink:

Posted

Tynka, my sie spotkamy - mam nadzieję - na zlociku ;)

Multimen, dziewczynka zarejestrowana, pierwsza wystawa w klasie szczeniat - katowice. Ale szczerze powiem, ze na sukcesy nie licze, bo ja stary szkolenowiec jestem i "na charakter" ja bralam, nie na urode :))) Ale mam cicha nadzieje, ze taka najgorsza tez nie bedzie ;)

Posted

heh... jeszcze się pochwalę, że mała odstraszyła pana "pod wpływem" - znieruchomiała i taki grzmot wydobyła z gardła, że pan obszedł nas wielkim łukiem... biedaczek nie wiedział, że ona bardziej w strachu była :D

Na koncie ma również : wyrwanie się jednej koleżance (miała ją zaprowadzić na wybieg) i przewrócenie drugiej (poprosiłam ją, aby chwilę przytrzymała psa, bo chcę wejść do sklepu... cóż... Kira też chciała :) ).

Obie dziwią się, że tak nieduży pies ma tyle siły i jakim cudem ja sobie z nią radzę... (nieduża ze mnie osóbka).

Posted

Dede ze mnie tez nieduza osobka ale wagi ciezkiej (mam tylko 165cm)i wszyscy sie takze dziwia czemu on nie chodzi na kolcach tylko na skorzanej obrozce 8).Ale jak sie zapomni to mimo wagi lece :lol:

Posted

Carr, ja mam ledwo ponad 140 :D Przy mnie to olbrzymką jesteś ;)

Moja mała zwierza jak stanie na tylne łapy, to już jęzorem do twarzy (mojej) sięga :D

Posted

No i miałam być, ale nie dotarłam :evil: Bracik obiecał zająć się moją starą suką (nie może zostawać sama, a na taką pogodę długie spacerki też są niewskazane...), ale w ostatniej chwili coś mu wyskoczyło :evil: :evil: :evil:

Posted

Wiecie że zakładam mojemu Ajaxowi strone internetową narazie jest w budowie. DeDe a ty miałaś jechać do Katowic na wystawę?.No tak zapomniałem złożyć życzenia ale składam teraz je złoże wszystkim dogomaniakom wszystiego najlepszego i dobrych wyników na wystawach życzę z okazji Nowego Roku. :D :wink:

Posted

Dede bedzie na wystawie w Katowicach bo musi mi pomoc wepchnac mojego wilczarza 8).Chodzi o to ze nie byla na zlociku dogomaniakow :roll: Zreszta ja tez nie :lol:

Posted

łał Wojtek fajny masz podpis :D

Wreszcie Ci się udało wkleić to zdjęcie :klacz: :wink: mam nadzieję że następnym razem sam sobie poradzisz :wink: :P (żartuję)

Posted

Multimenie nie chodzi o zlot Belgomaniakow a dogomaniakow czyli ludzi ktorych Dede zna z tego forum :roll:

Mialysmy sie spotkac ale jej cos wypadlo i mi wypadlo wiec trzeba bedzie ustalic nowa date.....Dede co Ty na to ? :fadein:

A tak ogolnie to jak Wasze stwory reaguja na snieg a raczej na taka chlape i zimnice ?To pierwszy sniego i pierwsza jesien Cerrego wiec byl zdziwiony i ogolnie dalej sie co chwile dziwi... :lol:

Posted

Kira jest zachwycona śniegiem... w przeciwieństwie do mnie. Carr, jestem za spotkankiem, byle pogoda była lepsza. No, chyba, że w knajpce - wtedy żadna plucha nie straszna:)))